Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 éve még nem kellett volna ilyet csinálni annak akit a chelsea akar megvenni.Most jött rá Abra bácsi h nem volt értelme a hatalmas áraknakSlither írta:Dani Alves ügynöke megkérte a Sevillát, hogy engedjenek a követeléseikből, hoy eligazolhasson a Chelseahez. (jelenleg £14 millió az ajánlat, Sevilla 20-at akar)
Már bocs, de egy kicsit vegyél vissza, és tiszteld jobban a játékosokat. Oké, hogy Saviola a kiskedvenced, csak attól még nem kellene fikázni Eto'ot és Guddyt sem, mivel legkevsébé ők tehetnek róla, hogy nem úgy jött ki Saviola Frankkel meg a vezetsőéggel. Arról már nem is beszélve, hogy Eto'o egy klasszisal jobb, mint Saviola, ha nem kettővel...bati1989 írta:Saviola kár érted!De nem tok rád haragudni!Te maradni akartál de ezek szerint nem kelletél!Jobb vagy mint a tehén pásztor(Eto'o) és a Gudjonshen!Henry jobb csak nálad
Hol olvastadRaziel írta:Babel,BenayounLiverpool
Te beteg vagy ember.....bati1989 írta:Jobb vagy mint a tehén pásztor(Eto'o).
Akkor most ezzel vitába szállok.bati1989 írta:Boulahrouz a legnagyobb favágó a világon!Chelsea tud igazolni!Ez a Mourinho egy retardált barom!Minek Malouda??Játszatná Robbent formába lendülne és kész!Saviola kár érted!De nem tok rád haragudni!Te maradni akartál de ezek szerint nem kelletél!Jobb vagy mint a tehén pásztor(Eto'o) és a Gudjonshen!Henry jobb csak nálad!De meg vettük 12m euroért Gudit és téged ingyen elengedtünk....
De jó is lenne!!!!Ádám02 írta:Én is bár Gerat a MU fogja elvinni!noname írta:Remélem Gerával folytatja.![]()
Íjjjj...noname írta:Állítólag a Sevilla le szeretné igazolni őt.Akkor itt sérüléshullám lesz.
Hát énsem értem mit látott benne Jose...pedig eddig jó szeme volt,csak az igazolási árak voltak kirívóan magasak,magasabbak mint egyesek értek (pl.S.W.P.)..Ádám02 írta:Csak azt nem értem akkor minek vették meg anno...már sokan jártak igy ebbe a [auto_cenzúra] csapatba!![]()
Boulahruz mindenhol rossz lenne. Nagyobb hentes, majdnem nagyobb hentes, mint Materazzi.noname írta:A múltkor szóba hozták az Ajaxxal.Nem egy túl technikás játékos, de azért lehet nem lenne rossz az Ajaxban.