Tippmix, Internetes fogadások, Szerencsejátékok
- Shirocco
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Midtjylland 0 : 2 Sonderjylland első félidö
jaj de örülök hogy h-ra tettem 1,28 a szorzoval,vendég meg 7,85!!!
jaj de örülök hogy h-ra tettem 1,28 a szorzoval,vendég meg 7,85!!!
Second is the first loser
Akinek kell bwin-re vagy sportingbet-re meghívó kezdőbónusz miatt az írjon!
Akinek kell bwin-re vagy sportingbet-re meghívó kezdőbónusz miatt az írjon!
- Caesarka
- Jugador del Barça
Ez mind nagyon szép és jó, de egy példa eléggé sokat segítene!wakii írta:hát, ott van hogy mondjuk 4/5 akkor ha négyet eltalálsz még akkor is nyersz, de ott van meleltte, hogy 4x ez azt jelenti hogy az alaptét négyszeresét kell befizetned, és mondjuk ha négy meccset abból bejön három, annak van egy eredő oddsa, és azt az egyszeri alaptéttel kell megszorozni és annyi lesz a nyereményed

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

hát, ott van hogy mondjuk 4/5 akkor ha négyet eltalálsz még akkor is nyersz, de ott van meleltte, hogy 4x ez azt jelenti hogy az alaptét négyszeresét kell befizetned, és mondjuk ha négy meccset abból bejön három, annak van egy eredő oddsa, és azt az egyszeri alaptéttel kell megszorozni és annyi lesz a nyereményed 

♥ REAL MADRID ♥
- Caesarka
- Jugador del Barça
Ezek a kombinált fogadások mire jók, valaki elmagyarázná? 

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- Valdés1
- Jugador del Barça
Keddi szelvényem : )
Honvéd-Siofok H 1,39
Reac-Debrecen V 1.38
Göteborg-örebro H 1.50
Scunthorpe-Cheltenham H 1.20
Barca-Chelsea H 1.60
Legia Varso - Ruch Chorzow H 1.37
Lehet 4/5 eset kellene raknom Vagy 5/6
Szerintetek Jók ezek amecsek?:S várom a véleményeteket:)
amugy ez iylen pénzvisszanyerös:) de lehet kikéne hagynom a 1.50 eset vagy a Barcát?:S
Honvéd-Siofok H 1,39
Reac-Debrecen V 1.38
Göteborg-örebro H 1.50
Scunthorpe-Cheltenham H 1.20
Barca-Chelsea H 1.60
Legia Varso - Ruch Chorzow H 1.37
Lehet 4/5 eset kellene raknom Vagy 5/6
Szerintetek Jók ezek amecsek?:S várom a véleményeteket:)
amugy ez iylen pénzvisszanyerös:) de lehet kikéne hagynom a 1.50 eset vagy a Barcát?:S
(L) I'love Barca(L)

- Caesarka
- Jugador del Barça
Ha így nézzük már igen!socio66 írta:szerez gólt a Barca 1,12
szerez gólt a MU 1,17
10.00013.100
![]()
megfontolandó..

CSAK A BARÇAAA!!!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Hétfő-Kedd:
*(0-1) Midtjylland vs. Sönderjylland H 1.78
Parma vs. Salernitana H 1.35
P.-H. Mathi vs. D. Ferrer V 1.20
REAC vs. Debrecen V 1.38
Göteborg vs. Örebro H 1.50
Barcelona vs. Chelsea H 1.60
Odds: 9,55048
*(0-1) Midtjylland vs. Sönderjylland H 1.78
Parma vs. Salernitana H 1.35
P.-H. Mathi vs. D. Ferrer V 1.20
REAC vs. Debrecen V 1.38
Göteborg vs. Örebro H 1.50
Barcelona vs. Chelsea H 1.60
Odds: 9,55048
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barca-Chelsea H 1,7x-es odds-szal sztem símán jó befektetés 
ahogy írtam lejjebb, meg is tettem

ahogy írtam lejjebb, meg is tettem

szerez gólt a Barca 1,12
szerez gólt a MU 1,17
10.000
13.100
megfontolandó..
szerez gólt a MU 1,17
10.000

megfontolandó..

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Öcsém te, az a tippmix gyilkos hét.
Bologna-Genova 2-0
Cottbus-Wolsburg 2-0
Leverkusen-Karlsruhe 0-1
Nem igaz.
Bologna-Genova 2-0
Cottbus-Wolsburg 2-0
Leverkusen-Karlsruhe 0-1
Nem igaz.

igen, nekem is ez az összes "pénzem" a fogadási számlán...
megteszem 11,47 euróval a győzelmünket, erre 19,50et fizet...
nem hinném, hogy fennt van mivel ugye a szerencsejáték.zrt adja ki a hivatalos fogadási ajánlatot, és szerintem csak a nemzeti sportnak küldik el, ők meg gondolom nem adhatják ki csak reggel az ujságban. és ugye legkorábban, a tippmix.hu-n van fent szerintem, de cáfoljatok meg ha nem így vanFernando írta:Tök reális... sztem legalábbis. BL elődöntő. Otthon játszunk. Sőt még egész jo kis szorzó is. Én megfogok tenni. Engem nem tántorít el a saját csapatra nem fogadás dolog. Szerintem hüyeség. Ezt a csapatot ismerem a legjobban, többet nyertem rajta mint buktam.
Holnapra van két fix 1-esem:
Parma vs. Salernitana H
Midtjylland vs. Sonderjylland H
Fix hazai mindkettő. Amugy nemtudja valaki a holnapi tippmix ajánlatokat? Nincs vhol neten? Tippmix oldalán csak holnap lesz, annál alőbb sztem sehol nincs. Vagy de?

♥ REAL MADRID ♥
- Fernando
- Llegenda del Barça
Tök reális... sztem legalábbis. BL elődöntő. Otthon játszunk. Sőt még egész jo kis szorzó is. Én megfogok tenni. Engem nem tántorít el a saját csapatra nem fogadás dolog. Szerintem hüyeség. Ezt a csapatot ismerem a legjobban, többet nyertem rajta mint buktam.
Parma vs. Salernitana H
Fix hazai mindkettő. Amugy nemtudja valaki a holnapi tippmix ajánlatokat? Nincs vhol neten? Tippmix oldalán csak holnap lesz, annál alőbb sztem sehol nincs. Vagy de?
Parma vs. Salernitana H
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- vlxe
- Capitá del Barça
Én merném megtenni, csak hát ez annyira genya szorzó, hogy egyáltalán érdemes-eFecooo írta:ti mernétek tenni 1,7x-es szorzóval a győzelmünkre a chelsea ellen?

ti mernétek tenni 1,7x-es szorzóval a győzelmünkre a chelsea ellen?
"kellemes" kis meglepetés ez a wolfsburg meccs.......

♥ REAL MADRID ♥
- pety27
- Capitá del Barça
LOLValdés1 írta:Ha én 5/6 kombit raktam tipmixen és bejött mind a 6 akkor is kapok pénzt?:S vagy csak akkor ha 5 öt találok el?![]()

persze hogy kapsz pénzt,akkor kapod a legtöbbet ha eltalálod mind a hatot.

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
5x fogadtam idén a barcára 2x nyertek. Akkor nállam mégse mükszik.gekkodan írta:Ez a saját csapatos dolog akkora baromság...Joggal feltételeztem, hogy nyer a Barca...
Idén tízezreket nyertem rajtuk, most elment nekem is 5 ezrem rajta. Na bumm, máskor meg más csapaton megy el.
Hülyeség.

R. Santander ellen, Espanyol ellen, Betis ellen ment el.
Akkor a madrid ellen rakok, ha te ezt gondolod.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Add be neki azokat a termeket, oldalakat, amit 3percenként reklámoznak a tévékben, talán azokról elhiszi,h nem kamu.socio66 írta:Anyám szerint az internetes fogadás nem biztonságos és nem akarja megadni a bankszámlaszámát,ami ugye kellene ehhez. Azt mondja,majd biztos leemelnek pénzt a kártyáról..![]()
(én még nem vok 18,szal' rá vagyok utalva..
)
Mivel tudnám meggyőzni? Gondolom az utalásoknál van valami procedúra,ami biztosítja,hogy ne férjenek hozzá közvetlenül a pénzünkhöz. Leírná ezt valaki érthetően lehetőleg? (anyám ugye egy nő..)
+ha már van bankártya vhol, ahhoz van banki fiók, azaz nem feltétlen kell kényelmeskedni és bankártya befizetést választani ami ugye egyből megjelenik az oldalad számláján, hanem banki átutalást is választhatsz, így nem tudják meg a bankártya számod ha már fél tőle anyukád, csak eltart 3-4 napig az utalás

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Semmi mást nem emelnek le a kártyáról, csak azt amire felhatalmazod őket.
EL kell olvasni az adott oldal szabályzatát, regisztárció és utalások menetét.
Bwin-t messzemenőkig ajánlom, nem egy humbuk oldal, a legnagyobb sportfogadásokkal foglalkozó vállalat.
Pl. regisztrálsz, megadod a kártyaszámod. Utána kiválasztod milyen befizetési módot szeretnél. Utalás, hitelkártya stb. Visa kártyánál pl. 2, azaz kettő % a díja a befizetésnek. pl. bepötyögöd h 10000 forintot akarsz a virtuális számládon jóváírni, akkor ennek a díja 10000 forint 2%-a. Tehát 200 forint. Így 10200 forintot vonnak le a számládra, a virtuális egyenleged pedig 10000 lesz.
Bocsi ha túl szájbarágós, de így biztos hogy mindenki megérti
EL kell olvasni az adott oldal szabályzatát, regisztárció és utalások menetét.
Bwin-t messzemenőkig ajánlom, nem egy humbuk oldal, a legnagyobb sportfogadásokkal foglalkozó vállalat.
Pl. regisztrálsz, megadod a kártyaszámod. Utána kiválasztod milyen befizetési módot szeretnél. Utalás, hitelkártya stb. Visa kártyánál pl. 2, azaz kettő % a díja a befizetésnek. pl. bepötyögöd h 10000 forintot akarsz a virtuális számládon jóváírni, akkor ennek a díja 10000 forint 2%-a. Tehát 200 forint. Így 10200 forintot vonnak le a számládra, a virtuális egyenleged pedig 10000 lesz.
Bocsi ha túl szájbarágós, de így biztos hogy mindenki megérti

Erre én is kíváncsi lennék,ha tudja valakih,hogy milyen biztonsági "akadályok" vannak a bankkártyával való fizetésnél.socio66 írta:Anyám szerint az internetes fogadás nem biztonságos és nem akarja megadni a bankszámlaszámát,ami ugye kellene ehhez. Azt mondja,majd biztos leemelnek pénzt a kártyáról..![]()
(én még nem vok 18,szal' rá vagyok utalva..
)
Mivel tudnám meggyőzni? Gondolom az utalásoknál van valami procedúra,ami biztosítja,hogy ne férjenek hozzá közvetlenül a pénzünkhöz. Leírná ezt valaki érthetően lehetőleg? (anyám ugye egy nő..)
mert,pl én egyszer csak felirtam a kártyaszámot és mashol fizettem be,nem itthon és semmi extra dolgot nem kért ugyan ugy.
Szóval,ha valaki felirja a kartya adatai akkor már fizehet is vele mindet?
Ez kicsit rémisztő... :S
Ha valaki tudja,h hogyan is megy ez az egész én is megköszönném,ha segiteni