Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.09. 19:34:52

Bando :!: Én is a golt hiányolom a Barcában. A sikeres éveinkben erről Etoo gondoskodott, de aztán jöttek neki a sérülések, más meg nem tudta potolni. Ő még ha rosszul játxik, akkor is lövi a golokat, ezért szükségünk van rá, mint egy falat kenyérre.

Henry jött, nem játxik rosszul, sőt :!: De a golok elmaradnak, a focit pedig arra játxák :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.09. 19:32:00

Én sem azt mondtam, h jobb Krkic, csak én nagyobb jövőt látok benne, de legalább akkorát. De ha most jönne ide Agüero, akkor elvenné csak a lehetőséget Bojan elől, aminek nem örülnék.

Ne legyünk már mi is olyan csapat, mint egyesek. Akik a tehetséges gyerkőceik helyett vesznek sok-sok-sok zsetonért olyan játékosokat, akik semmivel sem jobbak :oops:
bando8
Jugador del Barça

2008.02.09. 19:30:23

az a baj h jelenleg nagyon kevést gólt lövünk. fura volt mégis azt olvasni h csatárt kéne igazolnunk. hiszem sztem a barca támadósora a legerősebb a világon a nevek alapján. csak sajnos mindenkinek problémái voltak ebben a szezonban. (sérülés beilleszkedés ilyesmi) és be kell vallani sztem Henry nem feltétlenül illik a csapatunkba elismerem a tudását de nem tudom fog-e úgy menni neki nálunk mint az arsenalban. de ha eto'o visszatér jönnek majd a gólok is nem kell félni és reszkethet újra egész európa tőlünk. jól ment neki már januárban is sztem most majd mégjobban belelendül. én azt mondom jól hangzik Benzem és Agüero neve is de benzema Eto'o mellett nem férne be és azzal si egyet értek h ha Agüero jönne Henrynak menni kéne ő pedig most még nem fog. így azt mondom jó ez a csapat csak a megfelelő hadrendet kéne megtalálni és egy kicsit összerázni őket. az inkább kérdéses számomra h Rijkaard képes-e erre. (Garay viszont remek húzás a védelembe bár ott is nagyon jól állunk)
edeinho
Jugador del Barça

2008.02.09. 19:11:32

robertfcb írta:Ez egy nagyon elhamarkodott kijelentés volt hogy Krkic jobb most, mint Agüero. Te szerintem még nem láttál At.mad meccset. Agüero játéka és góljai nagyon hasonlítanak Messiéhez. A legutóbbi meccsen is ahol láttam 3 védőt hagyott ott és kisodródott helyzetből lőtt a kapuba... Krkic hol csinál ilyeneket. Őt még elnyomják...
láttam atletico madrid meccset de speciel azon nagyon szürke volt. Lehet h vannak nagy villanásai de ez nem azt jelenti h rögtön világsztár. Tudom h KrKicnek még van ideje mert mindenki ezt szajkózza. Igen egy kicsit elfogult is vagyok hiszen még is csak Barca nevelés és játékos de mire meg tudnánk venni Agüerót ( leghamarabb nyáron) addigra sztem Krkic is fejlődni fog annyit h arra a szintre érjen. Nincs szükségünk Agüeróra!
noname
Llegenda del Barça

2008.02.09. 19:08:38

Agüero-érdekes ötlet. :-k
Ebben az esetben viszont Henrynak is mennie kéne...
Őszintén szólva én jobban örülnék az argentinnak, de nemhiszem h elküldenék Henryt.
A Fifa egy szégyen
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.02.09. 18:54:18

Tényleg nem kell még Krkictől csodákat várni, jövőre már rengeteget tud hozzátenni sztem a csapathoz, és kb 2 év múlva jut oda hogy azt lehessen rá mondani, hogy igen, itt az ideje hogy stabil kezdő legyen(tegyük hozzá, hogy én jósolom ezt, addig sok minden rossz történhet, de ez a gyerek rengeteg örömet okozhat még nekünk, jó esélye van rá hogy a világ egyik legjobb csatára legyen majd...)
Viszont addig nem szabad minden terhet az ő(meg Gio) hátára rakni.
Emiatt is kell csatárt venni ha Henry és Ronnie se lendül bele, mert nekünk jövőre is eredmények kellenek, márpedig most eléggé gyengélkedik a csatársorunk is.
Amiatt örülnék Benzemának mondjuk, mert ő már most is sokat tudna hozzáadni a játékunkhoz, és mire Eto'o papa kiféle megy a pixisből, addigra ott lesz Bojan a Benzema Messi kettős mellé.
De természetesen a legjobb az lenne ha látnánk egy régi Ronniet. Viszont az se jó, hogy azért maradjon mert ad meccsenként 2 jó labdát, ha posztjára érkező ember ettől sokkal többet tudni tenni....
robertfcb
Capitá del Barça

2008.02.09. 18:37:39

Ez egy nagyon elhamarkodott kijelentés volt hogy Krkic jobb most, mint Agüero. Te szerintem még nem láttál At.mad meccset. Agüero játéka és góljai nagyon hasonlítanak Messiéhez. A legutóbbi meccsen is ahol láttam 3 védőt hagyott ott és kisodródott helyzetből lőtt a kapuba... Krkic hol csinál ilyeneket. Őt még elnyomják...
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.09. 18:36:19

Krkic messze nincs olyan jó, mint most Agüero. Nem kell elfogultnak lenni. :roll: Bojannak még bőven van ideje...
in to exile
edeinho
Jugador del Barça

2008.02.09. 18:34:50

robertfcb írta:Azért Krkic 17 éves, neki még fejlődni kell, hogy arra a szintre érhessen, ahol Agüero most tart..
Miért? Agüero hol tart? Ő akkora játékos már most vagy mI? Krkic sokkal jobb
robertfcb
Capitá del Barça

2008.02.09. 18:31:57

LG írta:
robertfcb írta:30 ért el tudnánk hozni Agüero-t és egy Agüero-Eto'o-Messi 3as nem lenne semmi :D
Én nem tartom Krkicnél nagyobb tehetségnek :roll:
Azért Krkic 17 éves, neki még fejlődni kell, hogy arra a szintre érhessen, ahol Agüero most tart..
Kép
EuroBarça Tour 2009

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.09. 18:21:47

robertfcb írta:30 ért el tudnánk hozni Agüero-t és egy Agüero-Eto'o-Messi 3as nem lenne semmi :D
Én nem tartom Krkicnél nagyobb tehetségnek :roll:
robertfcb
Capitá del Barça

2008.02.09. 18:14:19

30 ért el tudnánk hozni Agüero-t és egy Agüero-Eto'o-Messi 3as nem lenne semmi :D
Kép
EuroBarça Tour 2009

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.09. 18:10:05

Álmodozni csak szabad....Amugy meg persze várjunk Nasri-val még 2-3 évet és vegyük meg 70 misiért mint hogy most megvennénk 20-ért....
Sztem a büdös életbe nem fogunk mi 70 misit fizetni Nasriért...
Ha még is, akkor télleg ő az uj Zidane :lol:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.02.09. 18:01:43

Benzema nem lenne rossz Henry után, bár ki tudja hová futhat ki még D. Santos és Krkic. Azt viszont végképp nem értem, miért akarnátok azt a játékost isszahozni, aki nem bírt kivárni 1-2 évet, és ellépett (akár szülői unszolásra) a pénz miatt Angliába?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.02.09. 17:41:58

Victor_Valdes írta:
Álmodozni csak szabad....Amugy meg persze várjunk Nasri-val még 2-3 évet és vegyük meg 70 misiért mint hogy most megvennénk 20-ért....
Muszáj nekünk megvennünk 2-3 év múlva Nasrit? Am nem azt mondtam, h akkor kéne megvenni, hanem, h akkor lesz belőlük valami. Nekünk meg most szvsz olyan játékos kellene aki felrázza ott a középpályát és nem +1 szupertehetség aki pár év múlva majd esetleg stabil tagja lehet a kezdőnek.
robertfcb
Capitá del Barça

2008.02.09. 17:33:53

Ez a felállás majdnem tökéletes lenne, én személyszerint Benzema helyére, Agüero-t venném meg :D
Kép
EuroBarça Tour 2009

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.09. 17:31:43

depth írta:
barca99 írta:És Henry miért is megy el? Ebbe a felállásba lenne az igazi! Ráadásul 3 csatár egy évre, úgy hogy abból egy tini... merész. Viszont a kp így nekem nagy álmom. :)

Viszont ha már álom:

--------------Valdes-------------

Alves----Puyol---Milto-----Abidal

--------------Touré---------------

------Iniesta-------Fabregas----

---Messi----------------Benzema

--------------Eto'o----------------

:lol:

Bár sok jó irányító van, Fabregast hülyék lennének visszahozni (viszont Raul Garciát mostmár figyelni fogom... eddig nem tűnt fel. FM-szerint korrekt kis játékos, plusz fiatal és spanyol). Benzema nagy jövő előtt áll, ráadsul a Lyon is 4-3-3-ban nyomja, és neki pont ez a posztja. De ha lehetne választani, akkor a "varázslós" Dinho 70%-os teljesítménnyel. :) Viszont Alves tényleg nagyon jó lenne. 8)
Nekem ez tetszik, de Fabregast felejtsük már el. Jó lenne, szép lenne, de semmi esélye. Nem fogunk egy rakat pénzt kiadni egy olyan játékosért, akit csak így elengedtünk. Viszont erre a posztra kellene valami jó kis játékos, ha Deco és Gudi is elmegy (reméljük :D). Olvasgatom itt a neveket, de ezek közül nekem csak Diego lenne "Barca képes". Nasri, Modric, Raul Garcia egyelőre kevés ide szerintem. Kellene nekik még 1 - 2 év.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
depth
Capitá del Barça

2008.02.09. 17:28:55

barca99 írta:És Henry miért is megy el? Ebbe a felállásba lenne az igazi! Ráadásul 3 csatár egy évre, úgy hogy abból egy tini... merész. Viszont a kp így nekem nagy álmom. :)

Viszont ha már álom:

Bár sok jó irányító van, Fabregast hülyék lennének visszahozni (viszont Raul Garciát mostmár figyelni fogom... eddig nem tűnt fel. FM-szerint korrekt kis játékos, plusz fiatal és spanyol). Benzema nagy jövő előtt áll, ráadsul a Lyon is 4-3-3-ban nyomja, és neki pont ez a posztja. De ha lehetne választani, akkor a "varázslós" Dinho 70%-os teljesítménnyel. :) Viszont Alves tényleg nagyon jó lenne. 8)
Nekem ez tetszik, de Fabregast felejtsük már el. Jó lenne, szép lenne, de semmi esélye. Nem fogunk egy rakat pénzt kiadni egy olyan játékosért, akit csak így elengedtünk. Viszont erre a posztra kellene valami jó kis játékos, ha Deco és Gudi is elmegy (reméljük :D). Olvasgatom itt a neveket, de ezek közül nekem csak Diego lenne "Barca képes". Nasri, Modric, Raul Garcia egyelőre kevés ide szerintem. Kellene nekik még 1 - 2 év.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.09. 12:01:16

LG írta:Én Mourinho helyett gondoltam Drogbára, mert szerintem ha ő ülne a Barca padjára, akkor hozná őt is. Amugy nem kéne nekem se feltétlenül Henry helyett Drogba-bár benne az utobbiban sztem több van még, mert Henry már inkább kifelé m1 a pályafutásábol :oops:
Igazad van, de még egy évet megérdemelne itt a Barcában! (a kövi évi teljesítményétől függ, hogy meddig fog maradni sztem) :oops:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.09. 11:29:58

Xavi? Padon. A 2005-ös sérülése óta nem az igazi. Lehet bármit mondani, ebben a felállásban, ebben a szerepkörben nem megy neki már igazán. Nem egy meccsen tűnik el, ráadásul sokszor a hiánya sem feltűnő (pl.: 2006).

Egyébként asszem grecki számolta ki a múltkor, hogy kva sok meccsünk van egy évben: Liga+Kupa+BL. Tehát hogy minden szinten versenyben legyünk, nem jó, ha túl vannak hajtva az emberek. Azért lehet őket sűrűbben is forgatni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.09. 11:28:49

Én Mourinho helyett gondoltam Drogbára, mert szerintem ha ő ülne a Barca padjára, akkor hozná őt is. Amugy nem kéne nekem se feltétlenül Henry helyett Drogba-bár benne az utobbiban sztem több van még, mert Henry már inkább kifelé m1 a pályafutásábol :oops:
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.09. 11:23:51

Nálam Drogba csak akkor jöhetne szóba, ha Henry elmenne! De én nagyon bírom Henry-t, és nem akarom hogy távozzon! :cry: Nem sikerült megmutatnia az igazi arcát ebben az évben, de jövőre bivalyos lesz! :wink:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
loctite
Barça B

2008.02.09. 11:23:24

Viszont ha már álom:

és Xavi hol marad?kispad?
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.09. 11:18:57

És Henry miért is megy el? Ebbe a felállásba lenne az igazi! Ráadásul 3 csatár egy évre, úgy hogy abból egy tini... merész. Viszont a kp így nekem nagy álmom. :)

Viszont ha már álom:

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.09. 11:08:13

Amugy ha Oleguer, és Zambi is menni akar, akkor lehet nem is elég 1 jobb bekket igazolni. Vagy majd megint Puyol játxik ott jövőre is :?: Garay, Márquez, Milito meg középpen :?: :oops: :roll: Mert Garay leigazolása erre a megoldásra következtet, amit én nem tartok olyan jonak. Szvsz Puyolra középpen kell számitani a saját poxtján.

Én egy ilyenen elmélkedtem :D :
Jönne Mourinho, elhozná magával a cselziből Essient, Drogbát, + Alves jönne a Sevillábol. :arrow:

Távozna: Ronaldinho, Deco, Henry + pár kiegészitő ember, akik semmit nem tudnák hozzávenni, igy ezek naggyábol fedeznék a kiadásokat. Na meg Rijkkar ugye :!:

Akkor egy ilyen kezdőnk lenne(4-4-2):
Valdes
Alves-Puyol, Milito-Abidal
Yaya, Essien
Messi Iniesta
Drogba, Etoo

Pad: Jorquera(ha marad, ha nem Pinto, vagy Oier), Garay, Márquez, Sylvinho, Xavi, Giovanni, Krkic
Sztem ütős lenne, vélemény :?: :P
Lezárt