Valszeg azért nem Maris kapta a díjat, mert akármennyire is akart, kb minden jó megoldására jutott 4 rossz. Rengeteg labdát elszórt, össze-vissza rugdosta a bőrt időnként kb. Alves módra, átvételekbe, stb... rengeteg hiba csúszott.
Sztem több hasznot hajtott Messi játéka, ha nem is sokkal.
Leo meg ugyan továbbra sem élete formájában volt, de még így is érezhető volt a veszély növekedése, ha felgyorsított vagy indított. Pechjére rohadtul nem volt kivel összejátsszon, mert elbújtak, illetve a védők sűrűjében ácsorogtak a társak, vagy olyan helyekre mozogtak be, h botrány

(Persze ez időnként vica versa megvolt...)
Am ha jól sejtem, akkor a hosszabbítás előtt nem véletlenül volt összegörnyedve percekig. Még amikor ült és felsegítették a földről, egy pillanatra látszott, h köhög fel "valamit", aztán utána görnyedt a kezdésig. Tuti megint előjött a rejtélyes kucc-kucc... Sztem amit adnak nekik ital vagy vmi ilyesmi okozza ezt, nem véletlenül meccsek elején, szünetben jön ki rajta az "idegesség"...
Ha már szóba került Masch, sztem kifejezetten jó meccse volt ez. Rengeteg labdát szerzett, nem rontott hátul, mindig megjátszható volt, ment föl segíteni, gyakran az ellenfél térfelén szerelt és benne is égett a tűz, hajtotta (volna) a társakat.
Viszont összességében piszkosul bántó, mennyire gyalázatos ez a csapat megint. A keretük félelmetes nevek alapján, de csapatként nem tudnak összeállni.
Mondjuk ez az egész VB-re levetítve is igaz, h fáj a szememnek ez a pocsék produkció, ami az utóbbi jó néhány meccset jellemzi, főleg a nagyokét... A kiesettek megérdemelten nézik már csak tv-n, de a maradék vonulat is betlizik rendesen. A nagyra tartott holland-német-argentín-francia kvartett is hulladékabbnál hulladékabb meccseket tol, egyre rosszabbakat, ahogy telik az idő.
Pedig jól indult az egész tournament, de elfogyott a lendület a meccsekből, ráadásul a párosításoknak köszönhetően mintha ugyanazt a meccset néznék, csak más mezekben. A kiscsapat körömszakadtáig védi a kapuját, a nagycsapat meg nem nagyon nehezíti meg, mert töketlenkedik 90-120 percen keresztül. Olyan, mintha kupameccs lenne, h na majd otthon a visszavágón bedaráljuk őket
Remélem a hajrára feljavul még a dolog, de asszem ezután már a tét is annyira rányomja a bélyeget, h inkább mennek tutira, minth egy jó kis lendületes meccset kerekítsenek a felek...
Mondjuk ez a belga-usa még egész tűrhető így semleges szemmel is.