Részletre vesztek egy Pepe szintű játékost? Laughing Nem tudom, lehet hogy ez csak számomra vicces.
Mint ti Militót pl. 20.5 az ára. Fizetni 17 körül kell.Ha nyertek vele 4 éven belül egy bajnokságot amire nagy az esély akkor megy a többi lé...legalábbis én igy hallottam.
Lehet nem igaz.
Nálunk volt már ilyen pl Baptistával.
Ezt a hírt én is csak ugy hallottam hogy nem hivatalosan megerősitve.
Talán 2-3 év alatt kell fizetni az árát.Ezért lehet ez a nagy eltérés a hirek közt.Mert a teljes összeg 30 mill Eu. De fizetni lehet hogy csak tizen valahányat kellett most....
Ez persze nem hivatalos.
Az hogy Pepe milyen azt nem tudni.Sokan azt mondták róla hogy nagyon jó védő és erősiteni fog.Persze ez lehet egyszerű szívélyeskedés is.Mondjuk pártatlan emberek mondták.Gondolom hogy nem ismeretlenbe vették meg,mert az nagy csúfság lenne....
Én azt mondom szeptembertől kiderül.Sokan jöttek már akiket leirtak,vagy sokalták az árát aztán beválltak-persze ennek az ellenkezője is volt szépen.Az hogy nem volt válogatott az fura.Azt mondja nem akar a Brazilban játszani mert Portugálnak vallja magát,papirja meg még nincsen róla...állitólag most lesz.Scolari számolna vele.Ezek igazából hírek...