westerngom!
VV és SB után is volt érdeklődő így "megengedhették" maguknak azt, hogy egy másik, jobb szerződést "követeljenek". plusz még az is mellettük szólt, hogy mind2 saját nevelés, és ez még jól fog jönni a klub számára.
neked csak ennyit szántam
ami ezt az ibra ügyet illeti legszívesebben örömtáncot járnék de amíg nem látom őt barca mezben visszafogom magam
akárki akármit mond eto'o jelenlegi PIACI értéke nagyon úgy néz ki, hogy 0 ojró, hleb elmehet kölcsönbe az ő árát nem is kell nézni ez esetben, addig is úgy hiszem, hogy 1-2 fiatal tehetség kap majd bizonyítási lehetőséget helyette. ja és ha valakinek nem tiszta, hogy miért gondolom, hogy eto'o értéke annyi amennyit írtam akkor azért mert ha jobban megnézzük senkinek sem kell, és ha valaki tanult egy kis gazdaságtant akkor az érti, hogy miről beszélek. plusz még ehhez hozzájön a 40 millió amit mindenki döntsön el, hogy megér-e ennyit ibra. a fizetésével nem kell foglalkozni mivel már korábban kijelentette kisebb fizetéssel is vállalná a játékot a barca-ban.
motoszkál a fejemben, hogy valamit kihagytam de majd csak eszembe jut és tovább fárasztok vele mindenkit, addig is várom a helyesbítéseket