Samuel Eto'o #3
- Charlie
- Öreg Harcos
Furcas 1 alak Eto'o, nehéz személyiség. Nem tudom mit gondoljak róla, nagyon szeretem, de miért csinálja a feszültésget sokszor? Lövöldözze a gólokat és ne járassa a száját, vagy kicsit finomabban esetleg.
Mai produkciója nagyon tetszett, folytassa ezt és javuljon tovább.
C.
Mai produkciója nagyon tetszett, folytassa ezt és javuljon tovább.
C.
- Bleydh
- Barça B
- Kapcsolat:
Na, katalán vagyok (evidens mert nagyon rosszul írok magyarul).
Ezt mondtam Etoo ellen mert nem tetszik ez az ember.
1.- Minden akar az elsö helyet, MINDIG, nagyon féltékeny. (Pensa en el grup-gondolj a csapatot- mondta Ronaldinho. Akkor Etoo Ronaldinhót megsértett )
2.-Beszél a katalán nyelv ellen (de most jatszik Katalóniában és azután Mallorcában, ahol a katalán a hivatalos nyelve. Neki volt nagy problém nehány héttel ezelött.
3.-Nagyon buta és gõgös. A braziliai jatekosok minden csufolnak róla. Peldaul néhany nappal ezelött valaki mondta a tévében hogy amikor erkeztet Etoo a Camp Nou-ra a brazíliai beszélgettik és jött Etoo:
Etoo: Miröl beszéletek?
Braz.: Semmi, semmi.
Etoo: De miröl?!
Braz.: Csak arról az óráról, de neked túl draga.
Néhány nap után jött Etoo egy új órával... olyan okos!
Ezt mondtam Etoo ellen mert nem tetszik ez az ember.
1.- Minden akar az elsö helyet, MINDIG, nagyon féltékeny. (Pensa en el grup-gondolj a csapatot- mondta Ronaldinho. Akkor Etoo Ronaldinhót megsértett )
2.-Beszél a katalán nyelv ellen (de most jatszik Katalóniában és azután Mallorcában, ahol a katalán a hivatalos nyelve. Neki volt nagy problém nehány héttel ezelött.

3.-Nagyon buta és gõgös. A braziliai jatekosok minden csufolnak róla. Peldaul néhany nappal ezelött valaki mondta a tévében hogy amikor erkeztet Etoo a Camp Nou-ra a brazíliai beszélgettik és jött Etoo:
Etoo: Miröl beszéletek?
Braz.: Semmi, semmi.
Etoo: De miröl?!
Braz.: Csak arról az óráról, de neked túl draga.
Néhány nap után jött Etoo egy új órával... olyan okos!

A Barça nem beszél spanyolul!
- Andris
- Adminisztrátor
Hogy mondod???
Meghülyültél??? Vagy mi van veled?
És szép meg minden, de vedd ki az avatárból az animált gif-et! Kösz
Egyébként odáig nem jutottál el, h ha most kezdő lehetett, 3 nappal ezelőtt meg nem volt játékra alkalmas, akkor valószínűleg ez a sajtónak beadott kamu?
Napnál is világosabb, h Samu büntetését töltötte, és most visszatért. Nem is akárhogy.
Nem értem a reakciódat...
Egyébként te most mi vagy tulképp? Katalán, vagy magyar? vagy mi?

Meghülyültél??? Vagy mi van veled?
És szép meg minden, de vedd ki az avatárból az animált gif-et! Kösz
Egyébként odáig nem jutottál el, h ha most kezdő lehetett, 3 nappal ezelőtt meg nem volt játékra alkalmas, akkor valószínűleg ez a sajtónak beadott kamu?
Napnál is világosabb, h Samu büntetését töltötte, és most visszatért. Nem is akárhogy.
Nem értem a reakciódat...

Egyébként te most mi vagy tulképp? Katalán, vagy magyar? vagy mi?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Bleydh
- Barça B
- Kapcsolat:

Ez a legdühösebb ember a világon. Nem akar jatszani Santanderben mert csak volt 5 percig, de most jatszik és... 2 gól. De nem volt olyan beteg-rossz stb...három nappal ezelött? Azonkívul, nagyon féltekény mert mindenki Katalóniában szeret Ronaldinhót és nagyon antikatalán Eto'o. Szerintem amikor öregebb lesz, diktátor lesz Afrikában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bleydh 2007.02.26. 00:41:21-kor.

A Barça nem beszél spanyolul!
2 gól és egy gólpassz kivánni sem lehetne jobbatlionelmessi19 írta:Kérem szépen, így kell visszatérni!!!!
![]()
![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon bíztató volt a mai játéka! Így tovább,és akkor Pool ellen egész meccsezhet márotto'o írta:hihihiiijj
így kell elhalgattatni a téged támadókat, kritizálókat
tudtam, hogy így lesz és nem kellett csalódnom
1 gólpassz, 1 gól, gratulálok
csak így tovább

Óriási szükség van rá! Nagyon érzik Ronnieval egymást

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
knor írta:Slither te mindig tökéletesen viselketsz?! Gondolom! olvasd el mégegyszer az írásom! 5-6meccset nem csak Etoo-ra gondoltam! menj körbe a forumon szinte mindenki kritizál. Ezek az okoskodok hol voltak tavaj? Mindenki száljon magába egy kicsit!
Teljesen egyet ertek veled ami a kritikarol szol,tele van mar a hocipom hogy mindenki a vilag legjobb csapatat kritizalja es a legjobb jatekosokatt akkik a barcat megint a vilag elvonalaba felhoztak,es ez mind a barca sajat szurkoloi oldalan tortenik.
En imadtam a csapatot amikor nagyon roszul ment nekik es amikor a BL megnyertuk es a hanyinger kap el azoktol akik csak szidnak mindenkit ha egy parszor nem ugy megy a jatek. en se orulok neki es nem is vedek senkit de ez a foci nem lehet mindenek ugy mukodnie ahogy a szurkolok szeretnek es aki csak azt latolgatja itt a forumban hogy kinek kell mennie es ki jojon es ki rossz ki nem valo ide akkor menjen a MADRIDhoz ott eleg a valtozas es uj jatekos es ne itt szidja azokat akkik az utobi evekben a legszebb emlekeket okoztak minden barca szurkolonak
A 'nap képe' alapján Eto'o mehetne az NBA-be is... 

Vagy a bilbaoi védők nem hentelik annyira, mint a 'pool-iak. De sztem 20 percnél többet nem fog játszani.
- Andris
- Adminisztrátor
Eto'o azt mondta, h nem áll készen,....
Most Eto'o azt mondta, készen áll....
Fiúk (és lányok), én azt mondom, hogy ez egy két meccsre szóló büntetés volt.
Most Eto'o azt mondta, készen áll....
Fiúk (és lányok), én azt mondom, hogy ez egy két meccsre szóló büntetés volt.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
de érdekes,hogy 4 nap alatt rendbejött.....na mindegy én örülök csak JÁTSZON MÁR VÉGREEEEEE!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
-
- Director del Fútbol
Legyen igazad!Én már csak benne és Messiben bízok,csak ők rángathatnak ki minket ebből a helyzetből.(meg a nyári igazolások)Dos Santos írta:Eto'o nagyon keményen dolgozik az edzéseken.A Mundo szerint készen áll a játékra, így jó esély van rá hogy bekerül a keretbe a Bilbao ellen.
-
- Jugador d'estrella
Eto'o nagyon keményen dolgozik az edzéseken.A Mundo szerint készen áll a játékra, így jó esély van rá hogy bekerül a keretbe a Bilbao ellen.
-
- Director del Fútbol
Szerintem még most se fog a keretbe kerülni,ha jól tudom általában külön edz az erőnléti edzővel.
Pedig nagyon nagy szükség lenne rá,ha legalább az egyik kupában életben akarunk maradni,akkor nagyon sürgősen vissza kell térnie.
A szerdai játékunkkal még az a megalázó szégyen is benne van a pakliban,hogy kikapjunk otthon a Clássicon.Na ez az,amit most nem tudnék elviselni,de ne is gondoljunk ilyenre.Eto'o-nak vissza kell térnie mostmár!!!!
Pedig nagyon nagy szükség lenne rá,ha legalább az egyik kupában életben akarunk maradni,akkor nagyon sürgősen vissza kell térnie.
A szerdai játékunkkal még az a megalázó szégyen is benne van a pakliban,hogy kikapjunk otthon a Clássicon.Na ez az,amit most nem tudnék elviselni,de ne is gondoljunk ilyenre.Eto'o-nak vissza kell térnie mostmár!!!!
-
- Entrenador del Barça
Én nem hiszek benne, hogy Eto'o el akar menni. Csak meg kell nézni milyen amikor kívülről figyeli a csapattársai játékát egy-egy tétmeccs alkalmával. Ha gólt rúgunk vagy kapunk úgy örül vagy olyan mérges akár egy kisgyerek. Ha valaki el akarna hagyni egy csapatot, az nem így viselkedne a lelátón... Emlékezzetek mit művelt mikor gólt rúgtunk a cselszkinek és mit csinált mikor a [auto_cenzúra] drogba a 90. percben egyenlített...
VISCA EL BARCA!