Samuel Eto'o #3
Én véleményem:
Ez a probléma a kettőjük dolga.
Rijkaard és Eto'o már most annyi mindent tett a klubbért, és örvendeztettek meg engem, mint egyszerű szurkoló, hogy csinálhatnak bármit (eligazolni, összeveszni ... stb.), én akkor is szeretni fogom őket, ha a Madriddal van élő szerződésük akkor is.
És nem is szoktam kritizálni senkit azért, mert csak 3 ponttal vezetik a bajnokságot.
Én akkor is a Barcának szurkoltam, amikor 16. helyen álltak Radomir Antics érkezésekor, és akár ki is eshetnek az élvonalból, én akkor is Barca drukker leszek, mert szerintem egy igazi drukker olyan, mint egy barát, (bocsánat a nyáladzásért), bajban ismerszik meg.
Ez a probléma a kettőjük dolga.
Rijkaard és Eto'o már most annyi mindent tett a klubbért, és örvendeztettek meg engem, mint egyszerű szurkoló, hogy csinálhatnak bármit (eligazolni, összeveszni ... stb.), én akkor is szeretni fogom őket, ha a Madriddal van élő szerződésük akkor is.
És nem is szoktam kritizálni senkit azért, mert csak 3 ponttal vezetik a bajnokságot.
Én akkor is a Barcának szurkoltam, amikor 16. helyen álltak Radomir Antics érkezésekor, és akár ki is eshetnek az élvonalból, én akkor is Barca drukker leszek, mert szerintem egy igazi drukker olyan, mint egy barát, (bocsánat a nyáladzásért), bajban ismerszik meg.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Cruyff tudod mit vagy inkább megse szólalj vagy menj át a madridistákhozcruyff írta:Charlie írta:Így van természetesen.cruyff írta:Amit Rijkaard csinált az egy SZAKMAI NONSZENSZ volt! Ezt mindenki tudja a Barca játékosai közül, csak Eto'o az egyetlen "hülye" aki őszinte annyira, hogy ezt el is mondja neki. Már egy ideje figyelem Rijkaard ténykedését: hogy állítja fel a csapatot, hogyan cserél stb.... Iniesta lehozatala is nagy húzás volt ám ugye??? A mezőny legjobbja volt a kisgyerek! De lássuk csak: Ronaldo 2 és fél évet hagyott ki. Majd első meccsén egyből 20 percet kapott és gólt rúgott a Fiorentínának. Del Piero visszatérésekor sem emlékszem, hogy 5 perceket kapott volna. Én tisztelem Rijkaardot, mert jó játékos volt, de nálam szakmailag egy nulla. Mióta Henk elment már a csapatot sem tudja összetartani. Az egyetlen amiért sikeres, mert éppen ő az FC Barcelona vezetőedzője.
Én csak azt tudom, hogy Rijkaarddal a 13-ik volt a csapat (Ja, szegény Dinho sokáig sérült volt, nélküle úgy látszik nem volt akkora edző Rijkaard.) 2 évvel ezelőtt. Aztán Ronaldinho zsenialitása, margit [auto_cenzúra], és még pár játékos akarata volt az ami feljuttatott minket a második helyre. (Nemtom emlékeztek-e rá a Zaragoza akkor vert ki minket előszőr a kupából, mert a mesteredzőnk lehozta Dinhot) Olyan [auto_cenzúra] játékkal, hogy azt elképzelni is nehéz ma már. Aztán jött Laporta és hozta Eto'o-t , és ez a hülye, [auto_cenzúra], buta, sértődős, ostoba, szemét, egoista Eto'o elkezdte nyerni a meccseket. Igen, jól olvassátok, elkezdte nyerni a meccseket. Igen. Nemtom emlékesztek -e még de tavaly és tavaly előtt is voltak rossz meccseink. pl: Barca-Levante ahol szenvedtünk, de aztán ez a [auto_cenzúra] Eto'o a 89. percben nem gólt rúgott és nyertünk 1-0-ra????? Most meg kiutáljátok csak mert teljesen jogosan megsértődött, mert már másodszor [auto_cenzúra] ki vele Rijkaard. Saviola, Gudjohnsen, Guily, és még egy tucat csatár együtt nem ér fel Eto'o-val. Rijkaard pedig szórakozik vele, mikor meccshiánnyal küzd és nyakunkon a pool meg a margit????

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2007.02.12. 22:46:04-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Szerintem mind2 fél hibás. Frankie azért hibás, mert csak 5 percet akart adni neki, pedig szvsz nem kéne... minimum 20 perc neki. Eto'o követte el a legnagyobb hibát, hogy "cserben hagyta" a csapatot a sérdődés miatt. Ha öt percet kap, akkor játszon öt percet, és a következő meccsnél pedig tuti, hogy kapott volna még több időt. De most így elqrta, szerintem... kiváncsi vagyok a fejleményekre....
ja igen, és h nem edz a többi társaival? -.- hát ez nem szép tőle...
ja igen, és h nem edz a többi társaival? -.- hát ez nem szép tőle...

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
-
- Entrenador del Barça
Így van természetesen.Charlie írta:cruyff írta:Amit Rijkaard csinált az egy SZAKMAI NONSZENSZ volt! Ezt mindenki tudja a Barca játékosai közül, csak Eto'o az egyetlen "hülye" aki őszinte annyira, hogy ezt el is mondja neki. Már egy ideje figyelem Rijkaard ténykedését: hogy állítja fel a csapatot, hogyan cserél stb.... Iniesta lehozatala is nagy húzás volt ám ugye??? A mezőny legjobbja volt a kisgyerek! De lássuk csak: Ronaldo 2 és fél évet hagyott ki. Majd első meccsén egyből 20 percet kapott és gólt rúgott a Fiorentínának. Del Piero visszatérésekor sem emlékszem, hogy 5 perceket kapott volna. Én tisztelem Rijkaardot, mert jó játékos volt, de nálam szakmailag egy nulla. Mióta Henk elment már a csapatot sem tudja összetartani. Az egyetlen amiért sikeres, mert éppen ő az FC Barcelona vezetőedzője.
Én csak azt tudom, hogy Rijkaarddal a 13-ik volt a csapat (Ja, szegény Dinho sokáig sérült volt, nélküle úgy látszik nem volt akkora edző Rijkaard.) 2 évvel ezelőtt. Aztán Ronaldinho zsenialitása, margit [auto_cenzúra], és még pár játékos akarata volt az ami feljuttatott minket a második helyre. (Nemtom emlékeztek-e rá a Zaragoza akkor vert ki minket előszőr a kupából, mert a mesteredzőnk lehozta Dinhot) Olyan [auto_cenzúra] játékkal, hogy azt elképzelni is nehéz ma már. Aztán jött Laporta és hozta Eto'o-t , és ez a hülye, [auto_cenzúra], buta, sértődős, ostoba, szemét, egoista Eto'o elkezdte nyerni a meccseket. Igen, jól olvassátok, elkezdte nyerni a meccseket. Igen. Nemtom emlékesztek -e még de tavaly és tavaly előtt is voltak rossz meccseink. pl: Barca-Levante ahol szenvedtünk, de aztán ez a [auto_cenzúra] Eto'o a 89. percben nem gólt rúgott és nyertünk 1-0-ra????? Most meg kiutáljátok csak mert teljesen jogosan megsértődött, mert már másodszor baszott ki vele Rijkaard. Saviola, Gudjohnsen, Guily, és még egy tucat csatár együtt nem ér fel Eto'o-val. Rijkaard pedig szórakozik vele, mikor meccshiánnyal küzd és nyakunkon a pool meg a margit????
VISCA EL BARCA!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Így van, pont most akartam én is leírni ezt... csak más szavakkal természetesen:))cps46 írta:Azzal egyetértek, hogy Eto'o csinálta a nagyobb hülyeséget. Rijkaard-dal viszont ez esetben az a gond, hogy a döntése mellőz mindenféle logikát. Ha ő az edző, ismerhetné annyira a játékosait, hogy tisztában legyen olyan dolgokkal, mint például az, hogy pont Eto'o az a játékos, akit nem lehet ilyen 5 percekkel szívatni. Már Pamplonában is vicc volt, hogy fél órája melegített, csak hogy kapjon 5 percet. De ott még elsőre meg lehetett érteni, de most miért játsza el vele Rijkaard újból? Ez persze Eto'o-t nem menti fel semmi alól, így nem lehet viselkedni. Csak arról van szó, hogy 2 és fél éve együtt dolgoznak, Rijkaard mégis figyelmen kívül hagyja Eto'o igen érzékeny lelki világát, ahogy a futball-ról gondolkodik. Ő mindig játszani szeretne, ezt mindenki tudja, és Rijkaardnak is tudnia kéne. Nem oké, hogy állandóan megsértődik, de ezt már megtapasztaltuk. Én bírom mindkettőjüket, de akkor is k.vára magukba kéne szállniuk, főleg Eto'o-nak.
Teljesen így látom én is a dolgokat!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
én is hallottam egy csapatról.Real MAdrid a neve. elvették tőlük Del Bosquet, de a csapat ugyanaz maradt. azóta nem nyertek semmit.
minek a Barcelona élére edző.
vagy akkor hozzák ide valamelyik nagyokos edzőt,és járjunk úgy mint a másik spanyol "sztár?" csapat..
minek a Barcelona élére edző.
vagy akkor hozzák ide valamelyik nagyokos edzőt,és járjunk úgy mint a másik spanyol "sztár?" csapat..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
-
- Entrenador del Barça
Azzal egyetértek, hogy Eto'o csinálta a nagyobb hülyeséget. Rijkaard-dal viszont ez esetben az a gond, hogy a döntése mellőz mindenféle logikát. Ha ő az edző, ismerhetné annyira a játékosait, hogy tisztában legyen olyan dolgokkal, mint például az, hogy pont Eto'o az a játékos, akit nem lehet ilyen 5 percekkel szívatni. Már Pamplonában is vicc volt, hogy fél órája melegített, csak hogy kapjon 5 percet. De ott még elsőre meg lehetett érteni, de most miért játsza el vele Rijkaard újból? Ez persze Eto'o-t nem menti fel semmi alól, így nem lehet viselkedni. Csak arról van szó, hogy 2 és fél éve együtt dolgoznak, Rijkaard mégis figyelmen kívül hagyja Eto'o igen érzékeny lelki világát, ahogy a futball-ról gondolkodik. Ő mindig játszani szeretne, ezt mindenki tudja, és Rijkaardnak is tudnia kéne. Nem oké, hogy állandóan megsértődik, de ezt már megtapasztaltuk. Én bírom mindkettőjüket, de akkor is k.vára magukba kéne szállniuk, főleg Eto'o-nak.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Barça B
Nem tudom emlékszel e de a 2000-es EB-n ő volt a hollandok kapitánya. Biztos akkor is szakmailag 0 volt, sőt azóta még felejtett is! Azért játszottak elődöntőt és nem Frankon múlt az a meccs! Idegesítenek ezek a buta hozzászólások! Ha megnyerik a bajnokságot estleg mást is, szerintetek lehet hozzá nem értő szakember irányításával? Vagy véletlenül? Az tény. hogy nem játszanak úgy, mint tavaly de olyan csúcson nem is lehet éveken keresztül! Szerintem! Lásd az nso-n Cruyff nyilatkozatát!cruyff írta: Az egyetlen amiért sikeres, mert éppen ő az FC Barcelona vezetőedzője.
-
- Director del Fútbol
Én nem mondom,hogy Rijkaard szakmailag egy isten,de ilyen kerettel Spanyolországban nem is erre van szükség.
Hozott a Real egy olyan edzőt,aki szakmaliag az egyik legjobb.És???Sokra mentek vele.
Ilyen keretnél inkább az a fontos,hogy az edző megtalálja a hangot a csapattagokkal és egy nagyon erős csapategységet kovácsoljon.
Ezt a feladatot pedig Rijkaardnal jobban senki nem tudná ellátni!
Hozott a Real egy olyan edzőt,aki szakmaliag az egyik legjobb.És???Sokra mentek vele.
Ilyen keretnél inkább az a fontos,hogy az edző megtalálja a hangot a csapattagokkal és egy nagyon erős csapategységet kovácsoljon.
Ezt a feladatot pedig Rijkaardnal jobban senki nem tudná ellátni!
- Charlie
- Öreg Harcos
Így van természetesen.cruyff írta:Amit Rijkaard csinált az egy SZAKMAI NONSZENSZ volt! Ezt mindenki tudja a Barca játékosai közül, csak Eto'o az egyetlen "hülye" aki őszinte annyira, hogy ezt el is mondja neki. Már egy ideje figyelem Rijkaard ténykedését: hogy állítja fel a csapatot, hogyan cserél stb.... Iniesta lehozatala is nagy húzás volt ám ugye??? A mezőny legjobbja volt a kisgyerek! De lássuk csak: Ronaldo 2 és fél évet hagyott ki. Majd első meccsén egyből 20 percet kapott és gólt rúgott a Fiorentínának. Del Piero visszatérésekor sem emlékszem, hogy 5 perceket kapott volna. Én tisztelem Rijkaardot, mert jó játékos volt, de nálam szakmailag egy nulla. Mióta Henk elment már a csapatot sem tudja összetartani. Az egyetlen amiért sikeres, mert éppen ő az FC Barcelona vezetőedzője.
A játékosok húzták ki a fertőből a Barcelonát, ők nyertek kupákat halomra az elmúlt években. Ők vannak itt egyedül, nincs edző aki kitalálja a taktikákat, és apaként viselkedik a játékosokkal stb...stb...Egyszerűen a zsugásaink lehozták képességből ezt a 3-4 évet. Nem is kell edző az FC Barcelona élére, minek? Cruyff remekül összefoglalta, hosszas edzői pályafutásával remekül átlátja a helyzetet, javaslom hogy foglald el a kispadon Frank helyét. Támogatlak. Nagyon okos vagy, egyből láttam. Gondolkozz már el azon amit leírsz.
Nálad előrébb van a játékos mint az edző, hova vezetne, ha a játékosok diktálnának nem az edző? Láttunk már rá példát, nem is olyan rég, nem is olyan messze Barcelonától.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2007.02.12. 22:01:40-kor.
-
- Entrenador del Barça
Amit Rijkaard csinált az egy SZAKMAI NONSZENSZ volt! Ezt mindenki tudja a Barca játékosai közül, csak Eto'o az egyetlen "hülye" aki őszinte annyira, hogy ezt el is mondja neki. Már egy ideje figyelem Rijkaard ténykedését: hogy állítja fel a csapatot, hogyan cserél stb.... Iniesta lehozatala is nagy húzás volt ám ugye??? A mezőny legjobbja volt a kisgyerek! De lássuk csak: Ronaldo 2 és fél évet hagyott ki. Majd első meccsén egyből 20 percet kapott és gólt rúgott a Fiorentínának. Del Piero visszatérésekor sem emlékszem, hogy 5 perceket kapott volna. Én tisztelem Rijkaardot, mert jó játékos volt, de nálam szakmailag egy nulla. Mióta Henk elment már a csapatot sem tudja összetartani. Az egyetlen amiért sikeres, mert éppen ő az FC Barcelona vezetőedzője.
VISCA EL BARCA!
- Charlie
- Öreg Harcos
Így van, Rijkaard egy szimpatikus ember. Játékosoknak biztos, hogy nincs vele problémája, de ebben az esetben is (Eto'o), Ő kerül rossz helyzetbe, mert nem állhat le Eto'onak könyörögni, de ha Eto'o makacs, és nem kér elnézést, akkor bizony ki kell hagynia, és a fő gólvágónkat gondolom, nem szívesen hagyná ki, de nem szabad engednie.
Eto'o hülyeséget tett, vagy bocsánatot kér, és elfelejtik, vagy duzzog, és eléri, azt hogy mehet, amerre lát. Az árából hozzunk egy hasonló kalibert.
Bocsánatot fog kérni, belátja hogy ökör volt.
C.
Eto'o hülyeséget tett, vagy bocsánatot kér, és elfelejtik, vagy duzzog, és eléri, azt hogy mehet, amerre lát. Az árából hozzunk egy hasonló kalibert.
Bocsánatot fog kérni, belátja hogy ökör volt.
C.
-
- Director del Fútbol
Hogy nyertünk ennyi mindent,ha Rijkaard nem érti a dolgát?cruyff írta:Laporta meg az elnök, akinek most meg kellene büntetnie Eto'o-t pénzelvonással és ennyi. Rijkaardot viszont ki kellene bszni a csapatból mint macsakát sz
rni mert nem ért ahhoz amit csinál.

Vannak néha döntései,amivel nem értek egyet,de most inkább Eto'o a hibás,semmi szükség arra,hogy a sértődéseivel bomlassza a csapategységet.
Kíváncsian várom a holnapi fejleményeket...

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
cruyff írta:Laporta meg az elnök, akinek most meg kellene büntetnie Eto'o-t pénzelvonással és ennyi. Rijkaardot viszont ki kellene bszni a csapatból mint macsakát sz
Jól mondja Charlie!Minden ember hibázik!(Gondolom te is!)
Rijkaard egy nagyon jó edző..Sőt inkább ez Eto'oról szól

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ne beszélj már hülyeségeket.cruyff írta:Laporta meg az elnök, akinek most meg kellene büntetnie Eto'o-t pénzelvonással és ennyi. Rijkaardot viszont ki kellene bszni a csapatból mint macsakát sz
kit hozatnál ide?
vissza Van Gaalt? vagy Capellot? esetleg Mourinhot?
Rijkaard szimpatikus ember,és jó edző.
most Eto'oval van a gond nem vele.
érdekes megoldást válaszotanál.szerintem a játékosok 99%a szereti Rijkaardot
---=FORCA BARCA=---
- Charlie
- Öreg Harcos
Te beteg vagy...cruyff írta:Laporta meg az elnök, akinek most meg kellene büntetnie Eto'o-t pénzelvonással és ennyi. Rijkaardot viszont ki kellene bszni a csapatból mint macsakát sz
C.
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Akkor se lenne könnyü dolgunk ha Eto'o is velünk lenne.De így!Nagyon nehéz dolgunk lesz a Pool ellen....Én egy döntetlenre fogadok.Bodi írta:
Sztem bele kell törődnünk a ténybe,hogy a Liverpoolt Eto'o nélkül kell kiejtenünk.

"Ez egy döntetlen szagú merkőzés lesz":!:Hajdú B. István
Hajrá fiúk!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Evilgrim 2007.02.12. 21:53:48-kor.

-
- Entrenador del Barça
Laporta meg az elnök, akinek most meg kellene büntetnie Eto'o-t pénzelvonással és ennyi. Rijkaardot viszont ki kellene b
szni a csapatból mint macsakát sz

VISCA EL BARCA!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Én nagyon birom eto'ot mint focistát,de mint sértődékeny hülyét efgyre kevésbé.
ha valakinek nem tetszik a rendszer,mehet barcelonából.
eddig is nyalta a seggét mindenki,örülhet hogy itt játszhat,de tegyen ugy mintha rá épülne a világ
ha valakinek nem tetszik a rendszer,mehet barcelonából.
eddig is nyalta a seggét mindenki,örülhet hogy itt játszhat,de tegyen ugy mintha rá épülne a világ
---=FORCA BARCA=---
-
- Director del Fútbol
Hát csak az a kérdés,hogy a lába miatt nem állt be vagy azért nem,mert épp azon megsértődött,hogy nem játszhat eleget.Charlie írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de 1 hét és BL, Eto'o sehol, Rijkaard nem küldi be a meccseken hosszabb időre. Másodjára ez a furcsa eset, hogy Eto'o kéri, hogy ne álljon be. Eto'o KÉRI, aki mindig játszani szeretne.
Több mint érdekes...
Gyanítom, hogy nincs rendben a lába egyelőre, és rosszabb, mint gondolnánk, alátámasztaná ezt a gondolatot az a nyilatkozata is, hogy ebben az évben már nem lesz 100%.
C.
Kicsit tényleg fura az eset,nem edz a többiekkel sértődöttségből,de azért bemegy külön a tornaterembe?Nem hinném,hogy úgy edzegetett ott,hogy senkivel nem találkozott.
Az Osasuna ellen még jogos volt a kapott 5 perc,de most nem,kivétel akkor,ha még gondok vannak vele.De akkor minek van keretben?
Sztem bele kell törődnünk a ténybe,hogy a Liverpoolt Eto'o nélkül kell kiejtenünk.

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Eto'o kegyvesztett lett Barcelonában
Samuel Eto'o, a Barcelona kameruni labdarúgója hétfőn már nem edzett együtt a csapattal, mert a vasárnapi bajnoki mérkőzésen nézeteltérésbe keveredett Frank Rijkaard vezetőedzővel.
"Bemelegített, de azt mondta a segítőmnek, hogy nem áll be. Szégyen, ami történt, abban pillanatban képtelen voltam arra, hogy megkérdezzem, mi ütött belé. Aludnom kell egyet a történtekre, és hamarosan leülök vele beszélni" - nyilatkozta vasárnap este Frank Rijkaard. A katalán sztárklub elnöke a holland edzőre bízta a helyzet megoldását. "Ő tudja, mit kell ilyen esetben tennie" - mosta kezeit Joan Laporta.
http://www.fn.hu/sport/foci/0702/eto_o_ ... 155733.php
Samuel Eto'o, a Barcelona kameruni labdarúgója hétfőn már nem edzett együtt a csapattal, mert a vasárnapi bajnoki mérkőzésen nézeteltérésbe keveredett Frank Rijkaard vezetőedzővel.
"Bemelegített, de azt mondta a segítőmnek, hogy nem áll be. Szégyen, ami történt, abban pillanatban képtelen voltam arra, hogy megkérdezzem, mi ütött belé. Aludnom kell egyet a történtekre, és hamarosan leülök vele beszélni" - nyilatkozta vasárnap este Frank Rijkaard. A katalán sztárklub elnöke a holland edzőre bízta a helyzet megoldását. "Ő tudja, mit kell ilyen esetben tennie" - mosta kezeit Joan Laporta.
http://www.fn.hu/sport/foci/0702/eto_o_ ... 155733.php

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ha meg legközelebb beáll,és rásérül,nézhet egy nagyot.
---=FORCA BARCA=---
Riijkard ezt el***ta, már megint!
Miért nem lehet behozni 15 percre? Elvégreis formába kellene vmennyire lendülni a BL meccsig nem? ha igy folytatódik akkor idén a kezdőbe sem kerül
Miért nem lehet behozni 15 percre? Elvégreis formába kellene vmennyire lendülni a BL meccsig nem? ha igy folytatódik akkor idén a kezdőbe sem kerül