Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem Puyol 3 gólos...barca99 írta:Első szezonban én is velük nyomattam, de most a másodikban egyre jobban preferálom Bojant. Hihetetlen a gyerek, közelről, távolról, cselezve, 1v1... neki tökmind1.Homér írta:Nekem most Henry és Eto'o váltogatja egymást havonta.
Egyik hónapban Henry 5 meccsen 3+1+4+2+0, utána Eto'o 4 meccsen zsinróban dupla. Ha az egyik megy, a másikat felesleges erőltetni, jól kiegészítik egymást
Ez a szuperliga ez micsoda?Általában csere, de így is csak egy góllal van lemaradva Samutól, aki 10 gólos a bajnokságban. Henrynak meg inkább a BL-ben megy. Góllövőlistákon alig vagyok, mégis messze én rúgtam a legtöbb gólt...
Nálam szinte mindenkinek van min. egy gólja az évben. Idén talán már csak Puyolnak nincs.
A szuperliga meg egy patch, olyan, mintha egy bajnokságot játszanál, de a legerősebb csapatok ellen. A csapatok meg ott vannak a pár hsz-szal lejjebbi képen.
Első szezonban én is velük nyomattam, de most a másodikban egyre jobban preferálom Bojant. Hihetetlen a gyerek, közelről, távolról, cselezve, 1v1... neki tökmind1.Homér írta:Nekem most Henry és Eto'o váltogatja egymást havonta.
Egyik hónapban Henry 5 meccsen 3+1+4+2+0, utána Eto'o 4 meccsen zsinróban dupla. Ha az egyik megy, a másikat felesleges erőltetni, jól kiegészítik egymást
Ez a szuperliga ez micsoda?
Most mér kell beégetni?
Tim Krul Newcastlenél van tartalék csapat kapusa, szerintem nagyon jó, emellé még fiatal is.Oleguer írta:Valaki 10milla alatt mondjon pls egy jó kapust. Napoliba kellene
am Valladolidnál kirugtak
A statisztika nem minden.Danka00792 írta:20befejezésKluivertinho írta:1et se ér.
18cselezés
19elsö érintés
20büntetö
18 technika
Őt néztme csak az a gondd hogy afrikai, és ezért nincs eus utlevele. Amugy Izraelben nyomulbarca99 írta:Enyeama eljön sztem 1-1.5 millióért. Második évad elején csupa nagycsapat jelentkezett be érte, szal sztem tényleg jó (07-ben kitűnő volt). Most a török(?) bajnokságban nyomul, úh. sztem megszerezhető.
Nálam a Roma-ba nagyon gáz volt Ronaldo! Nem ajánlom, hogy megvedd! Eszméletlen sokat volt sérült, és kb. 19-20 meccsen lőtt 1!!! gólt!Danka00792 írta:20befejezésKluivertinho írta:1et se ér.
18cselezés
19elsö érintés
20büntetö
18 technika
20befejezésKluivertinho írta:1et se ér.
1et se ér.Danka00792 írta:Kaptam 34millát a vezetöségtöl. Egyböl sikerült elvernem. Megvettem Agüero-t 30 millio-ért.(igy is 3millával olcsobb
)
Ezqu-t nem akarja senkise megvenni, de nem hosszabitottam vele szerzödést. 2008ig szol. Remélem visszavonul.![]()
Jelenleg elsö vagyok a táblázaton, de még nagyon az elején vagyok.
Na mi történt velemElse fogjátok hinni! Ajánlatot tettem Ronaldo-ért (a brazilért) 5 milliot. A Milan honapokon keresztül (
) 15 millát elöször, utána meg rendszeresen 16-ot kért érte. De én csak nem engedtem 5nél feljebb
Most jött az ujabb kérés: 7,5 milla. Sztem le fogom vinni 3-ig
![]()
![]()
Szerk: Már 6,5
Isten áldja jó szííííved!Morminho írta:A játéknak mennie kell közbe, és elindítod a progit. A bal alsó sarokba ott van h Load, akkor betölti a játék adatait. Aztán ott fent a keresőbe beírod a játékos/klub nevét, majd a jobb oldali lehetőségek közül válogathatsz. Szinte mindent lehet vele buherálni.Victor_Valdes írta:Amugy hogy kell használni ?