Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem meg nemlionelmessi19 írta:De a top5be sztem beférne...
A volt interes szerb is nagyon ott van..Mihajlovics v mi volt a neve..S Del Piero se benaGame90 írta:A legjobbak sztem: Juninho, Assuncao, Beckham, Recoba.lionelmessi19 írta:MÉrt Game, szted kik a legjobbak?
Ők se rosszak: Marcelinho, Pirlo, Henry, R10.
Így van! Pirlo is jobb Ronnienal,Assuncao is,Juninhorol nem is beszélve!Game90 írta:A legjobbak sztem: Juninho, Assuncao, Beckham, Recoba.lionelmessi19 írta:MÉrt Game, szted kik a legjobbak?
Ők se rosszak: Marcelinho, Pirlo, Henry, R10.
A legjobbak sztem: Juninho, Assuncao, Beckham, Recoba.lionelmessi19 írta:MÉrt Game, szted kik a legjobbak?
Ilyen verseny volt már. Elég rossz voltRonal.10 írta:most olvastam hogy fog indulni a szabilövö versenyen decemberbe... ha nem lesz ott Juninho Pernambukano akkor valoszinüleg megnyeri Ronaldinho![]()
![]()
Bommelnek a Bl-ben a Madrid elleni visszavágóra mért tették meg? Mert a München fellebbezett, és halasztást kértek, tudtommal ilyenre van lehetőség.Slither írta:Azt miért tennék meg? Attól hogy bajnoság hajrája van v. hogy ő Ronnie? Sztem nem fognak ilyen kivételt engedni, ahogy most sem történt meg.
Azt miért tennék meg? Attól hogy bajnoság hajrája van v. hogy ő Ronnie? Sztem nem fognak ilyen kivételt engedni, ahogy most sem történt meg.lionelmessi19 írta:Sztem inkább a büntetés eltolásához fűződnek remények... arra értik, nem pedig arra, h eltörlik a lapot.Slither írta:Sztem még mindig semmi esély arra, hogy felmentés kapjon. Mert mire kapna? Egyértelmű szándékos utánrugások voltak, nincs mit ezen vitatkozni.
Sztem inkább a büntetés eltolásához fűződnek remények... arra értik, nem pedig arra, h eltörlik a lapot.Slither írta:Sztem még mindig semmi esély arra, hogy felmentés kapjon. Mert mire kapna? Egyértelmű szándékos utánrugások voltak, nincs mit ezen vitatkozni.
Úgy emlékszem máskor is sikerült neki tökéletesen...de Te jobban emlékszel,h mikor szntemLos Banditos írta:Akkor nem tudta rendesen megcsinálni, viszont ebben a videóban 1:10-nél tökéletesen tudja.:
http://www.youtube.com/watch?v=eyV3IpwIOR0
Remélem tudtam segíteni.![]()