[quote="nb1.Ajánlatos lesz megjegyezni Rhain Davis nevét, a 9 éves kissrácot ugyanis már most Wayne Rooney-hoz és Robinhóhoz hasonlítják a szakemberek. Rhain egy U10-es ausztrál fiúcsapatban kergette a labdát, amit a nagyapja videóra vett (ez egyébként már honlapunkon is látható volt), DVD-re írta, majd elküldte a Manchester United játékosmegfigyelőinek.
Nos, az angoloknak "bejött" a kissrác, és azóta már le is igazolták a hihetetlen képességekről tanúbizonyságot tevő gyereket - miközben a nagypapa DVD-je felkerült az internet legnépszerűbb videomegosztó-oldalára. A youtube.com-on alig egy hét alatt több mint 825 ezer ember nézte meg Davis őrületes cseleit, és szép góljait bemutató 4 perces filmet.
- A legjobb az egészben, hogy olyan játékosokkal találkozhattam, mint Wayne Rooney - mondta Davis, akinek szerződtetéséről egyébként nem árult el részleteket a United.hu"][/quote]
Biztos ügyes a srác, mondjuk én amúgy sem nézem sokra az ilyen "csodacsibéket", de, hogy egy videó alapján igazolják le...

Nekem is voltak már kva jó meccseim kva jó megmozdulásokkal, ennyi erővel azt is lehetne küldözgetni a kluboknak

Mondjuk biztos megnézték utánna személyesen is...