Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én tegnap meggypálinkát ittam,attól nincs jobb...lui1698 írta:Én manapság szinte csak abból állok be.sjay írta:Nem tom VV hogy áll vele , de én már voltam HP-tól beállva
Alma, körte, szilva...
Őszintén bevallom, amikor ittam mint az állat, mert hát az a menő, akkoriba ittam csak páleszt.lui1698 írta:Én manapság szinte csak abból állok be.sjay írta:Nem tom VV hogy áll vele , de én már voltam HP-tól beállva
Alma, körte, szilva...
Pfhú én így vegyesenlui1698 írta:Én manapság szinte csak abból állok be.sjay írta:Nem tom VV hogy áll vele , de én már voltam HP-tól beállva
Alma, körte, szilva...
jujj,a vodka...imádom...Victor_Valdes írta:Azért jó, hogy 15 évessel pofázol erről....lui1698 írta:Ha másnaposan akarok berugni ilyen ízesített sörökkel alapozom a gyomrom, hogy befogadja a keményebb anyagot. Mondjuk én magam állítom elő (lifmálna+borsodiVictor_Valdes írta:Hát én nem vagyok férfi. Annyira nem szeretek sörözni, csak haverok miatt iszom meg. Ha muszáj sört inni inkább citromos.Az meg női tudom.
![]()
Azért nem ellenkezek én a sör ellen sem)
Töménnyel, hogy állsz?
CSAKAVODKA!Amugy mindenivó vagyok. bor pezsgő amit nem, sohase.
Meg unicum, napoleon.
Ilyen szines cuccból Bacardikat bírom még.
Meg izé, amit nemrég ittam először és nagyon bejött az a tekila (így jó magyarosan.)
Én manapság szinte csak abból állok be.sjay írta:Nem tom VV hogy áll vele , de én már voltam HP-tól beállva
Azért jó, hogy 15 évessel pofázol erről....lui1698 írta:Ha másnaposan akarok berugni ilyen ízesített sörökkel alapozom a gyomrom, hogy befogadja a keményebb anyagot. Mondjuk én magam állítom elő (lifmálna+borsodiVictor_Valdes írta:Hát én nem vagyok férfi. Annyira nem szeretek sörözni, csak haverok miatt iszom meg. Ha muszáj sört inni inkább citromos.Az meg női tudom.
![]()
Töménnyel, hogy állsz?
Nem tom VV hogy áll vele , de én már voltam HP-tól beállvalui1698 írta:Ha másnaposan akarok berugni ilyen ízesített sörökkel alapozom a gyomrom, hogy befogadja a keményebb anyagot. Mondjuk én magam állítom elő (lifmálna+borsodiVictor_Valdes írta:Hát én nem vagyok férfi. Annyira nem szeretek sörözni, csak haverok miatt iszom meg. Ha muszáj sört inni inkább citromos.Az meg női tudom.
![]()
Töménnyel, hogy állsz?
Ha másnaposan akarok berugni ilyen ízesített sörökkel alapozom a gyomrom, hogy befogadja a keményebb anyagot. Mondjuk én magam állítom elő (lifmálna+borsodiVictor_Valdes írta:Hát én nem vagyok férfi. Annyira nem szeretek sörözni, csak haverok miatt iszom meg. Ha muszáj sört inni inkább citromos.Az meg női tudom.
![]()
Azért nem ellenkezek én a sör ellen sem
Testvér! A számból vetted ki a szót!Victor_Valdes írta: Hát én nem vagyok férfi. Annyira nem szeretek sörözni, csak haverok miatt iszom meg. Ha muszáj sört inni inkább citromos.Az meg női tudom.
![]()
Azért nem ellenkezek én a sör ellen sem
hát ha nagyon akarnák,tudnék szerezni,hál istennek elég nagy gettóféleségben élek,gyerekjáték lenne...sjd írta:....de persze ha venni akartok, tudok szerezni....chonggy írta:nem vagyok diler,csak kérdeztem...mert én egyszer megpróbáltam,de sose többet...![]()
(az is Hollandiában esett meg, h egyik srác mondta h 2 telefonhívásába kerülne h drogot szerezzen nekem)
Hát én nem vagyok férfi. Annyira nem szeretek sörözni, csak haverok miatt iszom meg. Ha muszáj sört inni inkább citromos.chonggy írta:nem vagyok diler,csak kérdeztem...mert én egyszer megpróbáltam,de sose többet...
am meg a cigitől irtózom,a sört szeretem...
sjay írta:Egy víztorony nehezebb 150 kg-nal? (gyanakvó fej)
Mert ha nem, akkor megvan a fő gyanúsított
....de persze ha venni akartok, tudok szerezni....chonggy írta:nem vagyok diler,csak kérdeztem...mert én egyszer megpróbáltam,de sose többet...
akkor kerül elő. 1 sörrel mellé simán elmegy 1 ritkán. de szerintem tényleg nem nyugtatlui1698 írta:Cigit csak akkor szíviok mikor iszok is hozzá...:Poldi:.. írta:sör > cigi.
a sör tényleg megnyugtat, a cigi nem.Rádob a szeszre.
sjd írta:Azt hallottátok h néhány csávó elment sínt lopni, látták h azt már vkik felszedték, úgyhogy elvitték a víztornyot?Victor_Valdes írta:Mellesleg fiúk, azért fáj a hátam mert ma 150 kiló vasat hordtam méhtelepre, és 5 kiló rezet. Nem kell röhögni, nem vagyok cigány. CSak anyám rámparancsolt, hogy tüntessük el az udvarról a sok [auto_cenzúra] vasat ami apám hagyatéka.
Engem igen, maga a szertartás. Bár, anyámon kivül mindenki dohányzik kb. családon belül is nagy volt a kisértés. meg a para is sok ebbe a családba...:Poldi:.. írta:sör > cigi.
a sör tényleg megnyugtat, a cigi nem.
Cigit csak akkor szíviok mikor iszok is hozzá...:Poldi:.. írta:sör > cigi.
a sör tényleg megnyugtat, a cigi nem.
Azt hogy?:Dsjd írta:Azt hallottátok h néhány csávó elment sínt lopni, látták h azt már vkik felszedték, úgyhogy elvitték a víztornyot?Victor_Valdes írta:Mellesleg fiúk, azért fáj a hátam mert ma 150 kiló vasat hordtam méhtelepre, és 5 kiló rezet. Nem kell röhögni, nem vagyok cigány. CSak anyám rámparancsolt, hogy tüntessük el az udvarról a sok [auto_cenzúra] vasat ami apám hagyatéka.
Azt hallottátok h néhány csávó elment sínt lopni, látták h azt már vkik felszedték, úgyhogy elvitték a víztornyot?Victor_Valdes írta:Mellesleg fiúk, azért fáj a hátam mert ma 150 kiló vasat hordtam méhtelepre, és 5 kiló rezet. Nem kell röhögni, nem vagyok cigány. CSak anyám rámparancsolt, hogy tüntessük el az udvarról a sok [auto_cenzúra] vasat ami apám hagyatéka.