A jelenlegi penzugyi vilagvalsagra valo tekintettel az energiakoltsegek csokkentese erdekeben atmenetileg kikapcsoljuk a fenyt az alagut vegen.Martin6 írta:! Na de hagyom is az egész mert csak felidegesítem magam!
De talán látszik a fény az alagút végén! Talán!
Na csáó

Na de lehet kicsit off amit írok, de én most így látom...nem akarok semmilyen vészmadár lenni, vagy nem akarom eljátszani Nostradamust, de én úgy gondolom hogy a Real Madrid az összeomlás szélén van....ez a futás, hajsza amit az ottani média csinál kicsit úgy érzem hogy mesterséges, bizonyos háttér személyek befolyásolása által...Az elején akkor kezdtem el gondolkodni hogy nézem a listát tíz év tíz edző...hűha hát nem semmit...akkor azután néztem az átigazolásokat...annyi volt hogy simán egy jó pénzmosónak is lehetne használni a madridot...ez az elnök buktatás lehet hogy csak a kezdet volt...lehet hogy Boluda urat(lehet nem írtam le helyesen) is kirakják...ki tudja...Ha az új elnök akit a nyáron megválasztanak nem tud összehozni egy ütöképes csapatot akkor megint Decemberben lesz egy elnök buktatás ?
Én úgy gondolom hogy ezek az edző buktatások, elnők buktatások, mind egy olyan mű dolog, és sokkal mélyebbről eredő problémák vannak madridban...amit kicsit jobban átgondolva...szerintem anyagi gondok vannak...és ilyen herce hurcákkal próbálják elterelni arról a szót, persze éves beszámolón azt lehet mondani amit akarnak...úgyse fog, és tud senki utána nézni...Én úgy gondolom hogy a Madrid az anyagi csőd szélén áll, és ez áll a sok "médiahiszti" mögött...lehet hogy helytelen az elmélkedésen és alaptalan, de én így látom jelenleg, semmilyen értelmes magyarázatot nem találtam ki magamnak:D
Lehet nem fogalmaztam elég érthetően, de azért kösz hogy elolvastátok:) ha kérdésetek van, esetleg rosszul fogalmaztam valamit szivesen válaszolnék és boncolgatnám ezt a témát:)
Üdv.
Szakács.