Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez mind nagyon szép és jó, de egy példa eléggé sokat segítene!wakii írta:hát, ott van hogy mondjuk 4/5 akkor ha négyet eltalálsz még akkor is nyersz, de ott van meleltte, hogy 4x ez azt jelenti hogy az alaptét négyszeresét kell befizetned, és mondjuk ha négy meccset abból bejön három, annak van egy eredő oddsa, és azt az egyszeri alaptéttel kell megszorozni és annyi lesz a nyereményed
Ha így nézzük már igen!socio66 írta:szerez gólt a Barca 1,12
szerez gólt a MU 1,17
10.00013.100
![]()
megfontolandó..
nem hinném, hogy fennt van mivel ugye a szerencsejáték.zrt adja ki a hivatalos fogadási ajánlatot, és szerintem csak a nemzeti sportnak küldik el, ők meg gondolom nem adhatják ki csak reggel az ujságban. és ugye legkorábban, a tippmix.hu-n van fent szerintem, de cáfoljatok meg ha nem így vanFernando írta:Tök reális... sztem legalábbis. BL elődöntő. Otthon játszunk. Sőt még egész jo kis szorzó is. Én megfogok tenni. Engem nem tántorít el a saját csapatra nem fogadás dolog. Szerintem hüyeség. Ezt a csapatot ismerem a legjobban, többet nyertem rajta mint buktam.
Holnapra van két fix 1-esem:
Parma vs. Salernitana H
Midtjylland vs. Sonderjylland H
Fix hazai mindkettő. Amugy nemtudja valaki a holnapi tippmix ajánlatokat? Nincs vhol neten? Tippmix oldalán csak holnap lesz, annál alőbb sztem sehol nincs. Vagy de?
Én merném megtenni, csak hát ez annyira genya szorzó, hogy egyáltalán érdemes-eFecooo írta:ti mernétek tenni 1,7x-es szorzóval a győzelmünkre a chelsea ellen?
LOLValdés1 írta:Ha én 5/6 kombit raktam tipmixen és bejött mind a 6 akkor is kapok pénzt?:S vagy csak akkor ha 5 öt találok el?![]()
5x fogadtam idén a barcára 2x nyertek. Akkor nállam mégse mükszik.gekkodan írta:Ez a saját csapatos dolog akkora baromság...Joggal feltételeztem, hogy nyer a Barca...
Idén tízezreket nyertem rajtuk, most elment nekem is 5 ezrem rajta. Na bumm, máskor meg más csapaton megy el.
Hülyeség.
Add be neki azokat a termeket, oldalakat, amit 3percenként reklámoznak a tévékben, talán azokról elhiszi,h nem kamu.socio66 írta:Anyám szerint az internetes fogadás nem biztonságos és nem akarja megadni a bankszámlaszámát,ami ugye kellene ehhez. Azt mondja,majd biztos leemelnek pénzt a kártyáról..![]()
(én még nem vok 18,szal' rá vagyok utalva..
)
Mivel tudnám meggyőzni? Gondolom az utalásoknál van valami procedúra,ami biztosítja,hogy ne férjenek hozzá közvetlenül a pénzünkhöz. Leírná ezt valaki érthetően lehetőleg? (anyám ugye egy nő..)
Erre én is kíváncsi lennék,ha tudja valakih,hogy milyen biztonsági "akadályok" vannak a bankkártyával való fizetésnél.socio66 írta:Anyám szerint az internetes fogadás nem biztonságos és nem akarja megadni a bankszámlaszámát,ami ugye kellene ehhez. Azt mondja,majd biztos leemelnek pénzt a kártyáról..![]()
(én még nem vok 18,szal' rá vagyok utalva..
)
Mivel tudnám meggyőzni? Gondolom az utalásoknál van valami procedúra,ami biztosítja,hogy ne férjenek hozzá közvetlenül a pénzünkhöz. Leírná ezt valaki érthetően lehetőleg? (anyám ugye egy nő..)