Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak annyit hallottam én is, h a juve kergeti. kb. olyan kaliber hátvédben, mint a koppány kapusban.Vito írta:hallotatok már a srácról?Diego Luganóért verseng a Barca és a Real
2005 jún. 16 17:43 - Forrás: sportforum.hu
Kis túlzással az uruguayi Diego Luganóért verseng fél Európa. A Brazíliában játszó védekező középpályások legjobbja címet kiérdemlő játékosért ugyanis a Real Madrid, a Barcelona, az Inter és a Juventus is bejelentkezett. Ráadásul mivel szülei Olaszországból származnak, könnyen megkaphatja az uniós útlevelet is...
...ami további előny leszerződtetése esetén. A 24 éves játékos egyelőre még a Sao Paulo csapatában futballozik, de már hazája nemzeti tizenegyében is bemutatkozott.
Amennyiben Lugano a Real Madridhoz igazolna, úgy ott egy éven belül ő lenne a harmadik uruguayi játékos, hiszen korábban már megvették Diogót és Pablo Garcíát. Érdekesség, hogy utoljára 22 évvel korábban szerződtetett uruguayi futballistát a madridi gárda.
A Sao Paulo mindenesetre tisztában van a játékos értékével, így feltehetőleg magas árat kérnek majd Lugano Európába költözéséért cserébe.
Abból a lóvéből HEnryra is futnaOrdog írta:Jó lenne ha lenne eu-s papírja és nem kéne kitenni Marquezt vagy Eto'o-t ha ő jön... Bár ha az az orosz állat adna Eto'o-ért 40-50 millió fontot, akkor tőlem mehet...
Olyan jól járhatnánk, mint anno a Juve Zidane eladásából... Ezek után szívesen látnám Baptistát, de ameddig ez nem következik be, addig ne is lássam
![]()
hallotatok már a srácról?Diego Luganóért verseng a Barca és a Real
2005 jún. 16 17:43 - Forrás: sportforum.hu
Kis túlzással az uruguayi Diego Luganóért verseng fél Európa. A Brazíliában játszó védekező középpályások legjobbja címet kiérdemlő játékosért ugyanis a Real Madrid, a Barcelona, az Inter és a Juventus is bejelentkezett. Ráadásul mivel szülei Olaszországból származnak, könnyen megkaphatja az uniós útlevelet is...
...ami további előny leszerződtetése esetén. A 24 éves játékos egyelőre még a Sao Paulo csapatában futballozik, de már hazája nemzeti tizenegyében is bemutatkozott.
Amennyiben Lugano a Real Madridhoz igazolna, úgy ott egy éven belül ő lenne a harmadik uruguayi játékos, hiszen korábban már megvették Diogót és Pablo Garcíát. Érdekesség, hogy utoljára 22 évvel korábban szerződtetett uruguayi futballistát a madridi gárda.
A Sao Paulo mindenesetre tisztában van a játékos értékével, így feltehetőleg magas árat kérnek majd Lugano Európába költözéséért cserébe.
Eto'o cseréjének ott van/lesz Maxi. És akkor Larsson-ról még nem is beszélve!cocu8 írta:A legnagyobb baja az, hogy nem EU-s, egyébként Eto cseréjének vagy akár Eto mellett is el tudnám képzelni. Azért 3-4 minőségi csatár elfér nálunk (hosszú a szezon meg remélem a bl-menetelés is az lesz)
Kezdőként annyikat rúg,de nálunk 1 csatáros rendszerben maradna a pad neki!Onnan beszállva pedig nem rúgna annyit,és drága,és non eu-s!!!cocu8 írta:Szerintem nagyon jó játékos és inkább a Barcában lőjön évi 20 gólt mint a madridban, én leigazolnám!!