Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem pont Ramos kellene Puyol mellé, csak akkor meg kellene egy normális jobbhátvéd, mert Salgado nálam nem megoldás oda.noname írta:Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.
Ott Puyol nem volt hibás: hárman vitték rá a labdát. Miután visszaért és próbált megállni, pont akkor cselezett Zidane, ő meg elvesztette az egyensúlyát. Semmi esélye sem volt.antiimperialista írta:Ja, még annyit, hogy Puyolt is butaság bántani a harmadik gólért. Egyedül volt Zidane-ra úgy, hogy neki visszafelé kellett mozognia, a nyugdíjas meg lendületből vihette rá a labdát. Könnyű dolga volt, ezt nem megcsinálni sokkal nehezebb, mint megcsinálni.
Persze, hogy nem csak rajta ment el a meccs. De amit a 2. gólnál művelt....... Ha már egyszer az a feladata, hogy fogja a hosszún az ott elhelyezkedő francia játékost, akkor ne a kapus előtt kolbászoljon... a róla bepattanó lövésről nem is beszélek. már megszoktuk tőle, remélem a madridban továbbra is lesznek hasonló megmozdulásai...Sacchi írta:Jó persze, nem ő volt a legjobb, de túlzás amit itt állítanak, hogy rajta ment el a meccs. A rasszistát kéne kitenni előszőr.
na persze!Sacchi írta:Jó persze, nem ő volt a legjobb, de túlzás amit itt állítanak, hogy rajta ment el a meccs. A rasszistát kéne kitenni előszőr.
Amigo!Boixos írta:ramos nem tehetett az öngólról, ráfejelte a zsugát "vieri". más kérdés, h ha jobban figyel, akkor nem éri a labda a francia hentest.
De még mindig jobbak voltak Xaviék mint a mocskos szerencsés bevánforlók.redlions írta:Strácok!Kultúráltan...
Igenis megérdemelte a spanyol csapat, hogy kiesett! Se egy rohadt szöktetés, se egy ütem passz, se egy időben passzolt labda... Ritka önző volt a csapat támadójátéka... Egyszerűen mindenki magáért hajtott... Szétesett a csapat játéka. Bezzeg az utolsó 5-10 percben már tudtak együtt játszani... Megérdemelt kiesés!
Szorítsunk Decoéknak, Messiéknek! Azért én a németeknek is szorítok... Remélem a portugálok döntőbe jutnak.