Capon írta:És a Zenitnél az a fantasztikus hogy ezt az eredményt nem délamerikai játékosokkal érték el hanem orosz játékosokkal Legalább is a nevekből itélve. A végén ált be egy kinai (talán) játékos. Szóval számomra ez tiszteletreméltó ebben a csapatban. Ezért nekik is fogok szurkolni.
Ez nem éppen így van, elárulom, hogy tisztán lásd: A felnőtt keretben ha pontosan tudom 11 külföldi játékos van, a többi 10-15 aki orosz, tehát nem mondanám egy Bilbao-hoz hasonló, nemzeti identitást csak fele annyira előtérbe helyező csapatnak. Jó edző, megfelelő anyagi háttér (Gazprom), s okosan felépített csapat. Én nem értettem hogy például csak a Leverkusen elleni párharcot említsem, nos az után mit lepődött meg úgymond a "fociguruk nagy része", mert ugye hazánkban mindenki mindennél, s mindenkinél jobban ért a focihoz...
A Rangers-t pedig kár szidalmazni..., nyílt titok hogy a fontos kupameccseken vállalják az ilyen szélsőséges játékot, a szurkolók számára kedvelt lendületes, offenzív futballt háttérbe helyezve, úgymond semmiféle értéket nem közvetítve. Elleneb a nemzeti bajnokságban mutatnak vmit a 'football'-ból is... Én nem csak a Rangers-t hibáztatnám, ha nincs megfelelő ellenfél, aki támadásra kényszerítené..., akkor nekik a jól bevállt bekkelés tökéletesen megfelelt...
Ahogy nézem az orosz bajnoki összefoglalókat, van még jónéhány kiugrásra kész csapat... A Zenit jelenleg botladozik a bajnokságban, tehát annyira nem erősek, hogy két fronton is ugyanazt nyújtsák... Összességében azért már megérte, hogy megfricskázzanak néhány elvakult embert... De én ettől még valahogy zsigerből utálom a komcsikat... Nem a játékosokról, hanem a klub élén álló olajmaffiáról beszélek... S ez kb. olyan nyílt titok, mint hogy hazánkban is jelenleg hasonló 'rendszer' van, csak mindenki hazudozik, s nem akarja elismerni...