bojankrkic27 írta:Üdv mindenkinek!
nem nagyon szoktam ebbe a topicba írni.. talán még nem is írtam.. eddig bírtam.. egy kérdés?! a madridistán miért irják hírbe ki hogy jogtalanul nyertünk????? mi soha nem tettünk ilyet (legalábbis én még nem találkoztam vele) de mondja meg vki hogy az az überkulturált hely mert ugye annak tartják magukat.. megteszi és még akkor is verik a nyálukat hogy ők úriemberek!!! UTÁLOM ŐKET!!! ez van! lehet engem elítélni.. nem szeretni!! de akkor hogy is van ez????

Egy jogtalanul megítélt büntetőnek köszönhetően szerezte meg a győzelmet jelentő három pontot a spanyol bajnokság listavezetője a katalán derbin.
Hol írták itt, hogy jogtalanul nyertetek...??? (magyar tanárodnak üdvözlet):roll:
Az pedig aki 3 kapura lövést látott a Real részéről, az nem tudom milyen szemüvegen keresztül nézte a meccset, ha nincsenek Casillas hibái, akkor ma nem lőtt volna gólt a Valencia.
A Real teljesen megérdemelten nyert, szerencséről maximum a valenciások beszélhetnek erről ennyit.
A Barca - Espanyol: az Espanyol nem először csinálja ezt a rugdosódjunk és fetrengjünk nevű sz.r-t a Nou Campba. Nem csodálkozok, hogy Piquet és Puyol is keményebben lépett már oda nekik a végén. Lóf..sz-t érdemel az Espanyol ezzel a játékkal, menjenek a Stihl-es favágó VB-re vagy színi akadémiára inkább egy Nou Campbeli látogatás helyett.