Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Koman eldönti a Palermo elleni meccset, egy nagyon okos, szép góllal!!!gianni írta:Vladimir Koman betalált!
Ha legalább 4-5 hsznyit visszaolvasnál...
Remek. Azért egy-egy meccset nézek csak meg az olasz bajnokságból, de azok hiányozni fognak, nem mellesleg nem tudom mivel töltenék fél az űrt, mert elég sok meccset leadnak. Igazából nem értem, hogy miért nem akarják megvédeni a jogaikat a tv-sek, mert-bár nem látok bele az egészbe-azért elég nagy nézettség csökkenés várható szerintem e miatt.
Hát figyelj. Anno az Udineset felvitte a 3. helyre, ez annyira menő volt, hogy a Milan el is vitte, akivel első évben scudettot nyert. Aztán viszont hatalmasakat főtt az Interrel (őt váltotta ugye Mancini), meg a Lazioval és a Torinoval is.LM10 írta:Várható volt:
Ferraramenesztve
Alberto ZaccheroniJuventus
Róla mit kell tudni, én még nem hallottam róla, hogy akkora edző lenne?
Nagyon remélem, h neked lesz igazad, mert a net rendszeresen le szokott akadni azoknál a meccseknél, amelyeket sokan néznek - Digi TV-n, természetesen...ozsimiki írta:szerintem ahogy anno a sport1nél is,úgy a Digi is eljut (talán már ősztől) jóval több háztartásba,mert szerintem nekik se éri meg így hosszú távon,meg senkinek se.Replay írta:Következő idénytől a Digi Sport közvetiti a Serie A mérkőzéseit.
A Sport TV újabb fontos poziciót vesztett el, igy már csak a La Liga maradt nekik.
Azért ezt illett behúzni, már csak a Juve jelenlegi formája miatt is...LG írta: Végül is 2-1 lett az Internek.
Ez a jobb hír - mintha fordítva lett volna. Az olasz bajnokság meccsei (ha nem a 4 nagy játszik) nézhetetlenül lassúak.Replay írta:Következő idénytől a Digi Sport közvetiti a Serie A mérkőzéseit.
A Sport TV újabb fontos poziciót vesztett el, igy már csak a La Liga maradt nekik.
szerintem ahogy anno a sport1nél is,úgy a Digi is eljut (talán már ősztől) jóval több háztartásba,mert szerintem nekik se éri meg így hosszú távon,meg senkinek se.Replay írta:Következő idénytől a Digi Sport közvetiti a Serie A mérkőzéseit.
Végül is 2-1 lett az Internek.ozsimiki írta:Inter-Juve olasz kupa meccs megy jelenleg a sport klubbon, előbb potyázott egyet Toldo,így 0-1 jelenleg...
Olvastam NSO-n... Megfogott valami, egy érzés... (Rámjött a hányinger!) De, most tényleg, miért???Replay írta:Következő idénytől a Digi Sport közvetiti a Serie A mérkőzéseit.
Replay írta:Következő idénytől a Digi Sport közvetiti a Serie A mérkőzéseit.
Ja ja. Szerintem a Juventus-nak évek kellenek ahoz hogy megtalálja méltó önmagát. A bunda miatt olyan játékosok jöttek el mint Ibra,Zambrotta, Canavaro. Ráadásul a Juve nem a leggazdagabb klub. Így nem tudom hogy velük mi lesz. A Milan pedig alapból egy egyszemélyes csapat, lenne pénzük kilábalni de erre jön a 34 éves Beckham. Szóval ott csak simán hülye mindenki.Mikaos írta:Mancini-vel sem volt másképp, egy cseppet sem.gekkodan írta:Ameddig Mourinho lesz az Inter edzője addig az olasz ligában ne keressen senki semmi jót, mert nincs rá esélye. Ez az ember egy zseni.
Nem Mourinho-n múlik elsősorban a dolog, hanem azon, hogy a Juventust pl. széttépték a bundabotránynál + a Milan...bár csak levont pontokat kapott, de az sem volt egyszerű menet. Ezeknek durva pénzügyi következményei lettek, mármint pénzkiesés.
Azt is mondhatnám: azon lepődnék meg nagyon, ha nem az Inter vezetné a bajnokságot. Ez az alap. Akárki az edző.
A bundabotrány következményeként több éves előnyre tettek szert a kék-feketék.
Mielőtt, valaki félreértené: ez nem az Inter érdemeinek elvétele, csak azért Mourinho zsenialitása itt megkérdőjeleződik, számomra. Legalábbis korainak tartom kinyilatkoztatni. Moratti is elsősorban azért cserélt edzőt,hogy a bajnokságon kívül (ami papírforma és kötelező) meglegyen a BL. Erre még nem tudjuk a választ.
Mancini-vel sem volt másképp, egy cseppet sem.gekkodan írta:Ameddig Mourinho lesz az Inter edzője addig az olasz ligában ne keressen senki semmi jót, mert nincs rá esélye. Ez az ember egy zseni.
Nem hiszem, hogy csak a taps miatt állította ki, sajnos ez egy olyan bírói döntés, amit sosem fogunk meg tudni, hogy jogos volt e vagy sem. Mert teljesen ellentétest fognak nyilatkozni Sneiderrel és esélyünk sem lesz, hogy meg tudjuk az igazságot. Ebbe bele kell törődni, kár kritizálni a bírót, még az Inter szurkolóknak is, főleg, hogy simán nyertek. Fölösleges, lehet anyázott, lehet nem, ezt nem fogjuk meg tudni...LG írta:Én azért emlékszem egy másik madridi esetre is, Beckham-ére. Ő csak sárgát kapott tapsolásért, amit utólag eltöröltek. Szóval ennyit arról, h ezért mennyire jogos a kiállítás.