Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én adnám.Wales-Izland
Jogos, hogy nem olyan rosszak, mint amennyire be vannak állítva, és az is tény, hogy a jelenlegi rendszerben kár vitatni a helyüket a legjobb négy között, a kiesés szakaszban az ellenfeleik nem voltak (számottevően) jobbak.ferninho írta:...
Izlandot szerintem korántsem focizták le, sőt, a végén a bálnavadászoknak volt meccslabdájuk. Ellenünk is ők örülhettek az x-nek, a gólokan kívül volt még nem egy veszélyes kontrák. Az kérdés, mi lett volna, ha az x nem elég a portugáloknak, de nekünk is jó volt az x, ne feledjük, 3-3 után mi sem hajtottuk agyon magunkat, + eleve nem a legerősebb csapattal álltunk fel.Izlandot lefocizták, csak kihagytak mindent.
Ausztria ellen 11esük volt a győzelemhez az kimaradt.
Mi meg rúgtunk nekik kêt megpattanó gólt is, de mindig volt erejük visszajönni a meccsbe, de ha nem lett volna nekik elêg az X meg tudták volna nyomni a végét.
Izlandot lefocizták, csak kihagytak mindent.csababarca írta:Az fáj hogy 5 döntetlennel 4 közé lehet menni.
De ez biztos normális hogy nem győzöl le senkit, mégis top 4be kerülsz.
Wales más tészta, az is egy gyenge semmit játszó csapat, de legalább koncepció van, plusz meccseket is nyertek.
A horvátok azért a csoportkörben szvsz egész jól játszottak, és a portugálokat is simán csaphatták volna a helyzetek alapján, CR-ék meg az első lehetőségükből találtak be.TripleH írta:Se a horvátok, se a lengyelek nem mutattak jobb játékot, ha meg nem akarunk csoportelsők lenni, akkor mi megyünk a horvatok ellen, de szerintem, ott se indultunk volna sokkal tobb eséllyel mint a belgák ellen, ha ugyan így kinyílik a csapat. De nekem nagyon jó érzés, hogy csoport elsőként jutottunk a 16ba, szerintem mar azért ez se kis sikerélmény, am Walessel mi a gond? 6x okosabban játszottak mint a nagyarcu belgák.. Csak nézd meg pl Kanu gólját, hat eddig az EB gólja.csababarca írta:Wales és Portugália is legjobb 4ben, az egyik nyert meccs nélkül.
Grat az uefanak az egész bővítésért, és hogy még tetőzték ezt azzal hogy a 24 is csak 16ra szűkült, nevetségesen egyenlőtlen ágakkal.
Nagy taps.
Az a baj, ez már nem trollkodás, ez primitívség.Érdemes olvasgatni pár hozzászólást Fellaini oldalán
Se a horvátok, se a lengyelek nem mutattak jobb játékot, ha meg nem akarunk csoportelsők lenni, akkor mi megyünk a horvatok ellen, de szerintem, ott se indultunk volna sokkal tobb eséllyel mint a belgák ellen, ha ugyan így kinyílik a csapat. De nekem nagyon jó érzés, hogy csoport elsőként jutottunk a 16ba, szerintem mar azért ez se kis sikerélmény, am Walessel mi a gond? 6x okosabban játszottak mint a nagyarcu belgák.. Csak nézd meg pl Kanu gólját, hat eddig az EB gólja.csababarca írta:Wales és Portugália is legjobb 4ben, az egyik nyert meccs nélkül.
Grat az uefanak az egész bővítésért, és hogy még tetőzték ezt azzal hogy a 24 is csak 16ra szűkült, nevetségesen egyenlőtlen ágakkal.
Nagy taps.
Azért nagy legény, aki primitív módon odamegy írogatni, ráadásul annyi esze sincsen, hogy legalább nemzetközi nyelven írjon és teszem azt angolul, hogy ha már szeretne neki üzenni. Káromkodás a primitív emberek fegyvere, ne erre legyünk büszkék bakker, hanem a csapat sikereire, felháborító amit írogattak páran.MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/MarouaneFellaini/
Érdemes olvasgatni pár hozzászólást Fellaini oldalán....![]()
"Szegényt" biztos úgy van vele, hogy ha már így vereséget szenvedtek, akkor felnéz az oldalára, hogy vígasztalódjon a sok drukker kedves szavaival, aztán ilyeneket talál...
Nekem eddig 2-ből 0 jött be, de ha a németek és Izland jönnek, nem lesz egy rossz szavam se.fcbarca0827 írta:
Kicsit megkésve szavaztam a 4 továbbjutóra az imént, nagyon magabiztosan behúztam a Portugália, Wales kettőst () illetve az olasz, francia párost...
A 3 rúgott gólig nagyon messzire kell visszamenni, egészen a csoportkörig, ahol az oroszokat 3:0-ra verték.PCsabi írta:Szép volt Belgium, 1-0-ról 1-3...Amúgy Wales mikor és kinek lőtt utoljára 3+ gólt?
Tényleg nagyot játszottak. Nekem csak az fáj, hogy ellenünk egy egész más Belgium játszott. Persze benne van az is, hogy walesiek szervezettebben védekeztek, de ha ellenünk is ilyen védelemmel álltak volna fel, talán lett volna keresnivalónk, de ezen már kár keseregni.recrea írta: Sztem nagyon jól játszott Wales, egységesebbek, mint Portugália, a jóslást inkább kihagyoma meccs elején a belgáknak szurkoltam, aztán ez átfordult, szimpatikusabb lett Wales, de félve írom le, mivel egy csúnya, túlértékelt Real játékos játszik ott.
??csababarca írta:Wales és Portugália is legjobb 4ben, az egyik nyert meccs nélkül.
Nagy taps.
Most végülis mi fáj neked?csababarca írta:Wales és Portugália is legjobb 4ben, az egyik nyert meccs nélkül.
Nagy taps.
oh wait, ténylegBob_Marley írta:Nonono, Umtiti most bejátssza magát, a döntőben meg gólt fejel a hosszabbításban.visca el barca írta:barcások jól kiszálltak a játékbólegyedül TS húzza még az igát, bár túl sok szerepe nincs