Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a két legfontosabb játékos, Terry kulcs a védekezésben, ez növeli az esélyt a gól bekapására. Drogba nélkül pedig ki se kéne állniuk.socio66 írta:most olvastam hogy lehet hogy Terry és Drogba nem jáccik a Bl-döntőn..![]()
érzékeny veszteség lenne..
Oké,akkor úgy kérdem,kinek volt Blben idén olyan játéka akiktől befhostunkbarca99 írta:
Az, hogy a PL-ben mit játszanak, más tészta. Szerintem a BL-ben egyáltalán nincs meg az a vizuális-orgazmust teremtő szép játék. Se a Lyon, se a Roma, se a Barca ellen. De ha jól emlékszem, még a csoportban sem nagyon.
Az, hogy a PL-ben mit játszanak, más tészta. Szerintem a BL-ben egyáltalán nincs meg az a vizuális-orgazmust teremtő szép játék. Se a Lyon, se a Roma, se a Barca ellen. De ha jól emlékszem, még a csoportban sem nagyon.barca99 írta:Lehet magyarázni, de akkor is szánalom, hogy itt tart a nemzetközi labdarúgás 2008-ban.
Szerintem meg nem, láttam a 2 meccset (vagyis a 2 MU és félig meddig a 2 Rangers), itt vannak a statok is. Persze, mondom mégegyszer a bajnokságban tényleg le a kalappal előttük, a BL-ben már közel sem ez a helyzet.ozsimiki írta:Szerintem ezért túlzás egy kalap alá venni a vörösöket a Rangerssel,meg Görög csapattal,akiknek eleve ez a taktikájuk,h öljék a focit, M.U.-ról meg a támadófoci (helyenként a nem is akármilyen támadófoci) jut az emeberek eszébe, 1-2 kivétel nem befolyásolja ezt.
Az a szánalom,h a többi csapat nem igen tud mit kezdeni az angolokkal,mert hol voltak a többi liga nagy csapatai idén? MEg már tavaly is? (Kivéve Milan,aki tavaly a végére összeszedte magát) Lehet fikázni őket,de lehet,h a többi csapatban IS kellene találni hibát.barca99 írta:
Lehet magyarázni, de akkor is szánalom, hogy itt tart a nemzetközi labdarúgás 2008-ban.
Nekem nem kell megmagyaráznod,h mi alapján szorít vki vmilyen csapatnakVaratrix írta:A szimpátia az első benyomástól függ nem pedig hogy mennyire ős idők óta szurkolsz egy csapatnak. Ugyanakkor vannak akik meg öröklik a szurkolást mint pl én a Nagybátyámtól ő nagy Barca fan. S annak ellenére hogy halálomig Barcás vagyok kedvelem a Liverpoolt mert szimpatikus...ozsimiki írta:
Miért,ha szabad kérdeznem? Tetszik a taktikájuk,esetleg a játékuk
![]()
Vagy szimplán ősidők óta szimpatizálsz velük?
Na nem a két uefa elődöntő miatt,és nem a parádés/technikás focijuk miattVaratrix írta:ozsimiki írta:miihii írta: UEFA-ban szimpatikusabb a Rangers nekem...Miért,ha szabad kérdeznem? Tetszik a taktikájuk,esetleg a játékuk
![]()
A szimpátia az első benyomástól függ nem pedig hogy mennyire ős idők óta szurkolsz egy csapatnak. Ugyanakkor vannak akik meg öröklik a szurkolást mint pl én a Nagybátyámtól ő nagy Barca fan. S annak ellenére hogy halálomig Barcás vagyok kedvelem a Liverpoolt mert szimpatikus...ozsimiki írta:miihii írta: UEFA-ban szimpatikusabb a Rangers nekem...Miért,ha szabad kérdeznem? Tetszik a taktikájuk,esetleg a játékuk
![]()
Ez nem éppen így van, elárulom, hogy tisztán lásd: A felnőtt keretben ha pontosan tudom 11 külföldi játékos van, a többi 10-15 aki orosz, tehát nem mondanám egy Bilbao-hoz hasonló, nemzeti identitást csak fele annyira előtérbe helyező csapatnak. Jó edző, megfelelő anyagi háttér (Gazprom), s okosan felépített csapat. Én nem értettem hogy például csak a Leverkusen elleni párharcot említsem, nos az után mit lepődött meg úgymond a "fociguruk nagy része", mert ugye hazánkban mindenki mindennél, s mindenkinél jobban ért a focihoz...Capon írta:És a Zenitnél az a fantasztikus hogy ezt az eredményt nem délamerikai játékosokkal érték el hanem orosz játékosokkal Legalább is a nevekből itélve. A végén ált be egy kinai (talán) játékos. Szóval számomra ez tiszteletreméltó ebben a csapatban. Ezért nekik is fogok szurkolni.
Nekem Argentína és Spanyolország mellett az oroszok a kedvenceim. Persze, messze lemaradva a magyarok után.Rivaldo11 írta:Nos, ruszkiknak elvből nem szurkolok, a Rangers meg tényleg gusztustalan futballt jászik(?), de a tegnapi Montolivo mozdulat után nagyot röhögtem a Fiorentina kiesésén.
Énis remélem! Meg az is jó lenne ha elbuknák a skót PL-tVarga Tamás írta:Amit a Rangers tegnap és egy hete bemutatott labdarúgás címén, az több volt, mint undorító. Az vérlázító volt, a football megcsúfolása. Remélem, a 'ruszkik' a földbe gyalulják őket.
Amit a Rangers tegnap és egy hete bemutatott labdarúgás címén, az több volt, mint undorító. Az vérlázító volt, a football megcsúfolása. Remélem, a 'ruszkik' a földbe gyalulják őket.lacisac írta:hát a Rangers tegnapi játéka nekem undortó voltaz igazi betonfoci. ez még a Milan játékát is simán túlszárnyalta