Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
láttam atletico madrid meccset de speciel azon nagyon szürke volt. Lehet h vannak nagy villanásai de ez nem azt jelenti h rögtön világsztár. Tudom h KrKicnek még van ideje mert mindenki ezt szajkózza. Igen egy kicsit elfogult is vagyok hiszen még is csak Barca nevelés és játékos de mire meg tudnánk venni Agüerót ( leghamarabb nyáron) addigra sztem Krkic is fejlődni fog annyit h arra a szintre érjen. Nincs szükségünk Agüeróra!robertfcb írta:Ez egy nagyon elhamarkodott kijelentés volt hogy Krkic jobb most, mint Agüero. Te szerintem még nem láttál At.mad meccset. Agüero játéka és góljai nagyon hasonlítanak Messiéhez. A legutóbbi meccsen is ahol láttam 3 védőt hagyott ott és kisodródott helyzetből lőtt a kapuba... Krkic hol csinál ilyeneket. Őt még elnyomják...
Miért? Agüero hol tart? Ő akkora játékos már most vagy mI? Krkic sokkal jobbrobertfcb írta:Azért Krkic 17 éves, neki még fejlődni kell, hogy arra a szintre érhessen, ahol Agüero most tart..
Azért Krkic 17 éves, neki még fejlődni kell, hogy arra a szintre érhessen, ahol Agüero most tart..LG írta:Én nem tartom Krkicnél nagyobb tehetségnekrobertfcb írta:30 ért el tudnánk hozni Agüero-t és egy Agüero-Eto'o-Messi 3as nem lenne semmi
Én nem tartom Krkicnél nagyobb tehetségnekrobertfcb írta:30 ért el tudnánk hozni Agüero-t és egy Agüero-Eto'o-Messi 3as nem lenne semmi
Sztem a büdös életbe nem fogunk mi 70 misit fizetni Nasriért...Álmodozni csak szabad....Amugy meg persze várjunk Nasri-val még 2-3 évet és vegyük meg 70 misiért mint hogy most megvennénk 20-ért....
Muszáj nekünk megvennünk 2-3 év múlva Nasrit? Am nem azt mondtam, h akkor kéne megvenni, hanem, h akkor lesz belőlük valami. Nekünk meg most szvsz olyan játékos kellene aki felrázza ott a középpályát és nem +1 szupertehetség aki pár év múlva majd esetleg stabil tagja lehet a kezdőnek.Victor_Valdes írta:
Álmodozni csak szabad....Amugy meg persze várjunk Nasri-val még 2-3 évet és vegyük meg 70 misiért mint hogy most megvennénk 20-ért....
Álmodozni csak szabad....Amugy meg persze várjunk Nasri-val még 2-3 évet és vegyük meg 70 misiért mint hogy most megvennénk 20-ért....depth írta:Nekem ez tetszik, de Fabregast felejtsük már el. Jó lenne, szép lenne, de semmi esélye. Nem fogunk egy rakat pénzt kiadni egy olyan játékosért, akit csak így elengedtünk. Viszont erre a posztra kellene valami jó kis játékos, ha Deco és Gudi is elmegy (reméljükbarca99 írta:És Henry miért is megy el? Ebbe a felállásba lenne az igazi! Ráadásul 3 csatár egy évre, úgy hogy abból egy tini... merész. Viszont a kp így nekem nagy álmom.![]()
Viszont ha már álom:
--------------Valdes-------------
Alves----Puyol---Milto-----Abidal
--------------Touré---------------
------Iniesta-------Fabregas----
---Messi----------------Benzema
--------------Eto'o----------------
![]()
Bár sok jó irányító van, Fabregast hülyék lennének visszahozni (viszont Raul Garciát mostmár figyelni fogom... eddig nem tűnt fel. FM-szerint korrekt kis játékos, plusz fiatal és spanyol). Benzema nagy jövő előtt áll, ráadsul a Lyon is 4-3-3-ban nyomja, és neki pont ez a posztja. De ha lehetne választani, akkor a "varázslós" Dinho 70%-os teljesítménnyel.Viszont Alves tényleg nagyon jó lenne.
). Olvasgatom itt a neveket, de ezek közül nekem csak Diego lenne "Barca képes". Nasri, Modric, Raul Garcia egyelőre kevés ide szerintem. Kellene nekik még 1 - 2 év.
Nekem ez tetszik, de Fabregast felejtsük már el. Jó lenne, szép lenne, de semmi esélye. Nem fogunk egy rakat pénzt kiadni egy olyan játékosért, akit csak így elengedtünk. Viszont erre a posztra kellene valami jó kis játékos, ha Deco és Gudi is elmegy (reméljükbarca99 írta:És Henry miért is megy el? Ebbe a felállásba lenne az igazi! Ráadásul 3 csatár egy évre, úgy hogy abból egy tini... merész. Viszont a kp így nekem nagy álmom.![]()
Viszont ha már álom:
![]()
Bár sok jó irányító van, Fabregast hülyék lennének visszahozni (viszont Raul Garciát mostmár figyelni fogom... eddig nem tűnt fel. FM-szerint korrekt kis játékos, plusz fiatal és spanyol). Benzema nagy jövő előtt áll, ráadsul a Lyon is 4-3-3-ban nyomja, és neki pont ez a posztja. De ha lehetne választani, akkor a "varázslós" Dinho 70%-os teljesítménnyel.Viszont Alves tényleg nagyon jó lenne.
Igazad van, de még egy évet megérdemelne itt a Barcában! (a kövi évi teljesítményétől függ, hogy meddig fog maradni sztem)LG írta:Én Mourinho helyett gondoltam Drogbára, mert szerintem ha ő ülne a Barca padjára, akkor hozná őt is. Amugy nem kéne nekem se feltétlenül Henry helyett Drogba-bár benne az utobbiban sztem több van még, mert Henry már inkább kifelé m1 a pályafutásábol
és Xavi hol marad?kispad?barca99 írta:És Henry miért is megy el? Ebbe a felállásba lenne az igazi! Ráadásul 3 csatár egy évre, úgy hogy abból egy tini... merész. Viszont a kp így nekem nagy álmom.![]()
Viszont ha már álom:
![]()