Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már ha úgy gondoljátok hogy van miről beszélgetni...barca52 írta:...szombaton megbeszéljük a problémákat
Akkor mégegyszer: és mindenkinek javaslom figyelméba a vastagon szedett részt.Bercy írta:
Sajnálom, hogy ilyen hosszúra nyúlt a kis okfejtésem, de az ÉN VÉLEMÉNYEM és meglátásom szerint ezzel is problémák voltak!!!
Ha valaki nem ért velem egyet az megértem és várom is a nemtetsző hsz-ket!!!
Na akkor ezt most nem értem Ronaldinho17! Nem tudom, hogy jól érzékeltetem-e az én gondomat, de megpróbáltam a te előző hsz-edből. Félek többen úgy gondolkodnak mint te, ezért sem tud a csapat egyről a kettőre lépni, és hidd el ez nem bántásnak szánom (hisz épp rajtad nem múlik aztán semmi, te nyújtod a legjobb teljesítményt a csapatban!).Ronaldinho 17 írta:A múltkoriból mi lett megvalósítva...mindenki okosan bológatott,aztán bementünk a terembe és úgyanúgy játszottunk ahogy szoktunk, meg a bajnokságokban sem tartottuk be a megbeszélteket!
...
Sztem kis teremben sokkal jobban menne nekünk,ráadásul talán itt gyengébb a mezőny is mint a műfüvön,és nem is drága
Igen, de nem bajnokságban! Ugyan ennyi pénzért többet tudnánk focizni együtt, úgy hogy annak haszna is legyen... ugyan is akárki-akármit mond, szerintem annak nincs haszna, hogy hétről hétre elvernek minket, mint a sza.t, és még fizetünk is érte...Ronaldinho 17 írta:Norbi akkor odamegyek a meccsre ,ott találkozunk!!!
Hát ahogy látom sajnos nem fog összejönni a vasárnapi bajnokság!!![]()
Bár ha lennénk itt egy páran(vannak akik nem fórumoznak,de jöhetnének,nekik is szólni kellene)akkor ki lehetne egészíteni pár ismerőssel....Pénzben (is )megérné
Silva ha játszunk,az is edzés végülis,csak jobbak leszünk,minél többet kell játszani sztem![]()
Mint látod senki nem vitatkozott, de én ezt előre le akartam zárni.gnorbert írta: Bercy!
Erősen reménykedem hogy senki sem vitatkozik senkivel, csak másként látjátok.
Sajnos valóban nem kerek valami (az eredménytelenség legalábbis ezt mutatja), éppen ezért szeretnék beszélni a Csapat "fejével", és ezért örülnék ha MINDENKI el tudna jönni most szombaton korábban.