Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem leszek itthon. Gent örülni fog.Oleguer írta:Grat Klui, ezt látva nem sok esélyünk lesz csütörtökön....
Hatalmas RespektKluivertinho írta:Hatalmas csatában, az elmúlt évek legjobb magyar fm játékosát a döntőben legyőzve, megnyertem az fmhungary által is hirdetett Online FMCupot.
A Milannal voltam, ellenfelem ZionDUC pedig a Bayern Münchent választotta.
gratulálok!Kluivertinho írta:Hatalmas csatában, az elmúlt évek legjobb magyar fm játékosát a döntőben legyőzve, megnyertem az fmhungary által is hirdetett Online FMCupot.
A Milannal voltam, ellenfelem ZionDUC pedig a Bayern Münchent választotta.
Zivkovicot és David De Gea-t nem ismertem, majd megnézem őketFrank Rijkaard írta: Gondolom ezeket már tudod, de ha nem:
Enyeama( a legjobb sztem)
Ustari( bár ő lehet, hogy drágább)
Foster
Zivko Zivkovic( őt nekem is ajánlottak, nem tudom milyen, nézd meg)
Akinfeev
esetleg Kameni
későbbi időkre:
Olazabal( de már az elején is elég jó)
David De Gea- ő még csak 16 éves, de azt hiszem később a játék egyik legjobb kapusa lesz
Remélem tudtam segíteni![]()
Nálam keveset játszik eddig, mégis a házi golkirály(2008 dec)...VictorValdes19 írta:megvettem Agüerotna hozzátok fordulok segitségül ,hogy eladjam-e Henry-t 2008 nyarán járok szóval Bojan,GIO is jobb lett Nasrit még tavaly megszereztem
![]()
am ez a keretem: http://kepfeltoltes.hu/view/071223/kere ... es.hu_.jpg
Gondolom ezeket már tudod, de ha nem:Zozzy 5 írta:Asszem Menedszer->Bizalom->Kérés a vezetőséghez->Stadionbővítés.Homér írta: Hogy lehet stadiont fejleszteni? valamiről lemaradtam
Egyébként elsőszámú kapust keresek az Arsenalba 10 millió alatt...Gordont nem mondjátok
kovinho írta:Victor_Valdes írta:azt nem mondtad hove kell, legalábbis én nem vettem észre...kovinho írta: Valaki pls, mondjon már nekem olcsó, fiatal, már most jó védőt. Az olcsó az lehetőleg 500 ezer alatt legyen...
Victor_Valdes írta:azt nem mondtad hove kell, legalábbis én nem vettem észre...
kovinho írta: Valaki pls, mondjon már nekem olcsó, fiatal, már most jó védőt. Az olcsó az lehetőleg 500 ezer alatt legyen...
azt nem mondtad hove kell, legalábbis én nem vettem észre...kovinho írta:Valószínű, hogy G. Bale, Kompany, Garay kolléga eljönne egy 2. osztályú Francia csapathoz ( Montpallier ), meg hát ezek nem igen 500 ezerbe kerülnek..
G Bale Totthenem?Victor_Valdes írta:ultrasur írta:Kompany,Hamburg ?
Ő is jó csak sztem drága...
ultrasur írta:Kompany,Hamburg ?
Garay a recingbe nyomja!kovinho írta:Valaki pls, mondjon már nekem olcsó, fiatal, már most jó védőt. Az olcsó az lehetőleg 500 ezer alatt legyen...