Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Maradona bemelegítése mekkora már! Pont jó volt a zene hozzá.Atesz írta:http://www.youtube.com/watch?v=jnYZ-tmA ... ed&search=
Végre egy jó hasonlítás![]()
Maradona mozdulatai
Kösz szépenvarga tamás írta:Zozzy5: egy Grétsy László veszett el benned, de ha igyekszel, még előkeresheted! Amúgy tényleg nagyon jó vagy, holnap meglesz a jeles is! Én szorítok Neked! Ja, és majd tudasd, hogy sikerült a dolgoztaod! Hadd gratuláljunk! Amúgy: hányadikos vagy? CATALUNYA TRIOMPANT!
Én ezt tavaly tanultam, ergo sztem 9.es/1.ős.varga tamás írta:Zozzy5: egy Grétsy László veszett el benned, de ha igyekszel, még előkeresheted! Amúgy tényleg nagyon jó vagy, holnap meglesz a jeles is! Én szorítok Neked! Ja, és majd tudasd, hogy sikerült a dolgoztaod! Hadd gratuláljunk! Amúgy: hányadikos vagy? CATALUNYA TRIOMPANT!
jogosvarga tamás írta:Akkor legközelebb ne kötöZködj!Vito írta:OFF:
és azt tudtátok, hogy NEM rublika, hanem rubrika.?!
nem kötöszködni és okoskodni akarok, csak érdekességképpen megjegyeztem. a suliban hátha hasznát veszitek.
Ebből holnap írok nyelvtanbólvarga tamás írta:Akkor legközelebb ne kötöZködj!Vito írta:OFF:
nem kötöszködni és okoskodni akarok, csak érdekességképpen megjegyeztem. a suliban hátha hasznát veszitek.
varga tamás írta:Akkor legközelebb ne kötöZködj!Vito írta:OFF:
Akkor legközelebb ne kötöZködj!Vito írta:OFF:
Átraktam ide, mert ide tartozik, és nem a Barca vs. REalba.Slither írta:Nem kellett volna ide is átmásoldnod Raziel hozzászólását!![]()