Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
és lehet, hogy igaza is vanVito írta:Red igen szűkszavú és határozott!redlions írta:Eto'o kicsit sikat képzel magáról.... Ha nem felel meg neki valami akkor menjen!
Ilyen középpályássor támogatásával Baptista v. Torres is szerez ennyi gólt...
de igaza van
Red igen szűkszavú és határozott!redlions írta:Eto'o kicsit sikat képzel magáról.... Ha nem felel meg neki valami akkor menjen!
Ilyen középpályássor támogatásával Baptista v. Torres is szerez ennyi gólt...
Az ilyenek úgy fel tudnak idegesíteni!Döntsék már el...Boixos írta:olvastátok a Főoldalon, h a joaquin miket nyilatkozott a Barca TV-nek? kiv. vagyok a madridtvnek miket mondott...
ja, nem lehet tudni, de a szerény véleményem az, h jobb lenne, mint a baszk.Boixos írta:olvastátok a Főoldalon, h a joaquin miket nyilatkozott a Barca TV-nek? kiv. vagyok a madridtvnek miket mondott...
megint egy jó húzásCharlie írta: Sergio Garcia nagy valószínüséggel a Zaragozában folytatja. Laportáék hajlandóak viszonylag olcsón (1 millió € körül ) megválni tőle. A játékos fizuja sem vészes- évi 300.000 euró. Az egyezség a 2 Klub között még a héten megszülethet.
C.
Giuly 11gólt lőtt ebben a bajnokságbanHAnonymus írta:Nem bizony, mert a potenciális baloldali szélsőnk valami ismeretlen, Ronaldinho nevezetű forma... Attól hogy behúzódik középre, még a bal oldalunk szerintem sokkal aktívabb... Giuly semmit nem csinál, csak (szerintem alacsony hatékonysággal) belövi a helyzeteit.
ááá nincs annyiCharlie írta:24-25 talán,vhogy így.A. Gábor írta:És hány éves??
C.