Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te merre laksz?Sanama írta:Te is Szabolcsi vagy?Victor_Valdes írta:Szabolcs megye, legsötétebb pontja Mátészalka.20k lakosú város, durván 8k roma nemzetiségű. Bár mi "fehérek" se vagyunk sokkal jobbák.
A város azon részén ahol lakok, egy cigó nem lakik, mégis félve jönnek ide be az emberek.
![]()
Pedig kedvesk vagyunk mi...
Victor_Valdes írta:nekem van, csak nem használom.chonggy írta:am féjszbúkja van valakinek?
Sukta Norbert a becsületes nevem amugy.
Én lépek lassan szerintem srácok. Holnap röhögök még magunkon egy sort.
Valaki elmenthetné ezt valahogyan amugy. Hátha rosszmájuak lesznek a modik és törlik.
Sanama: ja
lementhetné,ja..és melyik vagy?mert van vagy 5 Sukta Norbert....
lui: egyetem fősuli, vagy munka ?ha nem tul indiszkrét
NyíregyházánVictor_Valdes írta:Hol élsz Sanama?
És nekem issjay írta: Nekem is van
Nekem is vanVictor_Valdes írta:nekem van, csak nem használom.chonggy írta:am féjszbúkja van valakinek?
Sukta Norbert a becsületes nevem amugy.
Én lépek lassan szerintem srácok. Holnap röhögök még magunkon egy sort.
Valaki elmenthetné ezt valahogyan amugy. Hátha rosszmájuak lesznek a modik és törlik.
nekem van, csak nem használom.chonggy írta:am féjszbúkja van valakinek?
Te is Szabolcsi vagy?Victor_Valdes írta:Szabolcs megye, legsötétebb pontja Mátészalka.20k lakosú város, durván 8k roma nemzetiségű. Bár mi "fehérek" se vagyunk sokkal jobbák.
A város azon részén ahol lakok, egy cigó nem lakik, mégis félve jönnek ide be az emberek.
![]()
Az én kis 450-es falumban nem lett hely szorítva indiánok számára. Mondjuk van egy, de ő már meg van szokva.Victor_Valdes írta:Szabolcs megye, legsötétebb pontja Mátészalka.20k lakosú város, durván 8k roma nemzetiségű. Bár mi "fehérek" se vagyunk sokkal jobbák.
![]()
Ismerős szitu, Nagyhalászban lakom, gondolom tudod merre vanVictor_Valdes írta:Szabolcs megye, legsötétebb pontja Mátészalka.20k lakosú város, durván 8k roma nemzetiségű. Bár mi "fehérek" se vagyunk sokkal jobbák.
![]()
Victor_Valdes írta:
Kinél mennyi egy korsó sör?Erre 200 forint.
Fúú de elmegyek egyszer. Nálunk 230. És elég hitvány. Bár van Ászok az is ugyanennyi. Az megy, mint a víz.Victor_Valdes írta:Kinél mennyi egy korsó sör?Erre 200 forint.
mekkora a korsó?Victor_Valdes írta:Viszki, jéger jöhet. Hubertus pfúj. Azt nem bírom.lui1698 írta:Serit valahogy soha nem szerettem igazán (ez nem egyenlő azzal, hogy nem szalad le néha néha pár deci) nekem túl édes.Victor_Valdes írta:Ami női ital de bejön: Angeli Cherry. ilyen meggyes, meg hasonló cucc, de 30%-os.
Viszki, jéger, hubi uraim?
Jó neked, itt jobb helyeken 4-5 kilót is elkérnek érteVictor_Valdes írta:
Viszki, jéger jöhet. Hubertus pfúj. Azt nem bírom.lui1698 írta:Serit valahogy soha nem szerettem igazán (ez nem egyenlő azzal, hogy nem szalad le néha néha pár deci) nekem túl édes.Victor_Valdes írta:Ami női ital de bejön: Angeli Cherry. ilyen meggyes, meg hasonló cucc, de 30%-os.
Viszki, jéger, hubi uraim?
Serit valahogy soha nem szerettem igazán (ez nem egyenlő azzal, hogy nem szalad le néha néha pár deci) nekem túl édes.Victor_Valdes írta:Ami női ital de bejön: Angeli Cherry. ilyen meggyes, meg hasonló cucc, de 30%-os.
15 évesen korláton forogtam szóval vágom a szitut.Victor_Valdes írta:Azért jó, hogy 15 évessel pofázol erről....
CSAKAVODKA!Amugy mindenivó vagyok. bor pezsgő amit nem, sohase.
Meg unicum, napoleon.
Ilyen szines cuccból Bacardikat bírom még.
Meg izé, amit nemrég ittam először és nagyon bejött az a tekila (így jó magyarosan.)
Nálam a baripali mindent visz. Meg a birsalma.chonggy írta:Én tegnap meggypálinkát ittam,attól nincs jobb...