Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért ez a "nem nagy tehetség" minden szezonban lő 20 góltOrdog írta:Baptista mennyen inkább a reálba... Annyira nem nagy tehetség, van nekünk abból bővenhála istennek
Baptista inkább Deco posztzján jáccik.a Sevillában sem ő volt legelöl.De sajna NON-eusBadi írta:Charlie írta:--------------Valdes----------------
---Puyol-Edmilson-Marquez-Gio----
-----------Xavi---Van Bommel--------
Giuly------------Deco-------Ronaldinho
-----------------Eto'o-----------------
C.
ez így rohadt erős, de Mexi, Larsson, Ezquerro, (Babtista) egy posztra?
Charlie írta:--------------Valdes----------------
---Puyol-Edmilson-Marquez-Gio----
-----------Xavi---Van Bommel--------
Giuly------------Deco-------Ronaldinho
-----------------Eto'o-----------------
C.
Jajj, ok meg se szólaltamMaxi írta:Értsd már meg hogy Edmilson eg kitűnő focista csak a sérülése hátráltatja még!És az legyen a legkisebb gondunk hogy ki legyen a kezdő!El Payaso írta:Ok, de akkor ne akarjátok a csapatban látni Edmilsont kezdőnek semmiképpen se sztem.Maxi írta:
Azért is amit C. laírt meg azért mert egy ilyen játékost ingyen nem leigazolni BŰN!
Értsd már meg hogy Edmilson eg kitűnő focista csak a sérülése hátráltatja még!És az legyen a legkisebb gondunk hogy ki legyen a kezdő!El Payaso írta:Ok, de akkor ne akarjátok a csapatban látni Edmilsont kezdőnek semmiképpen se sztem.Maxi írta:
Azért is amit C. laírt meg azért mert egy ilyen játékost ingyen nem leigazolni BŰN!
Ok, de akkor ne akarjátok a csapatban látni Edmilsont kezdőnek semmiképpen se sztem.Maxi írta:Azért is amit C. laírt meg azért mert egy ilyen játékost ingyen nem leigazolni BŰN!El Payaso írta: Szerintetek Rijkaard mért hozta Bommelt?
a Barca triplázni akar( bár sztem a spanyol-kupát be kellene áldozni)El Payaso írta: Jó de akkor most nem kellett volna Bommel, mert úgyis felépült Edmilson. Szerintetek Rijkaard mért hozta Bommelt? Azért mert annyira "megbízik" Edmilsonban?
Talán azért hozta hogy Xavi és Deco ne rohangálja végig az egész idényt megállás nélkül,vagy lehet hogy visszavezényli a védelembe,és átalakítja a hátvédsort.Jó de akkor most nem kellett volna Bommel, mert úgyis felépült Edmilson. Szerintetek Rijkaard mért hozta Bommelt? Azért mert annyira "megbízik" Edmilsonban?
Jó de akkor most nem kellett volna Bommel, mert úgyis felépült Edmilson. Szerintetek Rijkaard mért hozta Bommelt? Azért mert annyira "megbízik" Edmilsonban?Vito írta:ez sajnálatos...El Payaso írta:Sajnos nem értek veletek egyet. Edmilson megvásárlása teljesen felesleges volt. Főleg hogy most megvettük Bommelt is. Középső védőnek már nem jó sajnos.
De! miért jött ide Edmilson...?
azért, mert tavaly a vkp.poszton 1 emberünk volt:Motta
+ esetleg, akkor már gondolkozott azon Frenki, h kipróbálja ott Rafát.(Rafának tavaly NEM volt jó idénye a Barcában!).
Én is várnám, de most hogy jött Bommel az esélye elég kevés hogy bekerüljön a csapatba.Charlie írta:Nem bizonyított még neked?Nem tom miért lett volna felesleges?ŐT tavaly vettük,nem MOST akkor örültünk mint majom a farkának hogy érkezett,mert nagyon jó játékos,és én már nagyon várom hogy újra tudjon bizonyítani témeccsen.El Payaso írta:Sajnos nem értek veletek egyet. Edmilson megvásárlása teljesen felesleges volt. Főleg hogy most megvettük Bommelt is. Középső védőnek már nem jó sajnos.
C.
ez sajnálatos...El Payaso írta:Sajnos nem értek veletek egyet. Edmilson megvásárlása teljesen felesleges volt. Főleg hogy most megvettük Bommelt is. Középső védőnek már nem jó sajnos.
Nem bizonyított még neked?Nem tom miért lett volna felesleges?ŐT tavaly vettük,nem MOST akkor örültünk mint majom a farkának hogy érkezett,mert nagyon jó játékos,és én már nagyon várom hogy újra tudjon bizonyítani témeccsen.El Payaso írta:Sajnos nem értek veletek egyet. Edmilson megvásárlása teljesen felesleges volt. Főleg hogy most megvettük Bommelt is. Középső védőnek már nem jó sajnos.