Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A jelenlegi penzugyi vilagvalsagra valo tekintettel az energiakoltsegek csokkentese erdekeben atmenetileg kikapcsoljuk a fenyt az alagut vegen.Martin6 írta:! Na de hagyom is az egész mert csak felidegesítem magam!
De talán látszik a fény az alagút végén! Talán!
Na csáó
Jajj ne túlúzzunk már. A második vitatott szituációnál behúzta a tizi, akkor az asszisztens szólt rá, hogy ez mégsem(dehogynem) volt az, ezután állította ki a tagot. Ezek egyszerűen bénák, "kisegítik" egymást, ha egyszer egyik másik végre jó ítéletet hozna. Pandiani "öklösét" bezzeg nem vette észre...Varga Tamás írta:Ki kell mondani:
1. a real megvette Perez Burrull-t!
2. Ez a bírónak nevezett emberi lény pedig nagyon csúnyán, nagyon aljasul elcsalta a meccset!
Vajon mennyit kapott érte?
Minden bírót megvásároltak a Ligában?
Mostantól ha a madridista eltöri az ellenfél lábát, akkor a szenvedő alanyt kiállítják?
Mondjuk mit várjunk olyan klubtól, amelynek elnökére ránézésre 25 év sötétzárkát szabnék ki. Hozzá képest Berlusconi egy ma született bárány!
SKANDALLUM!
lionelmessi19 írta:Így van, nincs itt semmi másról szó, mint hogy Burull ilyen szinten áll. Most épp a madrid oldalára csinált rengeteg óriási baklövést.
Mindenesetre abszolút megnyugtató, hogy valószínűleg esélytelen lett vna a meccsen a madrid, ha nincs a sok béna bírói ítélet, nameg Roberto mester.
ez csak a csodálatos spanyol játékvezetői testület, lelkes, fáradalmas munkájának gyümölcse! a tizenegyest adunk órán hiányzott a spori, vizsgára se tanulta meg, nem volt jegyzete, szóval ne bántsuk!cruyff írta:Perez Burul is real nevelés?
Drigo írta:Még szerencse, hogy lemondott Calderon, meg, hogy Susztit még kirúgta előtte, kiváncsi lennék mit szólnának erre a játékvezetésre....
Pontosan. Engem az sem zavarna, ha 11 madrid neveléssel nyernénk meg a bajnokok ligáját.Barcaforever írta:Tőlem aztán nevezhetik real nevelésnek.Itt van,itt lővi a gólokat és a Barcelona mezében vezeti a góllövőlistát engem minden egyéb hidegen hagy.Rivaldo11 írta:Megkérnék vkit, aki regelve van a "szomszédban", hogy magyarázza el győzikés barátunknak, hogy Messi, és Eto'o esete nem ugyanaz. Szerinte ha Messi Barca nevelés, akkor Eto'o madridi...Mert szerinte a két játékos hasonló korú volt, amikor a Barcához, ill. a Realhoz került. Ha jól tudom, Messi 11( vagy 12?) évesen került ide, őt lehet saját nevelésnek tekinteni. Eto'ot meg 1999-ben, 17 éves korában vette a madrid...Ráadásul a fejlődéséhez semmit sem raktak hozzá. Mennyire ugyanaz a kettő, igaz?
Fölösleges, éppen úgy olvassa azt is, ha ideírod, szeret átjönni, és élvezkedni, h beleköthet vmibe. Vagy csak egyszerűen szeret bosszankodni a mi véleményeinken, amivel alátámaszthatja, h milyen ....(nincs kedvem minden jelzőjét leírni) minden Barca drukker.Rivaldo11 írta:Megkérnék vkit, aki regelve van a "szomszédban", hogy magyarázza el győzikés barátunknak, hogy Messi, és Eto'o esete nem ugyanaz. Szerinte ha Messi Barca nevelés, akkor Eto'o madridi...Mert szerinte a két játékos hasonló korú volt, amikor a Barcához, ill. a Realhoz került. Ha jól tudom, Messi 11( vagy 12?) évesen került ide, őt lehet saját nevelésnek tekinteni. Eto'ot meg 1999-ben, 17 éves korában vette a madrid...Ráadásul a fejlődéséhez semmit sem raktak hozzá. Mennyire ugyanaz a kettő, igaz?
Tőlem aztán nevezhetik real nevelésnek.Itt van,itt lővi a gólokat és a Barcelona mezében vezeti a góllövőlistát engem minden egyéb hidegen hagy.Rivaldo11 írta:Megkérnék vkit, aki regelve van a "szomszédban", hogy magyarázza el győzikés barátunknak, hogy Messi, és Eto'o esete nem ugyanaz. Szerinte ha Messi Barca nevelés, akkor Eto'o madridi...Mert szerinte a két játékos hasonló korú volt, amikor a Barcához, ill. a Realhoz került. Ha jól tudom, Messi 11( vagy 12?) évesen került ide, őt lehet saját nevelésnek tekinteni. Eto'ot meg 1999-ben, 17 éves korában vette a madrid...Ráadásul a fejlődéséhez semmit sem raktak hozzá. Mennyire ugyanaz a kettő, igaz?