Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Boldog névnapot kívánok én is az érintetteknek!Drigo írta: Boldog Névnapot a Norberteknek, meg persze a Cintiáknak.
Látod ezt Ördög?barca99 írta:
Lehet hogy a "leánykori neve" Cintia volt.kovinho írta:Boldogat minden Norbinak.
Los nem is Norbi.Vagy két néven fut?
Drága jó Krojf koma!Krojf írta:Igen Kedves Los Banditos És Victor_Valdés Komáim!!!
Kiemelt szeretettel gratulálok Nektek kedves névnapotok
alkalmából!!!
Teljen úgy el a napotok, ahogyan azt szeretnétek!!!
Üdvözlettel a Ti Krojf komátok.
Nos ehhez a témához csak annyit fűznék hozzá, hogy igaz, az antant így látta jónak, a mi véleményünk pedig, ha értelmesen egy pici ideig is elmélkedünk ezen témárol természetesen az, hogy felháborító, s ez a legfinomabb kifejezés. Azonban jelen esetben nem csupán trianont vitatnám...gonosz írta:Azt az országot az első világháború előtt már csak nagyon nehezen lehetett abban a formában együtt tartani. A nemzetiségeket valahogy mindíg kifelejtettük az egyezkedésből, egészen 1848. óta és ez megbosszulta magát, ami kapóra jött a békeszerződésnél az antantnak is. Ebbe bele lehetne menni, de nem itt és amúgy is kevés lenne rá a hely....
Aha, akinél jelen van a hazaszeret az nyilas, pfujjj.Zsolti írta:lassan lecserélhetitek az avatarokat is szálasira,vagy nyilaskeresztre....
Ez így van. Itt sokan nem tudják, h mi is az a hungarizmus. Nem tudják, h milyen értelmesek a jelenlegi hungaristák, mert egyből a buta a 'köcsögzsidókkopaszvagyoknácivagyokkal' azonosítják őket.Asys írta: Te sem tudod mi a hungarizmus igaz?
Ahogy a többiek se akik itt vannak a fórumon...![]()
Láttam felmerült Szálasi neve, aki egy kicsit informálódni akar nézze meg ezt a videót! Érdemes!
http://www.youtube.com/watch?v=fImWkuVH ... re=related
Na béke veletek!
Te sem tudod mi a hungarizmus igaz?lionelmessi19 írta:Így van, sose értettem hogy mért sírnak még mindig a lecsatolt területek után. Szomorú dolog, sajnálom, hogy nem egy nagyobb országban élhetek, hogy sok sok magyar el lett szakítva, az erdélyi magyar embereket például imádom, hatalmas jófejek, többségük.
De ennyi idő után ezt siratni, és ez ellen 'tiltakozni' és miegymás... egész egyszerűen a nagyon önérzetes hungaristákról az a véleményem, hogy ilyen szempontból nagyranőtt ovodások.
Az agresszívab válfajuk pedig... namind1.
Szal nemértem őket, sokkal több és jobb dolog lehet annál, mint h Trianonért jajjveszékelnek, amitől igazán magyarnak és az ősökhöz hűnek érezhetnék magukat.