A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gnorbert
Capitá del Barça

2006.02.22. 11:39:14

Hello HFCB!

Ma délután a Kozadentál csapatával meccselünk 17:50-kor :!:

Találkozó: 17:30 :!: :!:

A keret:
1. Lacibanez
2. Z.Iván - (ha kell)
3. Márk
4. Deffent
5. Marci
6. Melkor
7. ZTE!
8. Sz.Zoli
9. Silvanus

Söri kérdéses, Gergő, Mucs1 nem jön (én ott leszek)...

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.02.22. 09:56:43

Két családi pizza a Don Pepe-ből - 5000 Ft
6 liter Coca-Cola a kisközértből - 800 Ft
...
Chelsea-Barcelona mérkőzés a Silvánál - FELBECSÜLHETETLEN :!: :!: :!:

Tonight, 20.45 LIVE - in Silvanus Arena, Budapest!!! :twisted:
"Més Cuen un Club"
Marci
Capitá del Barça

2006.02.22. 08:54:42

Amennyiben nem probléma, hiogy összeizzadom a mezt a meccsen.....
Na Henry-t a tegnapi teljesítménye után már biztos nagyon sokan látnák szívesen a Barcában :)
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
gnorbert
Capitá del Barça

2006.02.22. 08:36:16

barca52 írta:...szombaton megbeszéljük a problémákat
Már ha úgy gondoljátok hogy van miről beszélgetni...
Addig is hidegvér srácok!

Du. a bajnokin & este Silvanusnál találkozunk... (úgy hallottam a Silvanus Arénába csak Barca mezben nyerhetünk belépést ... :wink: )

üdv
gnorbert
barca52
Jugador d'estrella

2006.02.21. 22:50:47

hagyjátok már abba ezt a veszekedést, itt marjátok egymást már egy hete...mindenki elmondta a véleményét, most már nem kell veszekedni, majd szombaton megbeszéljük a problémákat
Bercy
Entrenador del Barça

2006.02.21. 17:57:14

Bercy írta:
Sajnálom, hogy ilyen hosszúra nyúlt a kis okfejtésem, de az ÉN VÉLEMÉNYEM és meglátásom szerint ezzel is problémák voltak!!!

Ha valaki nem ért velem egyet az megértem és várom is a nemtetsző hsz-ket!!!
Akkor mégegyszer: és mindenkinek javaslom figyelméba a vastagon szedett részt.
Valamint ha van véleményed akkor oszd meg másokkal is ne töröld ki, mert akkor legalább mindenki tudni fogja mit gondolsz.

De mint ha jól emlékszem neked említettem, hogy nem az egymondatos reagációkkra volna szükség hanem mindenkinek a saját véleményére, hogy Ő mit tapasztalt a torna során.
Remélem nem voltam túl nyers.
mucs1
Jugador d'estrella

2006.02.21. 17:44:26

Kedves Bercy!

Meggondoltam magam,és kitöröltem az előző hozzászólást,mert tudtam,ha elolvasod,kb. hasonló jellegü választ adtál volna rá, mint most tetted!és nem akartam sértődést,ezért töröltem ki!
Bercy
Entrenador del Barça

2006.02.21. 15:40:26

Kedves mucs1:

Nagyon gyors vagy ha a delete gombot kell használni!!!!!

Mégegyszer ideírom a gyengébbek kedvéért: AZ ÉN VÉLEMÉNYEM

Nem biztos, hogy igazam van, de nekem ez jött le a tornáról!!!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.02.21. 15:39:43

Ronaldinho 17 írta:A múltkoriból mi lett megvalósítva...mindenki okosan bológatott,aztán bementünk a terembe és úgyanúgy játszottunk ahogy szoktunk, meg a bajnokságokban sem tartottuk be a megbeszélteket!
...
Sztem kis teremben sokkal jobban menne nekünk,ráadásul talán itt gyengébb a mezőny is mint a műfüvön,és nem is drága
Na akkor ezt most nem értem Ronaldinho17! Nem tudom, hogy jól érzékeltetem-e az én gondomat, de megpróbáltam a te előző hsz-edből. Félek többen úgy gondolkodnak mint te, ezért sem tud a csapat egyről a kettőre lépni, és hidd el ez nem bántásnak szánom (hisz épp rajtad nem múlik aztán semmi, te nyújtod a legjobb teljesítményt a csapatban!).
Azt írod, hogy képtelenek vagyunk betartani, amit megbeszélünk (ezért kikapunk állandóan), DE menjünk megint bajnokságba... :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Silvanus 2006.02.21. 15:41:34-kor.
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.02.21. 15:30:09

"Edzeni, gyakorolni, és a gondokat megbeszélni kéne" - by Silvanus

Ezt már beszéltük,Én is sokszor mondtam,de megvalósíthatatlan,mert aki lejön szombaton az focizni jön,nem szó szerint edzeni,gyakorolni(ráadásul még ha edzenénk is ,akkor is kevés lenne heti 1 alkalom...), a megbeszélés alapjába véve nagyon fontos,ha be is tartjuk amit megbeszélünk,máskülönben értelmetlen az egész!A múltkoriból mi lett megvalósítva...mindenki okosan bológatott,aztán bementünk a terembe és úgyanúgy játszottunk ahogy szoktunk,meg a bajnokságokban sem tartottuk be a megbeszélteket!

Sztem kis teremben sokkal jobban menne nekünk,ráadásul talán itt gyengébb a mezőny is mint a műfüvön,és nem is drága!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Silvanus
Director del Fútbol

2006.02.21. 15:20:15

Ronaldinho 17 írta:Norbi akkor odamegyek a meccsre ,ott találkozunk!!!

Hát ahogy látom sajnos nem fog összejönni a vasárnapi bajnokság!! :cry: :oops: Bár ha lennénk itt egy páran(vannak akik nem fórumoznak,de jöhetnének,nekik is szólni kellene)akkor ki lehetne egészíteni pár ismerőssel....Pénzben (is )megérné

Silva ha játszunk,az is edzés végülis,csak jobbak leszünk,minél többet kell játszani sztem :wink: :roll:
Igen, de nem bajnokságban! Ugyan ennyi pénzért többet tudnánk focizni együtt, úgy hogy annak haszna is legyen... ugyan is akárki-akármit mond, szerintem annak nincs haszna, hogy hétről hétre elvernek minket, mint a sza.t, és még fizetünk is érte... :shock:
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.02.21. 15:17:27

Norbi akkor odamegyek a meccsre ,ott találkozunk!!!

Hát ahogy látom sajnos nem fog összejönni a vasárnapi bajnokság!! :cry: :oops: Bár ha lennénk itt egy páran(vannak akik nem fórumoznak,de jöhetnének,nekik is szólni kellene)akkor ki lehetne egészíteni pár ismerőssel....Pénzben (is )megérné

Silva ha játszunk,az is edzés végülis,csak jobbak leszünk,minél többet kell játszani sztem :wink: :roll:
deffent
Jugador d'estrella

2006.02.21. 10:26:56

Sziasztok!

Nekem sem jó a vasárnapi bajnokság, elég hülye időpontban van.
Ettől függetlenül nem kell nagy ügyet csinálni abból, hogy érdemes-e elindulni vagy sem. Ha összejönek elegen, menjen a játék. Sajnos kevés esélyt látok rá az eddigi hozzászólások alaján, hogy 12 ember összejönne. :(

Együttérzek a szurkolói torna miatti csalódottságban, de talán én sokakkal ellentétben nem érzem azt, hogy mi lennénk az esélyesek azért, mert egyszer nyertünk. Azt már senki sem veheti el, de ettől még minden torna ugyanolyan nehéz. Most így sikerült, legközelebb majd jobb lesz. A "B" csapatnak gratulálok, ahogy olvastam nem sokon múlt a bejutás a tornára.

Szombaton megyek focira, de lehet, hogy csak 5 körül érek oda, mert suliban leszek.
Bercy
Entrenador del Barça

2006.02.21. 08:29:46

gnorbert írta: Bercy!
Erősen reménykedem hogy senki sem vitatkozik senkivel, csak másként látjátok.
Sajnos valóban nem kerek valami (az eredménytelenség legalábbis ezt mutatja), éppen ezért szeretnék beszélni a Csapat "fejével", és ezért örülnék ha MINDENKI el tudna jönni most szombaton korábban.
Mint látod senki nem vitatkozott, de én ezt előre le akartam zárni.
Persze mint az alábbi példa is jelzi véleménykülönbségek vannak, de sztem ezt bőven a kultúrált körülményeknek megfelelően tudjuk kezelni egymás közt!
Marci
Capitá del Barça

2006.02.20. 19:20:14

Mégis tudok menni szerdán.
Nekem a vasárnapi bajnokság azért nem lenne jó, mert sok a heti három foci. Nem tudom hogy lesz a tavasz. Már csak három forduló van a téliből, de utána hogy lesz a tavaszi?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Silvanus
Director del Fútbol

2006.02.20. 17:26:59

Sziasztok!

Én most nem jelentkezem erre a bajnokságra, két ok miatt:

1. Általában nekem nem jó a vasárnapi időpont.

2. Szerintem nem egy újabb bajnokság a megoldás problémáink megoldására! :shock: Igen, mondom ezt anélkül, hogy bárkivel vitázni is szeretnék. Pusztán ez a véleményem! Edzeni, gyakorolni, és a gondokat megbeszélni kéne, tanulni belőle, és hasonlók, erre egyenlőre képtelenek voltunk, nem belemenni egy újabb bajnokságba...

Természetesen lehet ezzel vitázni, szombaton meg is tehetjük. Tudom, hogy a játék a lényeg, és a játék szeretetéért csináljuk, de ne ész nélkül...
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2006.02.20. 16:32:28

Hello Zsolti!

A szerdai meccsre eleve csak igen neccesen érek oda, tehát kizárólag ha véget ért tudok csak érted menni (amennyiben nem jössz oda Te is)...

Szerintem sem válna kárunkra a Bajnokság - sőt, pláne hogy jóval olcsóbb (5.000.-ft/fej = 278.-ft/meccs - 12 fő esetén), mint a jelenlegi (TippMix)...

Beszéltem a Krisztiánnal, és abban maradtunk hogy a héten választ kap hogy indul-e a Csapatunk a Bajnokságukban...

üdv
gnorbert
Z. Iván
Adminisztrátor

2006.02.20. 16:16:57

Sziasztok!

Nekem a vasárnaponkénti bajnokság biztosan nem jó, megoldhatatlan. Egyébként nem lenne rossz, remélem nektek összejön.

Szerdán közülünk István megy (Biztosan), de én is ott leszek vszinű nézőként, hogy ne tévelyegjek egyedül Silvához. Ha nem leszünk elegen, akkor persze átöltözöm, úgyhogy Norbi majd lécci vess számot hányan leszünk, mert ha nem kell, nem érek oda olyan korán. Csak úgy az eléjére.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.02.20. 15:50:54

Hello!!

Norbi,akkor mennék veled szerdán a meccsre(ha érinted Csepelt,hánykor lennél itt?köszi),és onnan meg Silvahoz!

Kapus
1.
Védők
2.
3.
4.
5.
Középpályások
6.
7.
8.
9.
Támadók
10.Zsolti
11.
12.

Srác már kérdezte hogy mi lesz,szóval jó lenne ha szerdáig eldöntenénk!Nem válna kárunkra az biztos!
gnorbert
Capitá del Barça

2006.02.20. 15:38:25

Üdv HFCB!

Szerdán Hungarian FCB vs. Kozadentál

A meccs kezdete: 17:50

Találkozó: 17:30

üdv
gnorbert
gnorbert
Capitá del Barça

2006.02.20. 15:16:43

Hello HFCB!

A Ronaldinho17-nek (nem először) köszönhető híreket kibővítve a következő infókat osztanám meg Veletek:

A 2006. március 05-én inuló Bajnokságba a nevezési díj: 60.000.-ft Csapatonként.
Helyszín: IX.Bakács Tér - ? Általános Iskola - tornaterem (ugyanolyan 4+1-es, mint szombatonként, nincs kint, bordásfal stb...)
A "szezon" három hónapig tart, minden vasárnap 12-órától kezdődnének a mérkőzések 2x20 percben zajlanak, akár este 21:00-ás kezdéssel is.
Minimum 10 csapattal indul a bajnokság, ez előreláthatólag 18 mérkőzést jelenthetne csapatonként.

Az első három helyezett díjazásban részesül.
A bajnokság gólkirálya különdíjat kap (gondolom Ronaldinho17 erre a címre hajtva hívta fel a figyelmünket a bulira :wink: ).

Egy kapus, négy védő, négy középpályás, és három támadó elég.

Kapus
1.
Védők
2.
3.
4.
5.
Középpályások
6.
7.
8.
9.
Támadók
10.
11.
12.

GONDOLKODJATOK kicsit lenne e kedvetek elindulni itt - EGY CSAPATKÉNT - s ha (fenntartások nélküli) igen a válasz jelentkezzetek!
Aki pedig nem tud (vagy nem akar) úgy gondolkodni, hogy BÁRKIVEL a Csapatból szívesen hajt ugyanazért a célért (a győzelemért, és a sikerért), NE JÖJJÖN!!!
Igen, ez most egy kis ízelítő volt a hétvégi megbeszélésből, amin nagyon remélem MINDENKI OTT LESZ..., s ha marad időnk akár Marci Családfájáról is ejtünk néhány szót ha úgy kívánja...

Barcafan!
Szerintem "ott volt a szeren" a "kereplő", de sajnos nem az enyém volt, úgyhogy én nem fogom hozni legközelebb...:-)

Mucs1!
Igazad van, de ha előre tudod hogy elesel akkor...? Nem tudtuk előre sajnos...

Bercy!
Erősen reménykedem hogy senki sem vitatkozik senkivel, csak másként látjátok.
Sajnos valóban nem kerek valami (az eredménytelenség legalábbis ezt mutatja), éppen ezért szeretnék beszélni a Csapat "fejével", és ezért örülnék ha MINDENKI el tudna jönni most szombaton korábban.

ZTE!
Látom végre kapizsgálod... :wink:

Barca52!
Gyógyulj meg, és gyere!!

Ronaldinho17!
Majd valahogy összefutunk valahol és elviszünk, meg meccs után hazahozunk.

üdv
gnorbert
Silvanus
Director del Fútbol

2006.02.20. 13:09:14

Kedves barátaim!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni Barca52, bár addig van még két nap, ha jobban leszel gyere!!! Természetesen, ha a társaság is úgy akarja LESZ két hét múlva Barca-Chelsea nézés a Silvanus Arénában, ami után valami nagy-nagy ünneplést is rendezhetünk a továbbjutás örömére!!! :P

ZTE! - örülök, hogy így várod már, már én is nagyon-nagyon!!! :wink:

Sajnos Bercy is jelezte, hogy nem tud jönni, úgyhogy előreláthatólag 11-en leszünk, bár Boogess is bejelentkezett, de ő még nem biztos!?... Minden esetre más már ne mondja le, GYERTEK!!!

Apró gondolatok a szerda estével kapcsolatban:

- Kaja-pia természetesen az lesz, amit rendelünk majd magunknak! Készüljön ennek megfelelően mindenki (pénzzel!). Apró rágcsálnivalóval tudok majd esetleg szolgálni.

- Az Aréna helykiosztása: 2 fotel, 1 kanapé (3 személyes), 3-4 pótszék (csak ennyi fére el), a maradék 4-5 emberkének bizony a földön kell majd helyet foglalnia, lesz pokróc, vagy ilyesmi a tomporok tompítására... :D

- Ronaldinho17 - mivel Bercy nem jön kérlek gondold meg időben, hogy kivel, hogy jösz, és persze mindenki találja ki időben, hogy vagy velünk jusson oda a fociról, vagy max. este 1/2 9-ig érjen oda!!! Címet az autós kollégák már tudják!!!

Addig is FORCÁ ARSENAL, minden jót barátaim...
"Més Cuen un Club"
barca52
Jugador d'estrella

2006.02.20. 12:43:21

hát ez nem igaz!!!
ez nem az én hetem, az biztos...nem tudok menni a Silvanus Arénába, mert beteg vagyok, az orvos kiírt erre a hétre...meg amúgy sem áll szándékomban megfertőzni titeket...azért Nektek JÓ SZURKOLÁST!!én majd itthonról nézem a meccset, de ha lesz a visszavágón is hasonló kis szurkolás, akkor szívesen mennék :)
üdv mindenkinek
ZTE!
Barça B

2006.02.20. 10:59:43

Helló!
jó ötlet lenne az a Ronaldinho17 féle foci csak az az adőpont nekem biztos nem jó.feltéve h beférnék-e a keretbe.Bár lehet hogyha nem mennék egyből jönnének az eredmények. :D
Már alig várom a meccset az Aréna auf Silvanus kispesti szentélyben.
Lezárt