2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nálad a 3 pont barátom.Teljesen igazad van.gekkodan írta:Tényleg nem vágom, hogy mit nem lehet érteni ezen az egészen![]()
![]()
Eto'o már nem maradhat itt, akár Villa helyettesíti, akár Rudolf Gergely. Elmérgesedett a viszony, így nem lehet hatékonyan dolgozni és sikeresen küzdeni.
Eto'o szerződése 1 év mulva lejár. A piacon jelenleg, tetszik vagy nem, de két ÁTIGAZOLHATÓ támadó van: Villa és Ibra. Kár beszélni Torresekről, mert nem eladóak.
Miután Villa irreálisan drága, a vezetőség olyan megoldást akar találni, amivel Eto'o sem ingyen távozik és nem fizetünk ki 50 millát úgy, hogy a nyakunkon marad Samu. Az Inter vinné Eto'o-t és a 2 elérhető világklasszisból ott van az egyik: Ibrahimovic.
Kézenfekvő üzlet és logikus megoldás.
akkor szinte ugyan ott vagyünk mintha most megvettük volna Villát és maradt volna Eto'o és jövöre meg ingyen elmegy.annyi külömbséggel hogy lett volna egy Eto'o Villa dounkLM10 írta:gekkodan írta:Tényleg nem vágom, hogy mit nem lehet érteni ezen az egészen![]()
![]()
Eto'o már nem maradhat itt, akár Villa helyettesíti, akár Rudolf Gergely. Elmérgesedett a viszony, így nem lehet hatékonyan dolgozni és sikeresen küzdeni.
Eto'o szerződése 1 év mulva lejár. A piacon jelenleg, tetszik vagy nem, de két ÁTIGAZOLHATÓ támadó van: Villa és Ibra. Kár beszélni Torresekről, mert nem eladóak.
Miután Villa irreálisan drága, a vezetőség olyan megoldást akar találni, amivel Eto'o sem ingyen távozik és nem fizetünk ki 50 millát úgy, hogy a nyakunkon marad Samu. Az Inter vinné Eto'o-t és a 2 elérhető világklasszisból ott van az egyik: Ibrahimovic.
Én is ezt írtam lejjebb, teljesen egyetértek.
Szerintem meg pont h nem! Ott nem lesz mögötte/mellette egy Xavi,Messi,Iniesta hármas aki adja a jobbnál jobb passzokat. Meg olaszba amúgy is nehezebb a csatárok dolga.visca el barca írta:laportáék nagyon benézték ezt az eto'o témát. szerintem tutira vették, h a világ legjobb csatáráért vki csak ad 30 milliót. hát nem. és most meg a kapkodás. és ezzel az inter fog kumma jol járni. eto'o sztem ott még golerosebb lesz mint itt volt.
gekkodan írta:Tényleg nem vágom, hogy mit nem lehet érteni ezen az egészen![]()
![]()
nem értesz. Laporta egyfolytában azt hangoztatja, hogy nem szabad engedni, hogy elszabaduljanak az árak, 50 mió-nál többet senkiért se adna. Ezek szerint Etoo 15öt ér? Ennél sokkal többért elpasszolhatnánk a citynekLM10 írta: Én tudom. Samut már senki sem akarta megvenni, így lejárt volna a szerződése jövőre és ingyen megy. De ezért most bevonják őt az üzletbe+35 millát még adunk érte.Szal szvsz most Samut örülnek ha elpasszolják+még Ibra is jöhet.
Jogos. Majd ha a hivatalos oldal lehozza. Bár azér a Sport sem egy foci24.com kaliberű oldal.lui1698 írta:én amúgy az egész Ibra transzfert akkor hiszem el, ha mondjuk Grecki vagy más szépen megnyitja a topicját.
Hát figyelj, a Madridból simán kinézem, hogy ér nekik annyit ez a fricska, valamint Villa is gondolom szívesen menne oda ezek után, viszont az 'aprópénz' kijelentésemet lehet visszavonom! Ebben igazat adok, de szerintem van esély rá, hogy megszerzik, főleg, hogy azért Bemzema nem túl nagy referencia a sok gólra... majd meglátjuk ezek után már semmi se elképzelhetetlen!Messa írta:Én is örülök neki, és valóban, úgy néz ki, hogy lezárhatjuk az egész Eto'o sagát. Persze még semmit ne kiabáljunk el. Az biztos, hogy nem a leg olcsóbb, de így Eto'o sem "marad rajtunk".barca_bome írta:Már korábban kifejtettem véleményem, hogy eleinte Villa párti voltam, de szép lassan, mikor már szó sem volt a svédről, mégis úgy gondoltam hogy rá lenne szükségünk. Szóval ha ez igaz és tényleg leigazoltuk, akkor nagyon ÖRÜLÖK!
Villa szerintem "aprópénzért" is megszerezhető most már a Real Madrid számára! <-- ennek viszont nem örülök!
Az utolsó soroddal pedig nem értek egyet. A Realnak nemhiszem, hogy kell még egy csatár. Épp most igazolták le Benzemát, mert Villáról lemondtak.
Badi írta:Villáért 42-t adunk, 50et nem, Ibráért meg 35+Etoo.. hol itt a logika????
vicc
remélem marad az interben a nagy pofájával együtt
1. Hagyjuk már! Hleb kölcsönbe ment csak!westerngom írta: Mert: 40M + Samu 30M + Hleb 15 M = 85 M!!! = Ibra
EZ VICC! HA MEGLÉPJÜK EGY SZÓT SEM SZÓLHATUNK A MADRIDRA!
Bocs,csak megjegyezném,érdekes a számítgatás,mert jó-jó,hogy Eto 35 misit ér eszerint,de a fizetését a jövő évtől nem mi fizetjük,tehát ez eddig fals.westerngom írta:- hááát igen! Ez így van! és átgondolva ez röhejes annak fényében, hogy örökösen azt halljuk milyen átfontoltan, takarékosan igazolunk!BlauGranaGroc írta:Nagyon bökte mindenki csőrét, hogy jövőre esetleg Eto'o ingyen elmegy, most viszont senkit nem zavar a 0 bevétel amiért elpasszoltuk.
A vezetőség nem akarta elengedni Samut jövőre ingyen, így elzavaták idén ingyen.Az gondolom mindenkinek világos, hogy a 40milla mellé -főleg Villa árának fényében- ajándék egy Samuel Eto'o, főleg egy szezononkénti 15-20gólos svédért.
röhej és szánalom
gratula!
Mert: 40M + Samu 30M + Hleb 15 M = 85 M!!! = Ibra
EZ VICC! HA MEGLÉPJÜK EGY SZÓT SEM SZÓLHATUNK A MADRIDRA!
Egyébként ott van Titi és K9 (Keirrison) a középcsatár posztra + Bojan!
Arról talán nem is beszélve, ha ésszel van kezelve Samu és nem megint éreztetve vele, hogy milyen "nélkülözhető" a klub számára, talán nem tartanánk itt! Mindenki 7 próbáztatta és a bizonyítson idiotizmust skandálta vele szembe, erre produkált egy szinte páratlan szezont, az eddig letettekről nem is beszélve!
Amikor V.V. vagy S. Busquets durrogott és befenyítette a klubot, hogy elmegy akkor senki nem titulálta "éhesnek" ezeket a mélyen tisztelt urakat, szememben csak zsoldos trógereket! Amikor a Pep hátszeles Sergi B. egy "sikeres" 1/2 szezon után az asztalra csapot, hogy komoly szerződést és sok pénzt különben elmegyek, azt egy pipával a klub részéről mindenki rendben találta és bólintott, hogy jogos??!
Eh, nekem is elegem van már ebből és várom a végét, DE! ne őrüljünk már meg könyörgöm!!
az igaz hogy villá-val már megegyezett a barca, de ibrával más a helyzet ott a vezetőséggel sztem már megegyeztek és ibra is szivesen jönneGyurgyak írta:Ibra még egyáltalán nem biztos,sztem Villa valószínűbb hogy jön