Hát azért ennél egy kicsivel többet ér,,becslések szerint 20 millió fontért vásárolható meg''

Hát azért ennél egy kicsivel többet ér,,becslések szerint 20 millió fontért vásárolható meg''
Ez baromság, de annyi igaz lehet ebben a hírben, hogy a Liverpool ezekkel az amerikai tulajdonosokkal komoly szereplője lesz a játékospiacnak...... akár olyan mint a cselziTibi1982 írta:http://focitipp.hu/?content=hirek&id=333
Ez szerintem akkora szédítés, hogy csak na.
Hülye lenne elmenni innen.
Focitipp.huTibi1982 írta:http://focitipp.hu/?content=hirek&id=333
Ez szerintem akkora szédítés, hogy csak na.
Hülye lenne elmenni innen.
Az öccse.Barcaboy08 írta: az afrikaiaknál itt játszik Eto'o kisebb testvére?! ha jól értettem de nem biztos!De ami biztos,hogy rokonok!a
Hat a real ellen 10 perc alatt is betalál, csak legyen meg a szokásos goljaGame90 írta:5 hónap kihagyás után nem is lehet elvárni tőle, hogy lejátsza az összes meccset. Pedig ebben a hetekben nagy szükség lenne rá. Ugyebár a Zaragoza ellen pihen. Sevilla ellen én adnék neki 30-35 percet. Liverpool ellen kezdő és addig játszon, ameddig bírja. Real ellen meg nem tudom![]()
csak magamat tudom idézni...ez sajna büntetés volt csak nehogy megigyuk a levét még jobban,és Eto'o tényleg kidőljön mert akkor elgondolkozhatnak a vezetők merrora dilettáns hibát követtel el ...mert ahogy akkor is irtam egy kicsit azért már megittuk...lásd BL na mindegy én remélem a lagjobbakat!Barcaboy08 írta:Ezetőség volt a lerosszabb húzás amit a vezetőség tehetett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem csak azért mert ez rombolja a csapatmorált,hanem újabb támadási felületet adott a botrány folytatásához!Ne mondja nekem senki,hogy ha valaki kettesével rugdossa a gólokat az edzésen annak még mindíg nem tökéletes a térde....na neeeeeeeeeeeeee ez egy fa..ság!Mi ez ha nem büntetés!Csak nehogy a vezetőség saját magát büntesse meg a BL-ben......Kiváncsian várom a főőpróbát!Emlékszel még Messi amiről beszélgettünk???!Kiváncsi leszek...az én véleményem egy csapatnak egy ilyen botrány útán igenis szüksége van az összetartásra és az összes játékosára még ha nem is játszik csak 10-15 percet!Sajnos ez nem tett túl jót a csapatnak szerintem,de azért is FORCA BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindörökkééééééé!
Ez a véleményem változatlanul a dologról, sőt, eddig nem volt szembetűnő, de ugy néz ki h ő a kulcsember, mert ez a 3-2es támadófelállás a hármas középső emberére épül.lionelmessi19 írta: Azért nem szabad elfelejtenünk, hogy vannak játékosok, akiket nem azért szeretünk, mert megfontoltak, bölcsek...
Anélkül, hogy bárkit meg akarnék sérteni, és amellett h a kedvenc játékosaim, pl.
Eto'o vagy akár Ronaldinho is elég egyszerű gyerekek. Hatalmas szivük van, ösztönösen alkalmazzák a tehetségüket, érzékeiket és ezért a világ legjobbjai!
De nem a legmegfontoltabb, vagy legbölcsebb emberek közé tartoznak!
Egyrészt ezért "nézem el" Samu ezen viselkedését, másrészt pedig azért:
Ne feledjük, bár már talán írtam, ő rengeteg rasszista megjegyzésnek van folytonosan kitéve, és ezért lehet, hogy nem a leg stabilabb lelkileg, ha kiborul, az sokkal inkább megérthető, mint ha mondjuk egy nem afrikai focista csinálná.
Tudom tudom, profi mentalitás, meg miegymás...de akkor is, én pl. többek közt ezért is megértem őt...és az a fontos, hogy utánna hogy viselkedik, és miután átgondolta az egészet, mit tesz annak érdekében, h helyre hozza a hibákat...
Én továbbra is szeretem eto'ot, mint embert is, nemcsak mint játékost!