Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak ész nélkül vesznek akit találnak nem nézik ki hova lenne jó egyáltalán érdemes e megvenni.Csak vesznek!barca99 írta:Megvették a szupersztár Gago-t 20 millióért, és most kell nekik Fabregas, kb. 30-ért. Kb. egy poszt a két gyerek. Annyira jó látni egy csapatnál a tudatosságot.
Figyelj NSO ugyanezt irta a Kaká real kacsára!Ugyanigy ott volt, hogy Kaká kéri, hogy hallgassák meg a real ajánlatát.Lett belőle valami...?Gauchomester írta:Fabregasban mégsincs annyi katalán vér??Bár remélem ez is kacsa, hiszen NS
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146488
lesz egy erősnek mondható Anelka-D.Villa csatársor,és a középpályán ottlesz Baraja,Vicente,Joaquin is..Zozzy 5 írta:Anyelkával jól járnának, de ez a Flamini...Szerintem köze nem volt az angol színvonalhoz, csak ugye francia volt...Fernando írta: Anelka valószínűleg megy a Valenciába
FlaminiValencia (még nem 100) Jo beerősít a Valencia :S:S
Anyelkával jól járnának, de ez a Flamini...Szerintem köze nem volt az angol színvonalhoz, csak ugye francia volt...Fernando írta: Anelka valószínűleg megy a Valenciába
FlaminiValencia (még nem 100) Jo beerősít a Valencia :S:S
Fabregasban van annyi katalán érzés , hogy soha nem lesz realos . Meg mondta is hogy nem megy sehova.ozsimiki írta:100adszorra is jó nagy kacsa....Cesc sose megy oda...Ádám02 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146400&
Nah a real...Most szegény Fabregas a szélpont!
Ez esetben bocs. Akkor csak pár hetes lemaradásom van? Amúgy hogy állunk, Henry talán jön???Zozzy 5 írta:Szerintem ez volt az igazolási időszak legelső híreGauchomester írta:Timo HildebrandValencia CF
bocs ha már volt![]()
Akkor vegyk meg Materazzit is.Zozzy 5 írta:Zidanet nem akarják visszahívni?kilibarca írta:A Newcastle Raúlt és Decót vinné![]()
Nem hinném h sok esélyük van valamelyikre is
kilibarca írta:A Newcastle Raúlt és Decót vinné![]()
Nem hinném h sok esélyük van valamelyikre is
Sztem ő lesz ott a legutolsó csatár :SÁdám02 írta:Végülis Belamy helyére megfelel!Fernando írta:VoronyinLiverpool
Nem hinném h gyökeret fog ereszteni a poolba