2005.06.15. 21:52:57
Hát nekem is fura ez az egész, ami Eto'o körül zajlik, magam sem tudom, hogy ez kamu, vagy igaz?!...
Mindenesetre az biztos, hogy teljesen vegyes érzések kavarognak bennem (szerintem benneteket is...), hiszen én is imádom Eto'o-t, szimpatikus, tehetsége, gyors, technikás játékos, aki ráadásul sok-sok gólt lő, és imádja a Barcát, DE ugyanakkor még kissé tapasztalatlan, és néha elég beképzelt, nagyképű, meggondolatlan, sokszor elég pontatlan, sok-sok helyzetet puskázott el!!! Nos ha ezen nem túl jó tulajdonságok már most eluralkodnak rajta, és olyan nyilatkozatokat tesz, amilyeneket mostanában, akkor az nagyon nem jó nekünk hosszú távon, és akkor tényleg jobb megszabadulni tőle, bármennyire is fáj!!!
Mindezektől függetlenül én nagyon remélem, hogy ezen most nyáron túllendül a csapat, a vezetőség, ÉS ETO'O IS, és jövőre mindent ott folytat, ahol abbahagyta - azaz focizik csendben a pályán, és ontja a gólokat!!! Nagyon elhamarkodott lenne így 1 év után két-három nyilatkozata miatt elpasszolni őt!!!...
"Més Cuen un Club"