Szerintem pont Ramos kellene Puyol mellé, csak akkor meg kellene egy normális jobbhátvéd, mert Salgado nálam nem megoldás oda.noname írta:Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.
Németországi VB 2006
-
- Director del Fútbol
- noname
- Llegenda del Barça
Ott Puyol nem volt hibás: hárman vitték rá a labdát. Miután visszaért és próbált megállni, pont akkor cselezett Zidane, ő meg elvesztette az egyensúlyát. Semmi esélye sem volt.antiimperialista írta:Ja, még annyit, hogy Puyolt is butaság bántani a harmadik gólért. Egyedül volt Zidane-ra úgy, hogy neki visszafelé kellett mozognia, a nyugdíjas meg lendületből vihette rá a labdát. Könnyű dolga volt, ezt nem megcsinálni sokkal nehezebb, mint megcsinálni.
Ibanez egy nulla Perniával együtt. Ramos nem játszott sztem túl rosszul, de valaki kéne középül Puyol mellé.
A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
Ja, még annyit, hogy Puyolt is butaság bántani a harmadik gólért. Egyedül volt Zidane-ra úgy, hogy neki visszafelé kellett mozognia, a nyugdíjas meg lendületből vihette rá a labdát. Könnyű dolga volt, ezt nem megcsinálni sokkal nehezebb, mint megcsinálni.
-
- Director del Fútbol
Azért, ha Raul nem lett volna, korántsem biztos, hogy a spanyolok megfordítják a Tunézia elleni meccset. Tényleg le kellene már venni a szemellenzőt, és ez mindkét oldal szurkolóira vonatkozik. Én sem szeretem a Madridot, de be kell látni, hogy a madridiak semmivel sem voltak gyengébbek a többieknél. Raul sem volt tegnap gyengébb Torresnél vagy Villánál.
Sergio Ramos meg, akárki akármit is mond, jó játékos. A 2. gólt meg hagyjuk már... Eleve nem lett volna szabadrúgás, meg azzal, hogy Xabi Alonso megcsúsztatta a labdát, nagyon nagy mákja volt a csigazabálóknak, arról nem is beszélve, hogy Ramosról pattanhatott volna kifelé is a fejes. Ramost nem figyeltem külön, biztos övé volt a gól, de hülyeség az ő nyakába varrni a vereséget. Nem ő a gyenge pont a védelemben, hanem Pablo Ibanez.
Sergio Ramos meg, akárki akármit is mond, jó játékos. A 2. gólt meg hagyjuk már... Eleve nem lett volna szabadrúgás, meg azzal, hogy Xabi Alonso megcsúsztatta a labdát, nagyon nagy mákja volt a csigazabálóknak, arról nem is beszélve, hogy Ramosról pattanhatott volna kifelé is a fejes. Ramost nem figyeltem külön, biztos övé volt a gól, de hülyeség az ő nyakába varrni a vereséget. Nem ő a gyenge pont a védelemben, hanem Pablo Ibanez.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Persze, hogy nem csak rajta ment el a meccs. De amit a 2. gólnál művelt....... Ha már egyszer az a feladata, hogy fogja a hosszún az ott elhelyezkedő francia játékost, akkor ne a kapus előtt kolbászoljon... a róla bepattanó lövésről nem is beszélek. már megszoktuk tőle, remélem a madridban továbbra is lesznek hasonló megmozdulásai...Sacchi írta:Jó persze, nem ő volt a legjobb, de túlzás amit itt állítanak, hogy rajta ment el a meccs. A rasszistát kéne kitenni előszőr.
Ja és, ha már a "Madrid utáló szemüveg"-ről beszélünk, akkor előtte kicsit nézzél már szét a saját házad táján... margitistán első megszólalásaid közé tartozott az, hogy a meccs Pernian, Pablon és Puyolon ment el...
Te lehet valami más meccset néztél, mert ha nincsenek Puyolnak az utolsó pillanatban véghezvitt mentései, akkor nem a 90. percben alakult volna ki a 1-3... A 3. gólt télleg róla kapta a válogatott, miután mindenki fel ment támadni, és a 16-oson belül Zidane 1-1-be maradt Puyollal (a 16-os bal oldalán, kérdezhetném, hol volt megint szerDZSÓ ramos?)
Na erről ennyit... Az az igazság, hogy sokkal jobban meg lett volna ez a válogatott a madridi játékosok nélkül. talán előbbre is jutott volna... Najó ezt csak Raul miatt mondom, de miatta NAGYON!!! Ramos és Casillas télleg kellett ebbe a válogatottba... de ramos ucsó meccséért kár...
-
- Eurobarca Staff
Most kiestek a spanyolok nem kéne megint Barca.vs.Realt csinálni semmi értelme!Látszik hogy magyarok vagytok/unk ha baj van egyből megindul a széthúzás és a sárdobálás.
Ramos lehet hogy nem volt a legjobb sőt még gólt is lőtt...
De amit Zidane művelt Puyollal a 3. gólnál hát megmondom őszintén nekem egyből az idei Real-Barca ugrott be amikor Ronaldinho elindult becselezte magát és valami hasonló gólt lőtt... éppen Casillasnak.
Ha már mindenképpen szídni kell valakit legyenek azok a bírók mert senki nem mondhatja hogy a tegnapi meccsen a spanyolok nem a bíró miatt estek ki (én nem vok spanyol fan de talán a franciákat jobban utálom, viszont őket tartom gyengébbnek - még így is - és ez talán a braziloknak jó előjel) mert amilyen szabadot befújt (ugye abból lett a második gól és onan már minden mindegy volt) sőt még sárgát is adott CarlOs (nem értem mért nem lehet valakinek normálisan leírni a nevét ő Carles) Puyolnak hát az vicc colt a rohadt Aragonest meg jól 3,14-en kéne rúgni!
Ramos lehet hogy nem volt a legjobb sőt még gólt is lőtt...

De amit Zidane művelt Puyollal a 3. gólnál hát megmondom őszintén nekem egyből az idei Real-Barca ugrott be amikor Ronaldinho elindult becselezte magát és valami hasonló gólt lőtt... éppen Casillasnak.
Ha már mindenképpen szídni kell valakit legyenek azok a bírók mert senki nem mondhatja hogy a tegnapi meccsen a spanyolok nem a bíró miatt estek ki (én nem vok spanyol fan de talán a franciákat jobban utálom, viszont őket tartom gyengébbnek - még így is - és ez talán a braziloknak jó előjel) mert amilyen szabadot befújt (ugye abból lett a második gól és onan már minden mindegy volt) sőt még sárgát is adott CarlOs (nem értem mért nem lehet valakinek normálisan leírni a nevét ő Carles) Puyolnak hát az vicc colt a rohadt Aragonest meg jól 3,14-en kéne rúgni!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
Én ott a meccs végén puyi helyében ****attól, h utálod, az ilyeneket megspórólhatnád! örülök h végre visszavonul!nem kell látnom az El Classicon hálistennek!!!
már bocs a véleménynyilvánitásért de ez már régota bennem van és most végre leirhattam!!!
már bocs a véleménynyilvánitásért de ez már régota bennem van és most végre leirhattam!!!

Més qué un Club!!!
- noname
- Llegenda del Barça
Avval kéne kezdeni h a vén rasszpistát elküldeni, azután a védelemmel kell kezdeni valamit, mert tegnap Puyolon kívül nem sokat csináltak Perniáék, de azt se értem h Senna mit keresett Németországban. 

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
na persze!Sacchi írta:Jó persze, nem ő volt a legjobb, de túlzás amit itt állítanak, hogy rajta ment el a meccs. A rasszistát kéne kitenni előszőr.
könnyű ezt mondani.
Te nem tudod, hogy milyen jó érzés egy madrid játékost szídni.

Jó persze, nem ő volt a legjobb, de túlzás amit itt állítanak, hogy rajta ment el a meccs. A rasszistát kéne kitenni előszőr. 

-
- Llegenda del Barça
nyugi, Sacchi!
én személyszerint nem csak Ramosra kenem a balhét, bár erősen ki vette belőle a részét.
a meccs végét nem láttam, de addig nem sok használható labdát adott a jobbszélről, Pernía-val ellentétben, aki cserébe nem ért vissza.
azért fél percre leveheted Te is a Madrid-látódat és beismerhetnéd, hogy
Ramosnak nem evilági az öngól érzéke.
Puyol hibázott Zidane-nál. ez is tény, de azért addig elég sok mentése volt.
hogy mondjam: Puyol nélkül talán zakó lett volna...
a vén falloszt (Copyright: Boixos) valóban el kellene távolítani az edzői székből. ő a legnagyobb fék.
én személyszerint nem csak Ramosra kenem a balhét, bár erősen ki vette belőle a részét.
a meccs végét nem láttam, de addig nem sok használható labdát adott a jobbszélről, Pernía-val ellentétben, aki cserébe nem ért vissza.
azért fél percre leveheted Te is a Madrid-látódat és beismerhetnéd, hogy
Ramosnak nem evilági az öngól érzéke.

Puyol hibázott Zidane-nál. ez is tény, de azért addig elég sok mentése volt.
hogy mondjam: Puyol nélkül talán zakó lett volna...
a vén falloszt (Copyright: Boixos) valóban el kellene távolítani az edzői székből. ő a legnagyobb fék.
- noname
- Llegenda del Barça
Én nagyon sajnáltam a spanyolokat. Nem játszottak rosszul, de most sajnos igazat adok a kommentátornak:Az első gól után nagyon is megnyugodtak. Aragones egy idióta! Lecserélte Xavit, aki sztem kimondottan jól játszott és behozta Sennát, aki azon kívül h kiherélte Gallast sokat nem csinált.
És ahogy elnéztem, már megint jött a rasszista bekiabálásaival.
De a bíró is jó néhányszor segítette a franciákat: a spanyol gól után kb. 5 perccel jogos tizit nem adott meg Puyoléknak, és legalább 4-5 sárgát nem adott meg a franciáknak.
Mindenesetre: ez a meccs sztem Aragonesen és a bírón ment el!

De a bíró is jó néhányszor segítette a franciákat: a spanyol gól után kb. 5 perccel jogos tizit nem adott meg Puyoléknak, és legalább 4-5 sárgát nem adott meg a franciáknak.

Mindenesetre: ez a meccs sztem Aragonesen és a bírón ment el!
A Fifa egy szégyen
Én nem utálom az Atleticot... Persze fellépett a szokásos szindróma is, de ez a csapat már nem a 2004-es EB "feelinget" ébresztette bennem. Most több volt bennük,..
Azért látom itt is vannak okos emberek. Ramoson ment el a meccs?! EZ vicc? Mert annak jó. Vedd már le a Madrid utáló szemüveged és úgy nézd meg mégegyszer. Ramos az egész meccsen hajtott végig, feljött a támadásokkal.... Cesc mellett az egyik legjobb volt. Lemaradt Vieiraról a fejesnél ez tény, ez van. Puyolt miért nem gyalázzátok, hogy Zidane elküldte a mezőre egy ilyen csellel és még utána sem ment? Jah mert Barcás, világos. Nem azt mondom, én sem cikizem, de ha Ramos ezt érdemli akkor ő is. De egyikük sem érdemli meg. Viszont ez a Pablo Ibanez meg a Pernía vicc. Hogy kerülnek ilyenek a válogatott közelébe? Főleg Pablo.... az az ember a megtestesült szerencsétlenség. Aragones meg az EB-ig marad. Hát nem lát a spanyol szövetség? Képesek meghosszabítani a szerződését ennek a rasszista .....-nak.... De ha mégjó edző lenne, de nem az.
Na csak ennyit akartam és szerintem le lehet szállni Ramos-ról...

Na csak ennyit akartam és szerintem le lehet szállni Ramos-ról...

-
- Llegenda del Barça
tény, h vannak érdekes megmozdulásai, de ezért sztem nem kell megtalálni. mondom, sztem inkább az a sara, h egyáltalán fejelni tudott az a gyökér.
puyolról meg nem megy be a zsuga, viszont őt meg a birodalmi lépegető frissességével rendelkező berber küldte el úgy, h rossz volt nézni.
áhh, mindegy. ez a spanyol válogatott úgy sz.r, ahogy van. presasnak van igaza, h nem megy oda égetni magát.
puyolról meg nem megy be a zsuga, viszont őt meg a birodalmi lépegető frissességével rendelkező berber küldte el úgy, h rossz volt nézni.
áhh, mindegy. ez a spanyol válogatott úgy sz.r, ahogy van. presasnak van igaza, h nem megy oda égetni magát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
Amigo!Boixos írta:ramos nem tehetett az öngólról, ráfejelte a zsugát "vieri". más kérdés, h ha jobban figyel, akkor nem éri a labda a francia hentest.
Ramosra mindig ráfejeli valaki a labdát és a vége mindig öngól...
tegnap miért nem Puyolra fejelik rá?!
Ramos lúzerségben vetekszik a mi (G)yepesünkkel.
-
- Llegenda del Barça
nagyon sajnálom a spanyolokat.
a legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtották a csoportmeccseken, erre a máker, üres, nihill, lúzer francia csapat megveri őket az első egyenes-kiesésben.
Aragones több dolgot is elcseszett. -egyrészt a már említett LG, Raúl váltás, másrészt pedig az utolsó csoportkört teljesen más csapattal játszotta.
Ramos pedig nem is lenne Ramos, ha nem vállalt volna a VB-n is egy öngólt!
lehet mondani, hogy nem az ő gólja volt, de azért érdekes, hogy ebben az idényben annyi gólt lőtt már Casillas kapujába, amennyiről idén Raúl csak álmodott...
az a bajom, hogy ezt a lúzerséget átvette a spanyol válogatott is.
abban bízok, hogy a brazilok megsemmisítő csapást mérnek a francia légióra.
a legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtották a csoportmeccseken, erre a máker, üres, nihill, lúzer francia csapat megveri őket az első egyenes-kiesésben.

Aragones több dolgot is elcseszett. -egyrészt a már említett LG, Raúl váltás, másrészt pedig az utolsó csoportkört teljesen más csapattal játszotta.
Ramos pedig nem is lenne Ramos, ha nem vállalt volna a VB-n is egy öngólt!
lehet mondani, hogy nem az ő gólja volt, de azért érdekes, hogy ebben az idényben annyi gólt lőtt már Casillas kapujába, amennyiről idén Raúl csak álmodott...
az a bajom, hogy ezt a lúzerséget átvette a spanyol válogatott is.
abban bízok, hogy a brazilok megsemmisítő csapást mérnek a francia légióra.
-
- Llegenda del Barça
életemben először szurkoltam a spanyoloknak, erre a "fekete szarék" simán lealázzák őket, ráadásul még a 70éves, lépni alig bíró főcsigarém is beköszön... röhej... ebből is látszik, h semmit nem ér, ha a csop.meccsek alatt gálázik valaki, ha mondjuk az éles meccsen egy egyeneset sem tudnak rúgni a labdába. egytől-egyig [auto_cenzúra] volt mindenki, mintha nem is ezek a fazonok játszottak volna eddig a vb-n. sajnos a spanyolok az életben nem mossák le magukról azt, h a világ legnagyobb lúzerei.
ribery meg ügyes gyerek, de majd ha a vb után is így fogja nyomni, akkor hiszem el, h tényleg ott van. nehogy úgy járjon ő is, mint a baros.
ribery meg ügyes gyerek, de majd ha a vb után is így fogja nyomni, akkor hiszem el, h tényleg ott van. nehogy úgy járjon ő is, mint a baros.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sziasztok,
Sajnos az utóbbi évek talán legszimpibb spanyol csapata kiesett (nagyrészt) a [auto_cenzúra] Aragones ostobasága miatt. Minek kellett Xavit lehoznia? És Senna-t betennie? Mit keresett Raúl a kezdőben? És miért cserélte be Luis Garcia-t?
A védelem Fürti kivételével nagyon [auto_cenzúra] volt, mind Navratilova (SR) mind Pernía könnyen átjátszható volt, a szimpatikusan jóarcú Ribery állandó veszélyt jelentett (sajnos nagyon jól tolta) és annak a szerencsétlen kopár berber-nek is volt egy-két momentuma, bár ez szintén a spanyol csapatot minősíti.
Ezt a meccset nem a rüszmeteg franciák nyerték meg, hanem a spanyolok veszítették el, rossz felállással és nem megfelelő taktikával+játékosokkal.
A góljuk nagyon felhozta a franciákat, a spanyolok meg magukat keresték.
És egyetértek LionelMessivel: ezért az Henry-ért akartunk eurótízmilliókat adni?! Legnagyobb pillanata a Fürti elleni gusztustalan színészkedése volt, amit a bíró sajnos be is vett. (bár utólag ennek semmi jelentősége sajnos)
Megint egy számomra szimpatikus csapat esettt ki, nagyon megkönnyítve ezzel a dolgomat a francia-brazilra: remélem szétszopatják a brazilok ezeket a köcsögöket!
Sajnos az utóbbi évek talán legszimpibb spanyol csapata kiesett (nagyrészt) a [auto_cenzúra] Aragones ostobasága miatt. Minek kellett Xavit lehoznia? És Senna-t betennie? Mit keresett Raúl a kezdőben? És miért cserélte be Luis Garcia-t?
A védelem Fürti kivételével nagyon [auto_cenzúra] volt, mind Navratilova (SR) mind Pernía könnyen átjátszható volt, a szimpatikusan jóarcú Ribery állandó veszélyt jelentett (sajnos nagyon jól tolta) és annak a szerencsétlen kopár berber-nek is volt egy-két momentuma, bár ez szintén a spanyol csapatot minősíti.
Ezt a meccset nem a rüszmeteg franciák nyerték meg, hanem a spanyolok veszítették el, rossz felállással és nem megfelelő taktikával+játékosokkal.
A góljuk nagyon felhozta a franciákat, a spanyolok meg magukat keresték.
És egyetértek LionelMessivel: ezért az Henry-ért akartunk eurótízmilliókat adni?! Legnagyobb pillanata a Fürti elleni gusztustalan színészkedése volt, amit a bíró sajnos be is vett. (bár utólag ennek semmi jelentősége sajnos)
Megint egy számomra szimpatikus csapat esettt ki, nagyon megkönnyítve ezzel a dolgomat a francia-brazilra: remélem szétszopatják a brazilok ezeket a köcsögöket!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
De még mindig jobbak voltak Xaviék mint a mocskos szerencsés bevánforlók.redlions írta:Strácok!Kultúráltan...
Igenis megérdemelte a spanyol csapat, hogy kiesett! Se egy rohadt szöktetés, se egy ütem passz, se egy időben passzolt labda... Ritka önző volt a csapat támadójátéka... Egyszerűen mindenki magáért hajtott... Szétesett a csapat játéka. Bezzeg az utolsó 5-10 percben már tudtak együtt játszani... Megérdemelt kiesés!
Szorítsunk Decoéknak, Messiéknek! Azért én a németeknek is szorítok... Remélem a portugálok döntőbe jutnak.

in to exile
-
- aka Game90
A spanyolok ezt jól. Az első 30 percben jobban játszottak. De utána... arról alig érdemes beszélni. Raúlt a kezdő közelébe se engedném, Reyes alig játszott, Sennánál sokkal jobb kp vannak stb. Egyszóval megérdemelt volt a franciák továbbjutása, kiváncsi vagyok mire mennek a brazilok ellen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Én a kiesés ellenére is sok sikert kivanok nekik a jövöre nézve, hiszen ha megnézzük a csapatot, mert generációváltás volt, s a keret nagyon fiatal.
Raul kiesik majd ebből a körböl, s jönnek a fiatalok, mert a mostani csapat szerintem rutintalan, de majd Svájcban....! Bár az utobbi időben nem volt kiugró utánpotlás eredmény, mert a jó játékosok feljátszottak az A csapatban. Pl Gavilan beépülhet, David silva, FernandoLLorente, s szerintem ha Portillo kölcsönben ismét a spnyol földeken játszik, megint beindul, s bármi is lehet, de lenne még jó sok játékos.
Egyszóval: Gratulalok
Majd legközelebb

Egyszóval: Gratulalok
Majd legközelebb