Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.28. 11:57:52

noname írta:Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.
Szerintem pont Ramos kellene Puyol mellé, csak akkor meg kellene egy normális jobbhátvéd, mert Salgado nálam nem megoldás oda.
noname
Llegenda del Barça

2006.06.28. 11:47:36

antiimperialista írta:Ja, még annyit, hogy Puyolt is butaság bántani a harmadik gólért. Egyedül volt Zidane-ra úgy, hogy neki visszafelé kellett mozognia, a nyugdíjas meg lendületből vihette rá a labdát. Könnyű dolga volt, ezt nem megcsinálni sokkal nehezebb, mint megcsinálni.
Ott Puyol nem volt hibás: hárman vitték rá a labdát. Miután visszaért és próbált megállni, pont akkor cselezett Zidane, ő meg elvesztette az egyensúlyát. Semmi esélye sem volt.
Ibanez egy nulla Perniával együtt. Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.
A Fifa egy szégyen
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.28. 11:40:14

Ja, még annyit, hogy Puyolt is butaság bántani a harmadik gólért. Egyedül volt Zidane-ra úgy, hogy neki visszafelé kellett mozognia, a nyugdíjas meg lendületből vihette rá a labdát. Könnyű dolga volt, ezt nem megcsinálni sokkal nehezebb, mint megcsinálni.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.28. 11:36:46

Azért, ha Raul nem lett volna, korántsem biztos, hogy a spanyolok megfordítják a Tunézia elleni meccset. Tényleg le kellene már venni a szemellenzőt, és ez mindkét oldal szurkolóira vonatkozik. Én sem szeretem a Madridot, de be kell látni, hogy a madridiak semmivel sem voltak gyengébbek a többieknél. Raul sem volt tegnap gyengébb Torresnél vagy Villánál.
Sergio Ramos meg, akárki akármit is mond, jó játékos. A 2. gólt meg hagyjuk már... Eleve nem lett volna szabadrúgás, meg azzal, hogy Xabi Alonso megcsúsztatta a labdát, nagyon nagy mákja volt a csigazabálóknak, arról nem is beszélve, hogy Ramosról pattanhatott volna kifelé is a fejes. Ramost nem figyeltem külön, biztos övé volt a gól, de hülyeség az ő nyakába varrni a vereséget. Nem ő a gyenge pont a védelemben, hanem Pablo Ibanez.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.28. 11:29:11

Sacchi írta:Jó persze, nem ő volt a legjobb, de túlzás amit itt állítanak, hogy rajta ment el a meccs. A rasszistát kéne kitenni előszőr. :)
Persze, hogy nem csak rajta ment el a meccs. De amit a 2. gólnál művelt....... Ha már egyszer az a feladata, hogy fogja a hosszún az ott elhelyezkedő francia játékost, akkor ne a kapus előtt kolbászoljon... a róla bepattanó lövésről nem is beszélek. már megszoktuk tőle, remélem a madridban továbbra is lesznek hasonló megmozdulásai...

Ja és, ha már a "Madrid utáló szemüveg"-ről beszélünk, akkor előtte kicsit nézzél már szét a saját házad táján... margitistán első megszólalásaid közé tartozott az, hogy a meccs Pernian, Pablon és Puyolon ment el...

Te lehet valami más meccset néztél, mert ha nincsenek Puyolnak az utolsó pillanatban véghezvitt mentései, akkor nem a 90. percben alakult volna ki a 1-3... A 3. gólt télleg róla kapta a válogatott, miután mindenki fel ment támadni, és a 16-oson belül Zidane 1-1-be maradt Puyollal (a 16-os bal oldalán, kérdezhetném, hol volt megint szerDZSÓ ramos?)

Na erről ennyit... Az az igazság, hogy sokkal jobban meg lett volna ez a válogatott a madridi játékosok nélkül. talán előbbre is jutott volna... Najó ezt csak Raul miatt mondom, de miatta NAGYON!!! Ramos és Casillas télleg kellett ebbe a válogatottba... de ramos ucsó meccséért kár...
Drigo
Eurobarca Staff

2006.06.28. 11:28:58

Most kiestek a spanyolok nem kéne megint Barca.vs.Realt csinálni semmi értelme!Látszik hogy magyarok vagytok/unk ha baj van egyből megindul a széthúzás és a sárdobálás.

Ramos lehet hogy nem volt a legjobb sőt még gólt is lőtt... :lol:
De amit Zidane művelt Puyollal a 3. gólnál hát megmondom őszintén nekem egyből az idei Real-Barca ugrott be amikor Ronaldinho elindult becselezte magát és valami hasonló gólt lőtt... éppen Casillasnak.

Ha már mindenképpen szídni kell valakit legyenek azok a bírók mert senki nem mondhatja hogy a tegnapi meccsen a spanyolok nem a bíró miatt estek ki (én nem vok spanyol fan de talán a franciákat jobban utálom, viszont őket tartom gyengébbnek - még így is - és ez talán a braziloknak jó előjel) mert amilyen szabadot befújt (ugye abból lett a második gól és onan már minden mindegy volt) sőt még sárgát is adott CarlOs (nem értem mért nem lehet valakinek normálisan leírni a nevét ő Carles) Puyolnak hát az vicc colt a rohadt Aragonest meg jól 3,14-en kéne rúgni!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.06.28. 11:15:18

Én ott a meccs végén puyi helyében ****attól, h utálod, az ilyeneket megspórólhatnád! örülök h végre visszavonul!nem kell látnom az El Classicon hálistennek!!!

már bocs a véleménynyilvánitásért de ez már régota bennem van és most végre leirhattam!!!
Kép

Més qué un Club!!!
noname
Llegenda del Barça

2006.06.28. 11:14:31

Avval kéne kezdeni h a vén rasszpistát elküldeni, azután a védelemmel kell kezdeni valamit, mert tegnap Puyolon kívül nem sokat csináltak Perniáék, de azt se értem h Senna mit keresett Németországban. :roll:
A Fifa egy szégyen
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.28. 11:07:21

Sacchi írta:Jó persze, nem ő volt a legjobb, de túlzás amit itt állítanak, hogy rajta ment el a meccs. A rasszistát kéne kitenni előszőr. :)
na persze!
könnyű ezt mondani.
Te nem tudod, hogy milyen jó érzés egy madrid játékost szídni. 8) :D
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.06.28. 11:03:14

Jó persze, nem ő volt a legjobb, de túlzás amit itt állítanak, hogy rajta ment el a meccs. A rasszistát kéne kitenni előszőr. :)
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.28. 10:57:38

nyugi, Sacchi!

én személyszerint nem csak Ramosra kenem a balhét, bár erősen ki vette belőle a részét.
a meccs végét nem láttam, de addig nem sok használható labdát adott a jobbszélről, Pernía-val ellentétben, aki cserébe nem ért vissza.

azért fél percre leveheted Te is a Madrid-látódat és beismerhetnéd, hogy
Ramosnak nem evilági az öngól érzéke. :wink:
Puyol hibázott Zidane-nál. ez is tény, de azért addig elég sok mentése volt.
hogy mondjam: Puyol nélkül talán zakó lett volna...

a vén falloszt (Copyright: Boixos) valóban el kellene távolítani az edzői székből. ő a legnagyobb fék.
noname
Llegenda del Barça

2006.06.28. 10:56:06

Én nagyon sajnáltam a spanyolokat. Nem játszottak rosszul, de most sajnos igazat adok a kommentátornak:Az első gól után nagyon is megnyugodtak. Aragones egy idióta! Lecserélte Xavit, aki sztem kimondottan jól játszott és behozta Sennát, aki azon kívül h kiherélte Gallast sokat nem csinált. :lol: És ahogy elnéztem, már megint jött a rasszista bekiabálásaival. :x
De a bíró is jó néhányszor segítette a franciákat: a spanyol gól után kb. 5 perccel jogos tizit nem adott meg Puyoléknak, és legalább 4-5 sárgát nem adott meg a franciáknak. :evil:
Mindenesetre: ez a meccs sztem Aragonesen és a bírón ment el!
A Fifa egy szégyen
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.06.28. 10:55:45

Én nem utálom az Atleticot... Persze fellépett a szokásos szindróma is, de ez a csapat már nem a 2004-es EB "feelinget" ébresztette bennem. Most több volt bennük,..
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.28. 10:49:14

Kérdés hogy Aragones nem kap-e szívrohamot addig.
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.06.28. 10:47:05

Azért látom itt is vannak okos emberek. Ramoson ment el a meccs?! EZ vicc? Mert annak jó. Vedd már le a Madrid utáló szemüveged és úgy nézd meg mégegyszer. Ramos az egész meccsen hajtott végig, feljött a támadásokkal.... Cesc mellett az egyik legjobb volt. Lemaradt Vieiraról a fejesnél ez tény, ez van. Puyolt miért nem gyalázzátok, hogy Zidane elküldte a mezőre egy ilyen csellel és még utána sem ment? Jah mert Barcás, világos. Nem azt mondom, én sem cikizem, de ha Ramos ezt érdemli akkor ő is. De egyikük sem érdemli meg. Viszont ez a Pablo Ibanez meg a Pernía vicc. Hogy kerülnek ilyenek a válogatott közelébe? Főleg Pablo.... az az ember a megtestesült szerencsétlenség. Aragones meg az EB-ig marad. Hát nem lát a spanyol szövetség? Képesek meghosszabítani a szerződését ennek a rasszista .....-nak.... De ha mégjó edző lenne, de nem az. :roll:
Na csak ennyit akartam és szerintem le lehet szállni Ramos-ról... :)
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.28. 09:50:43

tény, h vannak érdekes megmozdulásai, de ezért sztem nem kell megtalálni. mondom, sztem inkább az a sara, h egyáltalán fejelni tudott az a gyökér.
puyolról meg nem megy be a zsuga, viszont őt meg a birodalmi lépegető frissességével rendelkező berber küldte el úgy, h rossz volt nézni.
áhh, mindegy. ez a spanyol válogatott úgy sz.r, ahogy van. presasnak van igaza, h nem megy oda égetni magát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.28. 09:38:58

Boixos írta:ramos nem tehetett az öngólról, ráfejelte a zsugát "vieri". más kérdés, h ha jobban figyel, akkor nem éri a labda a francia hentest.
Amigo!

Ramosra mindig ráfejeli valaki a labdát és a vége mindig öngól...
tegnap miért nem Puyolra fejelik rá?!

Ramos lúzerségben vetekszik a mi (G)yepesünkkel.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.28. 09:30:17

ramos nem tehetett az öngólról, ráfejelte a zsugát "vieri". más kérdés, h ha jobban figyel, akkor nem éri a labda a francia hentest.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.28. 09:28:07

nagyon sajnálom a spanyolokat.
a legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtották a csoportmeccseken, erre a máker, üres, nihill, lúzer francia csapat megveri őket az első egyenes-kiesésben. :evil:

Aragones több dolgot is elcseszett. -egyrészt a már említett LG, Raúl váltás, másrészt pedig az utolsó csoportkört teljesen más csapattal játszotta.

Ramos pedig nem is lenne Ramos, ha nem vállalt volna a VB-n is egy öngólt!
lehet mondani, hogy nem az ő gólja volt, de azért érdekes, hogy ebben az idényben annyi gólt lőtt már Casillas kapujába, amennyiről idén Raúl csak álmodott...

az a bajom, hogy ezt a lúzerséget átvette a spanyol válogatott is.

abban bízok, hogy a brazilok megsemmisítő csapást mérnek a francia légióra.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.28. 08:18:18

életemben először szurkoltam a spanyoloknak, erre a "fekete szarék" simán lealázzák őket, ráadásul még a 70éves, lépni alig bíró főcsigarém is beköszön... röhej... ebből is látszik, h semmit nem ér, ha a csop.meccsek alatt gálázik valaki, ha mondjuk az éles meccsen egy egyeneset sem tudnak rúgni a labdába. egytől-egyig [auto_cenzúra] volt mindenki, mintha nem is ezek a fazonok játszottak volna eddig a vb-n. sajnos a spanyolok az életben nem mossák le magukról azt, h a világ legnagyobb lúzerei.
ribery meg ügyes gyerek, de majd ha a vb után is így fogja nyomni, akkor hiszem el, h tényleg ott van. nehogy úgy járjon ő is, mint a baros.
PUYOL-XAVI-INIESTA
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.28. 07:30:42

Sziasztok,

Sajnos az utóbbi évek talán legszimpibb spanyol csapata kiesett (nagyrészt) a [auto_cenzúra] Aragones ostobasága miatt. Minek kellett Xavit lehoznia? És Senna-t betennie? Mit keresett Raúl a kezdőben? És miért cserélte be Luis Garcia-t?
A védelem Fürti kivételével nagyon [auto_cenzúra] volt, mind Navratilova (SR) mind Pernía könnyen átjátszható volt, a szimpatikusan jóarcú Ribery állandó veszélyt jelentett (sajnos nagyon jól tolta) és annak a szerencsétlen kopár berber-nek is volt egy-két momentuma, bár ez szintén a spanyol csapatot minősíti.
Ezt a meccset nem a rüszmeteg franciák nyerték meg, hanem a spanyolok veszítették el, rossz felállással és nem megfelelő taktikával+játékosokkal.
A góljuk nagyon felhozta a franciákat, a spanyolok meg magukat keresték.
És egyetértek LionelMessivel: ezért az Henry-ért akartunk eurótízmilliókat adni?! Legnagyobb pillanata a Fürti elleni gusztustalan színészkedése volt, amit a bíró sajnos be is vett. (bár utólag ennek semmi jelentősége sajnos)
Megint egy számomra szimpatikus csapat esettt ki, nagyon megkönnyítve ezzel a dolgomat a francia-brazilra: remélem szétszopatják a brazilok ezeket a köcsögöket!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.06.28. 07:14:36

redlions írta:Strácok! :evil: Kultúráltan...
Igenis megérdemelte a spanyol csapat, hogy kiesett! Se egy rohadt szöktetés, se egy ütem passz, se egy időben passzolt labda... Ritka önző volt a csapat támadójátéka... Egyszerűen mindenki magáért hajtott... Szétesett a csapat játéka. Bezzeg az utolsó 5-10 percben már tudtak együtt játszani... Megérdemelt kiesés!
Szorítsunk Decoéknak, Messiéknek! Azért én a németeknek is szorítok... Remélem a portugálok döntőbe jutnak.
De még mindig jobbak voltak Xaviék mint a mocskos szerencsés bevánforlók. :roll: Sajnos mostanában sokszor nagyon igazságtalan eredmény születik.Nembaj,majd a Brazilok jól szédszedik ezt a Zaireiből,Algíriből,Szenegáliból és még kitudja honnan jött "emberekből" álló brigádot :!:
in to exile
PCsabi
aka Game90

2006.06.28. 01:48:59

A spanyolok ezt jól. Az első 30 percben jobban játszottak. De utána... arról alig érdemes beszélni. Raúlt a kezdő közelébe se engedném, Reyes alig játszott, Sennánál sokkal jobb kp vannak stb. Egyszóval megérdemelt volt a franciák továbbjutása, kiváncsi vagyok mire mennek a brazilok ellen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Aix
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.06.28. 01:11:09

Én a kiesés ellenére is sok sikert kivanok nekik a jövöre nézve, hiszen ha megnézzük a csapatot, mert generációváltás volt, s a keret nagyon fiatal. :lol: Raul kiesik majd ebből a körböl, s jönnek a fiatalok, mert a mostani csapat szerintem rutintalan, de majd Svájcban....! Bár az utobbi időben nem volt kiugró utánpotlás eredmény, mert a jó játékosok feljátszottak az A csapatban. Pl Gavilan beépülhet, David silva, FernandoLLorente, s szerintem ha Portillo kölcsönben ismét a spnyol földeken játszik, megint beindul, s bármi is lehet, de lenne még jó sok játékos.
Egyszóval: Gratulalok
Majd legközelebb
Lezárt