Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
pl itt van egy, biztos van jobb is ezt 1 perc után találtam:Fernando írta:Én meg x360-on, és semmiféle fájl-om nincs.shevy írta:én ps3-on játszok de csak letöltessz egy option file, felmásolod és full licenszelt a játékFernando írta:A PES-nek sose lesznek rendes licencei? Megint kamunevek lesznek benne, mert így xbox-on kevésbé élvezetes, ellenben érdekesnek hangzik a Libertadores Kupa!
Én meg x360-on, és semmiféle fájl-om nincs.shevy írta:én ps3-on játszok de csak letöltessz egy option file, felmásolod és full licenszelt a játékFernando írta:A PES-nek sose lesznek rendes licencei? Megint kamunevek lesznek benne, mert így xbox-on kevésbé élvezetes, ellenben érdekesnek hangzik a Libertadores Kupa!
én ps3-on játszok de csak letöltessz egy option file, felmásolod és full licenszelt a játékFernando írta:A PES-nek sose lesznek rendes licencei? Megint kamunevek lesznek benne, mert így xbox-on kevésbé élvezetes, ellenben érdekesnek hangzik a Libertadores Kupa!
köszi!FCBarca88 írta:x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 DEMO\img mappából törlöd ezt: pes11pv.sfdszbalint88 írta: most nézem, hogy a lejátszott meccs után mindig ki kell várni a teljes bemutatót is, ami kb addig tart mint maga a meccs![]()
vagy a settingsben:
kipipálod a disable movie playback-t.
x:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011 DEMO\img mappából törlöd ezt: pes11pv.sfdszbalint88 írta: most nézem, hogy a lejátszott meccs után mindig ki kell várni a teljes bemutatót is, ami kb addig tart mint maga a meccs![]()
És még nincs vége!szbalint88 írta:Azért az hihetetlenül idegesítő, hogy kiadják a demo-t szeptember közepén, 2 európai csapattal lehet játszani benne, és nincsenek rendesen megcsinálva az átigazolások![]()
amúgy jóféle lesz sztem, végre visszajött ez a régi passzolási rendszer, ez nagyon hiányzott.
peshungary.hu->letöltések->pes2009->patcheklevproff írta:Valaki tudna egy patchet Pes 2009-re?
Csak annyi kéne, hogy a csapatnevek normálisak legyenek.Az igazolásokkal valahogy elszenvedek.
Köszönöm előre is.
elötte felkell raknod az 1.3as hivatalos patchet, ami viszont nálad jelentkezik hiba nemtudom miért van.barca1615 írta:Kardi írta:Épp most szedtem le, gondoltam jófej leszek és komplett feltöltöttem....használjátok egészséggel!![]()
http://www.multiupload.com/Y6C9LBQGHD
Hali! Feltelepítem a reload verziójú Pest és simán ráinstalálom a patchet? Menni fog?
Az a baj most raktam fel 5perce kb és felraktam rá egy patchet amit csak felkell rakni állítólag és semmit se csinál a játékkal:( Mért van ez?
Kardi írta:Épp most szedtem le, gondoltam jófej leszek és komplett feltöltöttem....használjátok egészséggel!![]()
http://www.multiupload.com/Y6C9LBQGHD
Köszi, segített ....MessiFan írta:Ha közel vagy a kapuhoz (16-25-26 méter) akkor miközben lövöd a labdát a lefele gombot kel nyomni. Sajnos nekem mindig felakad a sorfalon. Ha messzebb vagy (26-35 méter) akkor pedig az előre nyilat kell közben nyomni. Ha el akarod csavarni a sorfal mellett akkor mielőtt rúgod állítsd be hogy a labda a sorfal mellett legyen és miután megnyomod a lövés gombot rögtön nyomd a balra vagy a jobbra gombot. Attól függ melyik oldalra akarod csavarni.
Remélem, tudtam segíteni.
Más:
Ez meg mi a franc?![]()
Találkozott már valaki ilyennel?
Én mindkét csapatnomnál két edzőmeccs után bekerültem a cserékhez, és + 2-3 és irány a kezdőMessithebest írta:Igen,1 darabig csak edzőmeccseken játszol majd, aztán ha jól játszol akkor már néha bekerülsz cserének is,utána ha megy csereként a játék akkor bekerülsz a kezdőbe is.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni,h "become a legend"-n, h van a játékmenet? Mert elmentem Portsmuoth-ba ugye legelején és addig kell a tartalékba játszanom, amíg egyszer, ill többször nem lesz jó a meccsértékelésem? Addig mindig csak az A csapat ellen fogok játszani?
Valaki le tudná nekem írni ennek a játékmódnak a lényegét?
Előre köszi
Hogy ne láttál volna!Biztosara merem venni,hogy nézted a "Terminator 2" c filmet,ott a főgonosznak volt ilyen arca,mikor leégett az "emberi"..Messithebest írta:MessiFan írta:Ha közel vagy a kapuhoz (16-25-26 méter) akkor miközben lövöd a labdát a lefele gombot kel nyomni. Sajnos nekem mindig felakad a sorfalon. Ha messzebb vagy (26-35 méter) akkor pedig az előre nyilat kell közben nyomni. Ha el akarod csavarni a sorfal mellett akkor mielőtt rúgod állítsd be hogy a labda a sorfal mellett legyen és miután megnyomod a lövés gombot rögtön nyomd a balra vagy a jobbra gombot. Attól függ melyik oldalra akarod csavarni.
Remélem, tudtam segíteni.
Más:
Ez meg mi a franc?![]()
Találkozott már valaki ilyennel?ez meg mi??? iet még nem láttam
Igen,1 darabig csak edzőmeccseken játszol majd, aztán ha jól játszol akkor már néha bekerülsz cserének is,utána ha megy csereként a játék akkor bekerülsz a kezdőbe is.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni,h "become a legend"-n, h van a játékmenet? Mert elmentem Portsmuoth-ba ugye legelején és addig kell a tartalékba játszanom, amíg egyszer, ill többször nem lesz jó a meccsértékelésem? Addig mindig csak az A csapat ellen fogok játszani?
Valaki le tudná nekem írni ennek a játékmódnak a lényegét?
Előre köszi