Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj h nem fogják tudni megtartani a fiatalokat se.Azok is megunják a nagy sikertelenséget és el fognak menni erősebb cspatokhoz.LG írta:De hogy tudtak abbol a jo csapatbol, amely pár éve veretlenül lett bajnok, ilyen ratyit csinálniElqurták a nagy fiatalitással, h a jövő csapatát éppitik
Az a gond, h az idő 1re telik, és ők meg csak 1re távolabb kerülnek a bajnoki cimtől
Azért nem hívnám ratyinak, de ahhoz a csapathoz képest sokkal gyengébb. Pl. ők távoztak: Vieira, Lauren, Cashley Cole, S. Campbell, Pires + Bergkamp (miattuk volt annyira látványos az Arsenal támadójátéksa) ill. most Henry és Ljunberg. Őket nem könnyű helyettesíteni, akkoriban szinte mindegyik a posztján az egyik legjobb játékos voltLG írta:De hogy tudtak abbol a jo csapatbol, amely pár éve veretlenül lett bajnok, ilyen ratyit csinálni![]()
Kívánom,h legyen így 10évig,de a végeredmény isGame90 írta:Igazad vanozsimiki írta:Hát az elmúlt két évben sem kezdtetek túl acélosan![]()
Akkor most mi lesz?
Tavaly 10 forduló alatt 21 pont
![]()
A kis/középcsapatok ellen nem mentDe azért jó volt a MU-t oda vissza verni
![]()
Igazad vanozsimiki írta:Hát az elmúlt két évben sem kezdtetek túl acélosan![]()
Akkor most mi lesz?
Hát az elmúlt két évben sem kezdtetek túl acélosanGame90 írta: Ha az első 10 fordulóban tényleg sz.rok lesznek, akkor kussolok.
Sztem Wenger egy olyan játékost fog igazolni, akit nem is lehet sejteni, mint pl Eduardótnoname írta:Ezek közül úgy néz ki h Hunti marad, Treza úgyszintén.Anelka nagyon fontos lenne nektek, de nem nagyon volt mostanában szó róla.
Huntelaar, Anelka, Trezeguet is képben volt még 1 hónapja. De akiknek örülnék még: Adriano (igaz, hogy mostanában nem megy neki, de ha összekapja magát...) és Defoe. Van kb 25 millió igazolásra.noname írta:Pont ezt mondom.Még lenne idő igazolni, csak már nincs kit.![]()
Augusztus 31-ig még lehet igazolninoname írta:Majd akkor lesz az Arsenalnak bármi esélye, ha végre Wenger beszerez egy jó csatárt.Csak az a baj h nem nagyon van kit...Egyedül Anelka jöhet szóba, de ő nem valószínű...
Mi az, hogynoname írta:Az Arsenal sztem is kiesett a harcból.A Tottenham megelőzheti a Liverpoolt, ha bejönnek az új szerzmények és a Poolnak nem.
Én ezt nem jelenteném ki...Eddigi igazolások alapján jövőre több csapatnak is lehet esélye: mu, cselzi, Tottenham, Pool....meg bizom benne h az Arsenal is, de sajnos nagyon hülyén igazoltaknoname írta:Na végre.Ennyit a ruszkik bajnoki reményeiről.![]()
Húú, a West Ham nagyon jól járt azzal a 2 millió fonttal
Huhh, hát én ezt most nem nagyon tudtam kibogoznibarca99 írta:De miért jó az eurosport 2-nek, ha nem lesz nézettsége? Vagyis lesz, csak nagyon kevés...