Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.18. 19:04:02

Martin6 írta:! Na de hagyom is az egész mert csak felidegesítem magam!
De talán látszik a fény az alagút végén! Talán!

Na csáó
A jelenlegi penzugyi vilagvalsagra valo tekintettel az energiakoltsegek csokkentese erdekeben atmenetileg kikapcsoljuk a fenyt az alagut vegen.:D

Na de lehet kicsit off amit írok, de én most így látom...nem akarok semmilyen vészmadár lenni, vagy nem akarom eljátszani Nostradamust, de én úgy gondolom hogy a Real Madrid az összeomlás szélén van....ez a futás, hajsza amit az ottani média csinál kicsit úgy érzem hogy mesterséges, bizonyos háttér személyek befolyásolása által...Az elején akkor kezdtem el gondolkodni hogy nézem a listát tíz év tíz edző...hűha hát nem semmit...akkor azután néztem az átigazolásokat...annyi volt hogy simán egy jó pénzmosónak is lehetne használni a madridot...ez az elnök buktatás lehet hogy csak a kezdet volt...lehet hogy Boluda urat(lehet nem írtam le helyesen) is kirakják...ki tudja...Ha az új elnök akit a nyáron megválasztanak nem tud összehozni egy ütöképes csapatot akkor megint Decemberben lesz egy elnök buktatás ?
Én úgy gondolom hogy ezek az edző buktatások, elnők buktatások, mind egy olyan mű dolog, és sokkal mélyebbről eredő problémák vannak madridban...amit kicsit jobban átgondolva...szerintem anyagi gondok vannak...és ilyen herce hurcákkal próbálják elterelni arról a szót, persze éves beszámolón azt lehet mondani amit akarnak...úgyse fog, és tud senki utána nézni...Én úgy gondolom hogy a Madrid az anyagi csőd szélén áll, és ez áll a sok "médiahiszti" mögött...lehet hogy helytelen az elmélkedésen és alaptalan, de én így látom jelenleg, semmilyen értelmes magyarázatot nem találtam ki magamnak:D
Lehet nem fogalmaztam elég érthetően, de azért kösz hogy elolvastátok:) ha kérdésetek van, esetleg rosszul fogalmaztam valamit szivesen válaszolnék és boncolgatnám ezt a témát:)
Üdv.
Szakács.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2009.01.18. 19:08:26-kor.
Tiziano Crudeli fan :!:
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.18. 19:03:46

Varga Tamás írta:Ki kell mondani:
1. a real megvette Perez Burrull-t!
2. Ez a bírónak nevezett emberi lény pedig nagyon csúnyán, nagyon aljasul elcsalta a meccset!

Vajon mennyit kapott érte?
Minden bírót megvásároltak a Ligában?
Mostantól ha a madridista eltöri az ellenfél lábát, akkor a szenvedő alanyt kiállítják?
Mondjuk mit várjunk olyan klubtól, amelynek elnökére ránézésre 25 év sötétzárkát szabnék ki. Hozzá képest Berlusconi egy ma született bárány!

SKANDALLUM!
Jajj ne túlúzzunk már. A második vitatott szituációnál behúzta a tizi, akkor az asszisztens szólt rá, hogy ez mégsem(dehogynem) volt az, ezután állította ki a tagot. Ezek egyszerűen bénák, "kisegítik" egymást, ha egyszer egyik másik végre jó ítéletet hozna. Pandiani "öklösét" bezzeg nem vette észre...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Balinho
Entrenador del Barça

2009.01.18. 19:03:38

Hát én nagyon sajnálom szegény Osasunát. Ellenünk is a Madrid ellen is kiválóan játszottak, remélem sikerül az első osztályban maradniuk.

Mindenesetre azt hiszem itt az idő, hogy a nagy Madrid elleni összeesküvés-elméletek gyártói lenyugodjanak odaát és belássák, hogy a spanyol bírók egyszerűen rosszak és pont. Én most sem kiáltanék csalást, egész egyszerűen Burull szerintem ennyire fogalmatlan. Egész egyszerűen szegény Osasunát sajnálom, mert akárcsak ha egy átlagsz*r kapusuk van ezeket nem kapják be, vagy akárcsak PB nem fújja így el a meccset, máris pont(ok)at szerezhettek volna.

Ettől függetlenül ha ezt a Madridot nem tudjuk év végén megelőzni megérdemeljük, hogy ne legyünk elsők. Onnantól meg nekem már mindegy, hogy a Madrid második, vagy tizennegyedik (sőt nekem egy igazán erős, kihívást jelentő Madrid elleni diadal a legszebb).
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.01.18. 19:03:21

lionelmessi19 írta:Így van, nincs itt semmi másról szó, mint hogy Burull ilyen szinten áll. Most épp a madrid oldalára csinált rengeteg óriási baklövést.

Mindenesetre abszolút megnyugtató, hogy valószínűleg esélytelen lett vna a meccsen a madrid, ha nincs a sok béna bírói ítélet, nameg Roberto mester.

Hát igen,engem is ez nyugtat meg,mert nem hiszem hogy ilyen játékkal sokáig behúzzák a meccseiket...bár 2 éve is ezt hittem és tessék...

minőségben sokkal nagyobb a barca és a real között mint amit a pontok mutatnak...de sztem ezt mindenki látja,ha megnéz 1 real szenvedést,és 1 barca meccset 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
cruyff
Entrenador del Barça

2009.01.18. 19:01:47

A probléma csak ott van, hogy a bernabeauban az ilyesfajta játékvezetésnak, hogy úgymondjam hagyománya van. Kb 50 éves hagyománya...
VISCA EL BARCA!
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.01.18. 19:01:43

cruyff írta:Perez Burul is real nevelés?
ez csak a csodálatos spanyol játékvezetői testület, lelkes, fáradalmas munkájának gyümölcse! a tizenegyest adunk órán hiányzott a spori, vizsgára se tanulta meg, nem volt jegyzete, szóval ne bántsuk! :)
Grege
Capitá del Barça

2009.01.18. 19:00:41

Srácok, most ti estek át a túloldalra...

Pontosan megfigyelhettük ma is a híres "fekete kéz" munkáját, merthogy az nem létezik, eccerűen ekkora fos a spanyol bírói kar.

Jó lenne, ha kedves madridista barátaink is felfognák ennek hatására ezt.

Ez a Burull még ahhoz is hülye, h ezt a meccset elcsalja, és még vak is szegény, a két vak haverjával.

Szegény Osasunát sajnálom kicsit, de legjobban Juanfrant.
Aprieto

2009.01.18. 19:00:35

Spanyol bírók... akkor is ha a Realnak fújnak, akkor is ha nekünk.
Fennakadni ezen nincs értelme, én biztosan azt javasolnám hogy innentől minden kis szabadidejüket Angliában egy edzőtáborban töltse az összes spanyol játékvezető. A bajnokság színvonalát zúzzák erőteljesen lefelé. Nem kell kiélezni a dolgokat a két sárgára. Szerintem voltak még nagy hibái. SZándékos könyöklések (Heinze, Punal nálam mindkettő piros), rengeteg visszahúzás... amikért nem járt lap.

A meccsről: az ikszet igazságosabbnak tartottam volna, illetve Gago játéka tetszett. Szerintem Man of the Match :)
Huntelaar egy nagy nulla. Természetesen: eddig.
Diarra: hát ez egy elég közepesre sikerült meccse volt... :roll:
Andris
Adminisztrátor

2009.01.18. 19:00:02

Így van, nincs itt semmi másról szó, mint hogy Burull ilyen szinten áll. Most épp a madrid oldalára csinált rengeteg óriási baklövést.

Mindenesetre abszolút megnyugtató, hogy valószínűleg esélytelen lett vna a meccsen a madrid, ha nincs a sok béna bírói ítélet, nameg Roberto mester.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
vlxe
Capitá del Barça

2009.01.18. 18:58:44

Tetszett amikor, azt mondta a kommentátor, hogy Diarra 172 percen 84x passzolt. Gondoltam magamba Xavi egy meccsen passzol 112-t :D azért nem kis különbség ez.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.01.18. 18:57:49

Drigo írta:Még szerencse, hogy lemondott Calderon, meg, hogy Susztit még kirúgta előtte, kiváncsi lennék mit szólnának erre a játékvezetésre....

Erre?siránkoznának hogy mért fújnak ennyire látványosan a legtisztességesebben játszó csapat ellen :?
most nem ezért,mert alap volt hogy megverik az Osasunat,csak így idegesítő a győzelmük,hogy nem tettek érte semmit,csak az a burull koma :evil:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
cruyff
Entrenador del Barça

2009.01.18. 18:56:42

Perez Burul is real nevelés?
VISCA EL BARCA!
depth
Capitá del Barça

2009.01.18. 18:55:29

:lol: én esküszöm végigröhögtem ezt a meccset :lol:

nincs itt semmiféle bírómegvétel, ne legyünk már szánalmasak. egyszerűen kritikán aluli a teljesítménye a legtöbb spanyol bírónak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2009.01.18. 18:56:46-kor.
Messi199
Jugador d'estrella

2009.01.18. 18:55:19

Vicc kategóriába tartozik ez a meccs, madridista Burull megint kitett magáért.....
Tots Unit Fem Forca !!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.18. 18:54:53

Ki kell mondani:
1. a real megvette Perez Burrull-t!
2. Ez a bírónak nevezett emberi lény pedig nagyon csúnyán, nagyon aljasul elcsalta a meccset!

Vajon mennyit kapott érte?
Minden bírót megvásároltak a Ligában?
Mostantól ha a madridista eltöri az ellenfél lábát, akkor a szenvedő alanyt kiállítják?
Mondjuk mit várjunk olyan klubtól, amelynek elnökére ránézésre 25 év sötétzárkát szabnék ki. Hozzá képest Berlusconi egy ma született bárány!

SKANDALLUM!
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.18. 18:53:09

Még szerencse, hogy lemondott Calderon, meg, hogy Susztit még kirúgta előtte, kiváncsi lennék mit szólnának erre a játékvezetésre....
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.18. 18:52:11

és ez kapus? :lol: :lol:

nah bírói 3assal kezet foghat roberto is
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mademan
Capitá del Barça

2009.01.18. 18:50:55

hogy eric cartment idézzem:
"annyira de annyira utálom őket..."

:lol:
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.18. 18:48:03

Általában nem lehet elvárás a bernabeuban nyerni, de ezúttal azt mondom: ezt a csapatot kötelező lezúzni saját otthonukban is. Unnnndorrító a játékuk, a bíró meg egész egyszerűen csal. Nem téved, elnéz, hanem csal.
Mindegy. A 12 pont nem fejezi ki hűen a két csapat közti különbséget. Az legalább 20 egység. Rúgják a labdát amerre állnak, felállt védelem ellen két passzt nem tudnak megcsinálni. Botrány.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.18. 18:47:53

ekkora madrid bérenc bírót :shock: :twisted: egyszer még hibázhat bárki bármelyik csapatnak, na de kétszer ugyanazt eljátsza? nevetséges, két 11es helyet két sárga,azaz kiállítás, lol
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.01.18. 10:04:38

Barcaforever írta:
Rivaldo11 írta:Megkérnék vkit, aki regelve van a "szomszédban", hogy magyarázza el győzikés barátunknak, hogy Messi, és Eto'o esete nem ugyanaz. Szerinte ha Messi Barca nevelés, akkor Eto'o madridi...Mert szerinte a két játékos hasonló korú volt, amikor a Barcához, ill. a Realhoz került. Ha jól tudom, Messi 11( vagy 12?) évesen került ide, őt lehet saját nevelésnek tekinteni. Eto'ot meg 1999-ben, 17 éves korában vette a madrid...Ráadásul a fejlődéséhez semmit sem raktak hozzá. Mennyire ugyanaz a kettő, igaz?
Tőlem aztán nevezhetik real nevelésnek.Itt van,itt lővi a gólokat és a Barcelona mezében vezeti a góllövőlistát engem minden egyéb hidegen hagy. :twisted:
Pontosan. Engem az sem zavarna, ha 11 madrid neveléssel nyernénk meg a bajnokok ligáját. 8)
Grege
Capitá del Barça

2009.01.18. 00:51:53

Rivaldo11 írta:Megkérnék vkit, aki regelve van a "szomszédban", hogy magyarázza el győzikés barátunknak, hogy Messi, és Eto'o esete nem ugyanaz. Szerinte ha Messi Barca nevelés, akkor Eto'o madridi...Mert szerinte a két játékos hasonló korú volt, amikor a Barcához, ill. a Realhoz került. Ha jól tudom, Messi 11( vagy 12?) évesen került ide, őt lehet saját nevelésnek tekinteni. Eto'ot meg 1999-ben, 17 éves korában vette a madrid...Ráadásul a fejlődéséhez semmit sem raktak hozzá. Mennyire ugyanaz a kettő, igaz?
Fölösleges, éppen úgy olvassa azt is, ha ideírod, szeret átjönni, és élvezkedni, h beleköthet vmibe. Vagy csak egyszerűen szeret bosszankodni a mi véleményeinken, amivel alátámaszthatja, h milyen ....(nincs kedvem minden jelzőjét leírni) minden Barca drukker.

Szóval, sztm várd a válaszát odaát, meg fog jönni, nincs kétségem.
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.01.18. 00:12:31

Tőlem aztán nevezhetik real nevelésnek.Itt van,itt lővi a gólokat és a Barcelona mezében vezeti a góllövőlistát engem minden egyéb hidegen hagy. :twisted:[/quote]

Jogos :D A madridista kollégák egész egyszerűen irigyek erre a csapatra és megprobálnak mindenbe belekötni, csak sajnos nem nagyon lehet mibe :shock: ienkor jönnek elő ezek a dolgok. Persze vannak normális arcok a túloldalt is de a többség egyszerűen nem tudja feldolgozni ezt az elképesztő Barca fölényt.
Emellett úgy gondolom a Real nagy formajavulást fog produkálni. De szvsz még lex nekik hullámvölgy és fölényesen fogjuk nyerni a Ligát. :oops:
(rem így lex:D)
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.17. 23:24:19

Tőlem aztán nevezhetik real nevelésnek.Itt van,itt lővi a gólokat és a Barcelona mezében vezeti a góllövőlistát engem minden egyéb hidegen hagy. :twisted:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.17. 23:21:03

Megkérnék vkit, aki regelve van a "szomszédban", hogy magyarázza el győzikés barátunknak, hogy Messi, és Eto'o esete nem ugyanaz. Szerinte ha Messi Barca nevelés, akkor Eto'o madridi...Mert szerinte a két játékos hasonló korú volt, amikor a Barcához, ill. a Realhoz került. Ha jól tudom, Messi 11( vagy 12?) évesen került ide, őt lehet saját nevelésnek tekinteni. Eto'ot meg 1999-ben, 17 éves korában vette a madrid...Ráadásul a fejlődéséhez semmit sem raktak hozzá. Mennyire ugyanaz a kettő, igaz?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt