Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.21. 11:19:50

marci. írta:
Massi meg szívből nálunk!
Meg 12 millió juróért :wink:
annyi a különbség, h Messi nem követelte, h annyit keressen, cr meg igen ;)
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.21. 11:16:33

mikor CR megkapta az aranylabdát, akkor is a világ 60 %-a Messinek adta volna
Az azért durva.. :o Gondolom abban az évben nem láttad játszani a srácot..tudom,tudom"semmi extra" :roll:
Massi meg szívből nálunk!
Meg 12 millió juróért :wink:
nem egy olyan kis p.tkány, mint CR
(ez a média..) Ismered Ronaldot?Nem.Addig szerintem nem is kell róla véleményt mondani,hogy milyen emberileg!Olvass el tőle 1-2 nyilatkozatot,nem nagyképü,csak a média állitja be annak..A társai közül senki nem nyilatkozott róla rosszat,de te tudod ! :wink:
Kis nyomoroncom!
Igen ez kicsit túlzás volt,sorry!
csakamadrid
Benga
Entrenador del Barça

2009.07.21. 11:12:46

marci. írta:Ez az összehasonlitás hülyeség,de én is megteszem :lol: REÁLISAN :)
Casillas-Valdes - itt ugye nincs vita
Ramos-Alves - Alves jön ki jobban,sokkal támadószellemübb a brazil,és jobb jobbhátvédnek ,mint a spanyol társa
Puyol-Pepe - itt nehéz dönteni..Pepét alapból mindenki megútálta,igy őt mindenki lenézi,pedig 1 fantasztikus védő,legyen mondjuk Puyol
Pique-Albiol - Köbö megeggyezik a képességük,ha Lassra igaz,hogy istenitjük 1 jó félév miatt,akkor igaz Piquére is..Albiol régóta magasabb szinten játszik ,itt legyen Albiol
Marcelo-Abidal(Maxwell ugye még nem játszott) Marcelo támadásban sokkal jobb,Abidal védekezésben,itt megeggyezhetünk 1 x-ben! 8)
Lass-Touré - az túlzás kedves barátom ,hogy "kikukáztuk" :roll: igazi gyöngyszemre akadtunk,Makelele méltó utódja!Itt szerintem 1 x-ben megeggyezhetünk,mert nagyon szuper játékos mind2 a maga posztján!
Xavi-Gago(reméljük egyelőre :evil: ) Nem is irok semmit,Xavi!
Kaká-Iniesta - Azért az tényleg elég vicces ,hogy Iniestát,jobbnak tartájtok Kakánál..tavaly közel nem volt ilyen szezonja Ininek,majd ezt megismétli párszor,és kap 1 aranylabdát..X
Ronaldo-Messi - X
Robben-Henry - őszintén szólva nem szeretem Robbent!Nem tudja megadni azt a pluszt a csapatnak..ráadásul porcelán lábú is..itt Henry
Eto'o-Benzema - jelen,és jövő!Eto'o egyelőre jobb a franciánál,de irtó nagy potenciál van a srácban,reméljül kis is fog jönni nála :) nekem ez is X

Nálam :idea:

Ezért jár neked egy pacsi. Néhány barcás elszégyellhetné magát, hogy ő tud reálisan gondolkodni egyesek meg durcás kisgyerek módjára mondják, hogy az ő akcióhősük többet tud mint a másiké.
Nálam kicsit persze máshogy nézne ki, de ez egyén függő is részben. De attól, hogy vannak játékosok akiket jobban és akiket kevésbé kedvelünk még nem kell szanaszét fikázni mindent és mindenkit.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.21. 11:12:14

bali 15 írta:Eldöntötte már a Madrid hogy kiket fog eladni?
asszem a hollandokat kiárusítják, meg még 1-2 ember, de pontosan nem tudom.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
recrea
Llegenda del Barça

2009.07.21. 11:11:39

marci. írta:Ez az összehasonlitás hülyeség,de én is megteszem :lol: REÁLISAN :)
Ramos-Alves - Alves jön ki jobban,sokkal támadószellemübb a brazil,és jobb jobbhátvédnek ,mint a spanyol társa
Puyol-Pepe - itt nehéz dönteni..Pepét alapból mindenki megútálta,igy őt mindenki lenézi,pedig 1 fantasztikus védő,legyen mondjuk Puyol
Pique-Albiol - Köbö megeggyezik a képességük,ha Lassra igaz,hogy istenitjük 1 jó félév miatt,akkor igaz Piquére is..Albiol régóta magasabb szinten játszik ,itt legyen Albiol
Marcelo-Abidal(Maxwell ugye még nem játszott) Marcelo támadásban sokkal jobb,Abidal védekezésben,itt megeggyezhetünk 1 x-ben! 8)
Lass-Touré - az túlzás kedves barátom ,hogy "kikukáztuk" :roll: igazi gyöngyszemre akadtunk,Makelele méltó utódja!Itt szerintem 1 x-ben megeggyezhetünk,mert nagyon szuper játékos mind2 a maga posztján!
Kaká-Iniesta - Azért az tényleg elég vicces ,hogy Iniestát,jobbnak tartájtok Kakánál..tavaly közel nem volt ilyen szezonja Ininek,majd ezt megismétli párszor,és kap 1 aranylabdát..X
Ronaldo-Messi - X
Robben-Henry - őszintén szólva nem szeretem Robbent!Nem tudja megadni azt a pluszt a csapatnak..ráadásul porcelán lábú is..itt Henry
Eto'o-Benzema - jelen,és jövő!Eto'o egyelőre jobb a franciánál,de irtó nagy potenciál van a srácban,reméljül kis is fog jönni nála :) nekem ez is X

Ritka objektív hozzászólás, mind a Real, mind a Barca oldali hsz-ket tekintve. Felesleges tépni a szánkat, májusban kiderül minden. A jobb csapat mindig az, amelyiknek több pontja van a bajnokságban. Jelenleg egyformán állnak.
Akik még nem játszottak a spanyol bajnokságban, azokat meg nem lehet reálisan a többiekhez hasonlítani. Mert akkor én jobb vagyok Benzemánál, mivel a megye2-be 7 meccsen 16 gólt lőttem. Hülyeség az egész.
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.21. 11:09:57

Eldöntötte már a Madrid hogy kiket fog eladni?
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.21. 11:09:23

Realista24 írta:
Aranylabdát Yayának... \:D/
Amennyire reálisan nézed a dolgokat, te nem Gagora vagy Gutira gondoltál? :wink: :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.21. 11:07:57

marci. írta:
Az a vicc,hogy ilyen elfogul kis nyomoronc vagy.. :wink:
Nyomoronc vagy te "barátom"! mikor CR megkapta az aranylabdát, akkor is a világ 60 %-a Messinek adta volna! Idén sehol nem lesz, Xavi is beelőzi! Plusz Cr sok lóvéért játszik nálatok, Massi meg szívből nálunk! Jó persze ő is ki va tömve, csakhogy ő 12 éves kora óta a Barca játékosa, ha mi nem fizetjük neki az orvosi kezeléseit, akkor ma nem a legnagyobb sztár lenne, hanem egy kis törpe! Mi embert csináltunk belőle, és vilégklasszis labdarúgót! És ezért nem kicsit hálás, ami nála számít, nem egy olyan kis p.tkány, mint CR! Szóval úgy érzem nem ugyan az a 2! Kis nyomoroncom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.07.21. 11:10:11-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

Realista24
Jugador del Barça

2009.07.21. 11:06:59

Mi a garancia hogy az idei keretetek nem lesz vicc? Cr-kaka sem lesz a nagy védekezős playa ahogy szerintem benzema sem fog megszakadni...Kupák nélkül pedig ez a csapat is vicc kategória ennyi pénzért! Nem elég a szépjáték meg hogy c.ronaldo bezselézi a halyát, és P.Hilton tapsol neki a bernabeuban.
El sem kezdödött a bajnokság de már a végét várom, hogy megint megnyetük a bajnokságot, és perez gondolkozik h hány 100 milliot kölcsön el a nyáron
Halyát? Kölcsön? :oops: :oops:

Majd szezon végén írd, hogy kupák nélkül...addig még sok víz lefolyik a Dunán és megtanulhatjátok, hogy ki az a Benzema vagy Cicafiú...
csabimo
Capitá del Barça

2009.07.21. 11:04:52

Realista24 írta:
Nem a Casillas-Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo védelem kapott annyi gólt.

Valamint amíg előttetek volt egy jó középpálya, valamint a csatárok is tudtak védekezni, mert Eto és Henry is kivette a részét addig nálunk kb 4 ember védekezett összesen...mindig elfelejtitek, hogy a tavalyi keretünk vicc volt.
Mi a garancia hogy az idei keretetek nem lesz vicc? Cr-kaka sem lesz a nagy védekezős playa ahogy szerintem benzema sem fog megszakadni...Kupák nélkül pedig ez a csapat is vicc kategória ennyi pénzért! Nem elég a szépjáték meg hogy c.ronaldo bezselézi a haját, és P.Hilton tapsol neki a bernabeuban.
El sem kezdödött a bajnokság de már a végét várom, hogy megint megnyetük a bajnokságot, és perez gondolkozik h hány 100 milliot kölcsön el a nyáron :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabimo 2009.07.21. 11:07:15-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.21. 11:04:30

Realista24 írta:
Lass szted képes lenne védőt is játszani? Lass képes lenne végigcselezni a középpályán és bombagólt lőni? Lass képes olyan technikai megoldásokra, amik csak labdaművészeket jellemeznek? Mert YAYA TOURÉ esetében a kérdésekre adott válasz minden esetben IGEN!
Afrikai aranylabdát igenis érdemelne szvsz...
neked meg a humor herold címet... nem tudtál értelmes választ kinyögni, erre előjössz egy ilyen dumával, gratula... olvass vissza, kb ennek az oldalnak az alján nálam már a vicc kategóriába kerültél, de ezekkel a megnyilvánulásokkal csak tovább erősíted bennem, h ez tényleg így van...
Messihez nem lehet mérni cicomafiút az vicc lenne!
Realista24 írta:Valóban alacsonyabb úgy 25 centivel, tényleg nehéz hozzámérni... :roll:
Messi 169, cr 185, látom erősséged a matek is...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.07.21. 11:07:22-kor.
Realista24
Jugador del Barça

2009.07.21. 11:01:37

Lass szted képes lenne védőt is játszani? Lass képes lenne végigcselezni a középpályán és bombagólt lőni? Lass képes olyan technikai megoldásokra, amik csak labdaművészeket jellemeznek? Mert YAYA TOURÉ esetében a kérdésekre adott válasz minden esetben IGEN!
Valóban alacsonyabb úgy 25 centivel, tényleg nehéz hozzámérni... :roll:
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.21. 11:00:39

Miért Albiol, C. Ronaldo, Benzema és Kaká játszott?
Ez mondjuk jogos :D
Az a vicc,hogy ilyen elfogult vagy.. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára marci. 2009.07.21. 11:17:20-kor.
csakamadrid
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.21. 11:00:21

Realista24 írta: 1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Xavi jobb, mint Gago, de ennek cseréjén dolgoznak, nagy esély van egy Xabira akinél már nem jobb Xavi.
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan... :roll:
Ibrátok nincs...Leo és Henry gyengébb, mint CR + Benzema
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom... :wink:

Az meg hogy Robben-Ronaldo nem passzol, max Robbenre igaz...ha láttad a tegnapi meccset, akkor észrevehetted, hogy CR elég jól osztogatta a labdákat abban a félidőben.

Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...de ez már sokszor téma volt...nektek Ő nekünk meg ezek szúrják sokszor a szemünket...
Mi örülnénk ha ilyen védelmünk lenne? Ez komoly! A mi védelmünk 3 kulcsember nélkül is megette a Mu-t cicomafiústúl(CR :D )!

Lassan mitől volna egy szinten Yayaval? ez még a mórickába is sz.r poénnak minősülne!

Xabi Alonso az ki? Csakmert akit én ismerek az nem jobb az EB legjobbjánál, meg a bl döntő legjobbjánál! Már nem jobb Xavi? kiöregedett vagy mi? no neki erről nem szóltak az fix! Arról nem is beszélve, hogy kb. 40% esélyetek van rá, mert Benitez nem enged!

Iniesta egy szinten van Kakaval ezt írta egyébként. Node szeritnem is kicsit jobb Kaka, ha tudja hozni az aranylabdás teljesítményét, mert különben tavaly Ini kb. 3-szor jobb volt!

Ibránk még valszeg ma lesz, már megvan a repjegye! :D Benzema az ki? De komolyan! Ki az, hogy jobb mint Henry! Henry tavaly több gólt rúgott a Barcában, mint Benzema a franciáknál! Pedig itt finoman szólva nem rá játszottak, ja és sérült is volt! Akkor miről beszélünk? Arról nem is szólva, hogy Henry husszú évek óta a csúcson van, míg Benzema remélitek, hogy majd a Reallal odaér! Nagy különbség!

Ibra meg kimaradt eddig, de úgy érzem egy kicsit jobb, mint Robben v. Higuan v. lassú Raul! :wink:

Egyébként meg az egy dolog, hogy az idei igazolásokkal papiron nem vagytok sokkal rosszabbak, mint mi, csak nekünk van egy csapatunk, nektek nincs, nekünk van egy jó edzőnk, a tiétek meg még nagyon kérdőjeles! Szóval inkább ez fog dönteni, és nem az egyéni képességek közötti különbség! :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.07.21. 11:03:34-kor.

Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.21. 10:58:22

Realista24
Jugador del Barça

2009.07.21. 10:55:17

most soroljam Neked, hány ilyen " nem a padra " vették igazolásotok volt ?
Ne vedd a szívedre, kezdheted, különösebben nem érdekel, Benzema nem a padon fog ülni. Nehéz ezt elfogadni? Nektek mindegy nem?
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.21. 10:55:00

marci. írta: Amikor majdnem eltörte 1 gyereknek a lábát..
Ja, hogy egyszer nem sikerült neki egy belépő? :roll: És, ez mikor volt?
marci írta:Marcelo-Abidal(Maxwell ugye még nem játszott)
Miért Albiol, C. Ronaldo, Benzema és Kaká játszott? Vagy a Schamrock Rovers elleni mérkőzés számít? (A 4-ből 2 akkor se lépett pályára) :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.21. 10:59:09-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Realista24
Jugador del Barça

2009.07.21. 10:54:20

Örülnénk ha ilyen védelmünk lenne?
Nem a Casillas-Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo védelem kapott annyi gólt.

Valamint amíg előttetek volt egy jó középpálya, valamint a csatárok is tudtak védekezni, mert Eto és Henry is kivette a részét addig nálunk kb 4 ember védekezett összesen...mindig elfelejtitek, hogy a tavalyi keretünk vicc volt.
Yaya nem jobb mint Lass...Xavi nem jobb mint X.Alonso...Messi és Henry gyengébb mint Benzema és Ronaldo...pff...
Ehhez csak gratulálni tudok neked báttya! De tényleg...azért jó, hogy jó csapat a Madrid de azért ne szálljunk már el ennyire...
Ahogy nektek sem kell elszállni báttya, mert egy évben kijött a lépés...de új év van, új szezon, mindenki a nulláról...attól függetlenül, hogy jó csapat a Barca

Az hogy lebecsülitek CR+Benzema párost pedig feldobja a napomat...
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.07.21. 10:52:31

Realista24 írta:
Henry idén meg sem fogja közelíteni Benzemát, erre fogadni merek

lehet nem fog annyit a padon ülni...
Most ez poén akart lenni? Benzema alapkezdő lesz, efelől ne legyen kétséged. 35 milláért szted a padra vették?
most soroljam Neked, hány ilyen " nem a padra " vették igazolásotok volt ?
amúgyis mind1. majd meglátjuk mi lesz belőle
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Robcsyy 2009.07.21. 10:54:25-kor.
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.21. 10:49:25

Realista24 írta:
Kaká tényleg jobb, mint Iniesta. Leo és Henry jobbak, mint Ronaldo vagy Benzema. Leoból világklasszis lett. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy Pepe és Messi esete ugyanaz. Egyik sem volt szép dolog, de Pepe esete durvább, mert a srác komolyan lesérülhetett volna. Veszélyeztette a másik testiépségét. Belerúgni a másikba, hát eléggé durva. Messit meg a másik srác állandóan provokálta és iszonyú körülmények között átszottak. Ronaldo hányszor viselkedett úgy a pályán, hogy az nem volt méltó egy aranylabdáshoz.
Ha nem írtok Ibrát nem írok Xabit...ezen nem veszünk össze.

Nem ugyanaz a két eset, de mindkettő gusztustalan, és egyébként direkt Dani A. sunyi, alattomos belépőit szerettem volna kiemelni...de mint írtam, nektek Pepe, nekünk Dani A. gusztustalan.

Henry idén meg sem fogja közelíteni Benzemát, erre fogadni merek, CR vs. Messin meg lehet vitatkozni napestig..nektek Messi nekünk CR..ha azt vesszük, hogy CR jobban fejel, jobban rúgja a szabadokat és gyorsabb is akkor sztem CR jobb, de nem szándékozom meggyőzni senkit, mive úgysem tudok, ahogy "odaát" Ti sem minket. :)

Majd az év végén vagy talán már félévkor nagyon jól össze fogjuk tudni hasonlítani a keretet...egyenlőre nagyon úgy néz ki, főleg, ha Ibrapapa megy Hozzátok, hogy (remélhetőleg) nem csak a PD-ben, de Európában is ez a két csapat lehet a domináns.
A realban van Ramos, aki szintén durva dolgokat művel. Az őszi el classico-n mit művelt Messivel, és nemcsak azon a meccsen. Durva belépői voltak.
Hát Messinek is voltak szabdrúgásgóljai, vagy távoli góljai, és láttad ad döntőt? Az a fejes gyönyörű volt. Xavi és Messi fantasztikusan csinálták.
Tud Leo is fejelni és egyre jobb. Gyorsabb? Pont a dinamikája, gyorsasága miatt megy neki a cselezés annyira jól. Nem hinném.
Tényleg nem érdemes ezen vitatkozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vkinga 2009.07.21. 10:59:55-kor.
marci.
Jugador d'estrella

2009.07.21. 10:48:43

Ez az összehasonlitás hülyeség,de én is megteszem :lol: REÁLISAN :)
Ronaldo-Messi - X

Mikor láttál Dani Alvestől sunyi, alattomos belépőket? Szerintem ez egyáltalán nem jellemző rá..
Amikor majdnem eltörte 1 gyereknek a lábát..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marci. 2009.07.21. 10:50:48-kor.
csakamadrid
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.21. 10:48:38

Ezek a felkészülési meccsek semmit nem jelentenek, vagy hogy ki szerepel a legjobban ezeken a meccseken. Ezek csak arra valók, hogy megfelelő erőnlétbe hozzák a játékosokat, és az újak is egy kicsit belelássanak a taktikába (direkt írtam, hogy csak egy kicsit mert 5 meccs alatt még nem fogja egy új játékos sem vágni a csapat taktikáját) most az hogy 5-6 góllal vagy csak 1 góllal nyeri meg az adott csapat az nem sokat számít. Most azért fikázni a Madridot, mert csak 1 góllal nyert...húú...nagy cucc. Egy teljesen új csapat, új taktikával (4-3-3-at nem játszák, pláne nem ez a keret), új edzővel. Ezeken a meccseken az edző sem az eredményt nézi, hanem hogy kinek hol a helye, ki hogyan teljesít az adott poszton, milyen taktikai elemben kell még fejlődni, stb., stb.

Vegyük csak a tavalyi évet mondjuk a Barcánál...tavaly ha jól tudom akkor 32-5-ös gólkülönbséggel hoztuk azt a 5-6 felkészülési meccsünket, és a végén az első fordulóban kikaptunk egy frissen feljutott Numanciától. :wink: De asszem nekünk is volt húzós meccsünk tavaly (mondjuk lehet, hogy tavalyelőtt volt) a Chivas ellen amikor 3-1-re vezettek és csak a végén tudtunk egyenlíteni 3-3-ra. Vagy a tavalyi Gamper amikor a Boca ellen az utolsó percekben fordítottuk meg az állást Puyol és Eto'o góljaival.

Vagy vegyük az előző évet, ahol a 6 felkészülési meccsen 7 gólt szerző Giovani dos Santos volt a legjobb (és a felkészülési időszak gólkirálya) és lám amikor megkezdődtek az igazi tétmeccsek, már nem tudta azt a szintet hozni és az utolsó, 38. fordulóban szerezte meg az első bajnoki gólját (egy mesterhármassal). Vagy például tavaly nyáron Hleb érkezése, nagyon jól játszott a felkészülési időszakban, gólt lőtt, gólpasszokat adott. Aztán elkezdődött a szezon és gól nélkül és össz-vissz 2 gólpasszal zárta a szezont. De az is igaz, hogy tavaly nyáron Messi volt a felkészülés legjobbja és ez kihatott az egész idényére. Ez is benne van természetesen a pakliba...
Realista24 írta:Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Xavi jobb, mint Gago, de ennek cseréjén dolgoznak, nagy esély van egy Xabira akinél már nem jobb Xavi.
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan... Rolling Eyes
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom... Wink
Örülnénk ha ilyen védelmünk lenne? :shock:
Nem igazán szeretnék 52 kapott gólt ettől a csodavédelemtől, vagy ahogy még a Cipész mondta: Európa legjobb védelmétől!
Ezeket szerintem gondold át mégegyszer jóbarát, mert ekkora marhaságokat rég nem olvastam. :wink: És még mi vagyunk elfogultak a csapatunkkal szemben...te jó ég. :shock:

Yaya nem jobb mint Lass...Xavi nem jobb mint X.Alonso...Messi és Henry gyengébb mint Benzema és Ronaldo...pff...
Ehhez csak gratulálni tudok neked báttya! De tényleg...azért jó, hogy jó csapat a Madrid de azért ne szálljunk már el ennyire... :?

Na peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Realista24
Jugador del Barça

2009.07.21. 10:48:14

azt meg nem gondolod komolyan hogy egy Lass egy szinten van Toure-val elismerem a játéktudását de Toure-val ne hozzuk már egy szintre
Xabi jobb mint Xavi könyörgöm csak hogy egy szintre hozd a csapatot (így összehasonlítás alapján ne írj már baromságot
Pepe nem gusztustalan de egy őrült
Danira pedig egy szavad sem lehet gusztustalanság szempontjából
Messinél pedig egyszer betelt a pohár de C is csinált egyet nem egyszer...
Ezért is írtam, hogy értelmetlen az összehasonlítgatás...de Lass abban a csapatban kiemelkedett a posztján, míg Yayának nagyon nagy segítségei voltak, én így nézem.
Nem írtam, hogy Xabi jobb, mint Xavi, hanem hogy közel egy szint. Passzai (a hosszúak is) jók, lát a pályán, lő távolról. Miért nem lehet elismerni?

Dani alattomos és többet integet mint egy karmester...ilyen a stílusa, ettől függetlenül jó playa.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.21. 10:47:10

Realista24 írta: Nem ugyanaz a két eset, de mindkettő gusztustalan, és egyébként direkt Dani A. sunyi, alattomos belépőit szerettem volna kiemelni...de mint írtam, nektek Pepe, nekünk Dani A. gusztustalan.
Próbálok visszaemlékezni, de nem tudok... Mikor láttál Dani Alvestől sunyi, alattomos belépőket? Szerintem ez egyáltalán nem jellemző rá... Az igen, hogy a lepkefingtől is negyed órát képes fetrengeni a földön... (Mondjuk én azokat a színészkedéseket nagyon bírom, szerintem vicces :arrow: de tényleg nem szép) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.21. 10:48:19-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
bence8
Barça B

2009.07.21. 10:44:25

Realista24 írta: 1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan... :roll:
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom... :wink:

Az meg hogy Robben-Ronaldo nem passzol, max Robbenre igaz...ha láttad a tegnapi meccset, akkor észrevehetted, hogy CR elég jól osztogatta a labdákat abban a félidőben.

Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...de ez már sokszor téma volt...nektek Ő nekünk meg ezek szúrják sokszor a szemünket...
azt meg nem gondolod komolyan hogy egy Lass egy szinten van Toure-val elismerem a játéktudását de Toure-val ne hozzuk már egy szintre
Xabi jobb mint Xavi :?: könyörgöm csak hogy egy szintre hozd a csapatot (így összehasonlítás alapján) ne írj már baromságot
Pepe nem gusztustalan de egy őrült
Danira pedig egy szavad sem lehet gusztustalanság szempontjából
Messinél pedig egyszer betelt a pohár de C is csinált ilyet nem egyszer...

szerk.:ibra még nincs de valszeg lesz de egy Messi Henry szerintem valamivel jobb egy c benzema
én nem örülnék ha ilyen védelmünk lenne :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence8 2009.07.21. 10:51:16-kor.
Lezárt