Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
El Payaso írta:Itt a csapat akkor:
Valdes - Belletti, Puyol, G. Rodriguez, Gio - Xavi, Bommel - Ezquerro, Deco, Ronaldinho - Eto'o
Megfelel?
Vicces gyerek vagy,az a Brazil válogatott alig bírt velük,az eredmény mást mutat igaz,de nagyon megszenvedtek,rengeteget köszönhettek ott Marcosnak.Asszem Costa Rica ellen. Ellenük talán még én is...:DDD
Sérülten nehezen tudta volna megcsinálni,de már rendben van,csak vissza kell nyernie a super Lyonos formáját.Amúgy Costa Rica ellen csinálta azt a szépségdíjas gólt,5-2 lett.Grege írta:na jó, azé én is emléxem, amikor a VB-n Edmilson magának emelte fel a labdát az ötös sakánál, és beollózta, nem is tudom már ki ellen.....csak nyomna már ilyet végre a Barcában is.
Asszem Costa Rica ellen. Ellenük talán még én is...:DDDGrege írta:na jó, azé én is emléxem, amikor a VB-n Edmilson magának emelte fel a labdát az ötös sakánál, és beollózta, nem is tudom már ki ellen.....csak nyomna már ilyet végre a Barcában is.
JogosBoixos írta:mielőtt még megünnepelnénk az összes brigádot, ne legyen már annyira felejtős, h ők teljes keretekkel, mi meg fél csapattal nyomtuk végig majdnem az egész évet. ehhez képest bajnokok lettünk.
azzal együtt, h nem engedném el marquezt, sztem mi nem borulnánk meg a hiányától úgy, mint a margit a makiétól. ott senki más nem csinálta meg azt a melót, amit ő, nálunk azért elég jó zsugások vannak erre a posztra. a margit egyébként még most sem állt talpra.Subinho írta:...marquez meg télleg remélem csak az újságírók kitalálmánya, mert alapember volt végig!
annak idején a real is elengedte makelelet, aztán évekig nem álltak talpra, annyi gólt kaptak, h öröm volt nézni. kell egy nagyon jó szűrő kp. és marquez bizonyított! bommel nem hinném, hogy ennyire alázatos játékos.
Akkor nem ismered Bommelt! Ő még pluszban gólokat is lő amellett hogy remekül védekezik a középpályán. Sokkal jobb mint Marquez!Subinho írta:én sem nagyon tudnám elképzelni saviolat a csapatban. elől eto'o helyett semmiképp, esetleg jobb oldalon giuly helyett...talán...
ő nagyon jó játékos... 2 csatáros felállásban! egyedül elől középen ilyen törékeny fiú...esélytelen!
marquez meg télleg remélem csak az újságírók kitalálmánya, mert alapember volt végig!
annak idején a real is elengedte makelelet, aztán évekig nem álltak talpra, annyi gólt kaptak, h öröm volt nézni. kell egy nagyon jó szűrő kp. és marquez bizonyított! bommel nem hinném, hogy ennyire alázatos játékos.
Értsd meg hogy a válogatottban az!Tegnap is hányszor az oldalvonal mellett szöktették,és rengetegszer a szögletzászlónál cselezgetett,és onnan adott be.De nekem mind1,ha ott kapna lehetőséget,sztem jó lenne,Giuly 11gólt rúgott arról a posztról,Saviola mennyit lőnne?El Payaso írta:Azért én nem hasonlítanám össze az argentin játékrendszert a miénkkel, mert az 4-4-2 ugye. És ott is csatár volt amúgy Crespo mellett. Csak kicsit lehet hogy jobbról indult. De attól még ő nem szélső értsétek meg.
De azt se bánnám ha Maxi menne kölcsönbe és Saviola visszajönne,nekem Saviola a nagy kedvencem,mindenképp szeretném ha nálunk játszana.Boixos írta:ettől sem kapnék sírógörcsöt, elég szépen tolta a bilbaoban. viszont a nyúl sztem sokkal jobb, mint a gili, nagy előnye vele szemben, h tud csellózni is. csípem a franciát is, de igazából már az év elején sem nagyon értettem, miért hozták, a savit meg miért zavarták el kölcsönbe. még a magasságuk is hasonló, szal a toronymániás rijkaard sem nagyon problémázhatna.El Payaso írta:Gyerekek szerintem Ezquerrot nem cserének hoztuk. Ő kezdő lesz figyeljétek csak majd meg!