Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valamit nagyon elronthattál, mert én csak felraktam a patchet és ment.barca99 írta:Játék betöltésekor viszont 3.000.000.000.000 hibát ír ki, mindig különböző match eventsekre, és textekre hivatkozik.![]()
Szal letörlöm a gcibe az egész fasságot, mert ennek így kibszottul semmi értelme nincs.Nem lesz 8.0.1-es patchem. Se ma, se holnap, se máskor.
Szerk.: Csak a Barcás mentésemmel bszalszik, a többinél semmi probléma nincs.![]()
![]()
![]()
Lehet nem tetszik neki, hogy egyedi adatbázissal nyomom. Nekem meg az nem, hogy Messit teljesen alaptalanul krva sérülékenyre csinálták (14/20) Fuck Off!
Ha crack-es volt, akkor crack-eld újra a patch telepítése után!barca99 írta:Feltettem a 8.0.1-es patchet, de vmi CD-t keres indításkor...Eddig ment CD-nélkül is. Most keressek egy nocd patchet hozzá?
vazz, az iso filet tedd be démonba.barca99 írta:Feltettem a 8.0.1-es patchet, de vmi CD-t keres indításkor...Eddig ment CD-nélkül is. Most keressek egy nocd patchet hozzá?
Nekem is ilyen volt az egyik..barca99 írta:Nekem meg mostanában a távoli bombákat veszi el les címén, ha az egyik tényleg lesen álló játékosom közelébe megy a labda.
Hali! Felraktam a 2008at, a patchot, a magyarosítást, s nem akarja elindítani... Mi lehet a baj?Oleguer írta:Akkor http://www.sendspace.com/file/j6ee4i <-- itt az alapmentés ezzel kell játszani. Minden év végén képet kell készíteni a megnyert kupákról. Ugye akkor 2 évet kell játszani határidő december 31. De ha valaki pár napot csúszik nemgond
Jó játékot!
Válaszd ki a Beállításoknál a Magyar nyelvet, az angol helyett, így jónak kell lenniebouba írta:az fm-ben h kell felrakni a magyarosítást??
mert bemásoltam mindent ahová kell és angol marad,miért?
A játékon belül a beállításoknál átváltottad magyarra?bouba írta:az fm-ben h kell felrakni a magyarosítást??
mert bemásoltam mindent ahová kell és angol marad,miért?