Ezek a felkészülési meccsek semmit nem jelentenek, vagy hogy ki szerepel a legjobban ezeken a meccseken. Ezek csak arra valók, hogy megfelelő erőnlétbe hozzák a játékosokat, és az újak is egy kicsit belelássanak a taktikába (direkt írtam, hogy csak egy kicsit mert 5 meccs alatt még nem fogja egy új játékos sem vágni a csapat taktikáját) most az hogy 5-6 góllal vagy csak 1 góllal nyeri meg az adott csapat az nem sokat számít. Most azért fikázni a Madridot, mert csak 1 góllal nyert...húú...nagy cucc. Egy teljesen új csapat, új taktikával (4-3-3-at nem játszák, pláne nem ez a keret), új edzővel. Ezeken a meccseken az edző sem az eredményt nézi, hanem hogy kinek hol a helye, ki hogyan teljesít az adott poszton, milyen taktikai elemben kell még fejlődni, stb., stb.
Vegyük csak a tavalyi évet mondjuk a Barcánál...tavaly ha jól tudom akkor 32-5-ös gólkülönbséggel hoztuk azt a 5-6 felkészülési meccsünket, és a végén az első fordulóban kikaptunk egy frissen feljutott Numanciától.

De asszem nekünk is volt húzós meccsünk tavaly (mondjuk lehet, hogy tavalyelőtt volt) a Chivas ellen amikor 3-1-re vezettek és csak a végén tudtunk egyenlíteni 3-3-ra. Vagy a tavalyi Gamper amikor a Boca ellen az utolsó percekben fordítottuk meg az állást Puyol és Eto'o góljaival.
Vagy vegyük az előző évet, ahol a 6 felkészülési meccsen 7 gólt szerző Giovani dos Santos volt a legjobb (és a felkészülési időszak gólkirálya) és lám amikor megkezdődtek az igazi tétmeccsek, már nem tudta azt a szintet hozni és az utolsó, 38. fordulóban szerezte meg az első bajnoki gólját (egy mesterhármassal). Vagy például tavaly nyáron Hleb érkezése, nagyon jól játszott a felkészülési időszakban, gólt lőtt, gólpasszokat adott. Aztán elkezdődött a szezon és gól nélkül és össz-vissz 2 gólpasszal zárta a szezont. De az is igaz, hogy tavaly nyáron Messi volt a felkészülés legjobbja és ez kihatott az egész idényére. Ez is benne van természetesen a pakliba...
Realista24 írta:Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Xavi jobb, mint Gago, de ennek cseréjén dolgoznak, nagy esély van egy Xabira akinél már nem jobb Xavi.
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan... Rolling Eyes
Ibrátok nincs...Leo és Henry gyengébb, mint CR + Benzema
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom... Wink
Örülnénk ha ilyen védelmünk lenne?

Nem igazán szeretnék 52 kapott gólt ettől a csodavédelemtől, vagy ahogy még a Cipész mondta: Európa legjobb védelmétől!
Ezeket szerintem gondold át mégegyszer jóbarát, mert ekkora marhaságokat rég nem olvastam.

És még mi vagyunk elfogultak a csapatunkkal szemben...te jó ég.
Yaya nem jobb mint Lass...Xavi nem jobb mint X.Alonso...Messi és Henry gyengébb mint Benzema és Ronaldo...pff...
Ehhez csak gratulálni tudok neked báttya! De tényleg...azért jó, hogy jó csapat a Madrid de azért ne szálljunk már el ennyire...
Na peace.