Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sztem is sokat hibázott, főleg Thurammal és Marquezzel, Puyol sérülése vagy jobbbekként szereplése esetén, Puyollal nem volt olyan vészes, de majd meglátjuk, milesz, ha felépül Milito.Blaugrana10 írta:Halat adok az Istennek hogy leigazoltuk CacerestSzerintem Puyollal ketten lesznek a kozepvedok
Remelem Caceras jobb lesz mint Milito, mert nekem Milito jateka nem tetszett
Nem vagyok ellene, de valahogy nem ment neki. Sok hibai voltak sajnos, remelem Caceres jobb lesz nala!!!
jó és Piqué benne lessz a kezdő csapatba mert arra kiváncsi vagyokNóbi írta:figyelj szerintem nézz utána Piqué hány centi és csak utána hisztizz~barcelona~ írta:Nem mindig a magaság dönt nicsenek magas védői a Barcrlonának de mindegyik elég jó én legjobban Pulyolban és Abidaban bízok.
Úgy értettem, hogy Piqué és Cáceres közül, de ez inkább így lenne helyes: Ki fog többet játszani, Piqué, vagy Cáceres?Valbali írta:Talán Cáceres, bár ottvan még Marquez is.
Talán Cáceres, bár ottvan még Marquez is.Messa írta:Ember, helyette jött Alvés... Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a kezdő, Cáceres, vagy Piqué... Szerintetek?~barcelona~ írta:Kár hogy elment Zambrottaő se volt magas de elég jó és rutinos játékos volt és nekem szimpatikus.
Ember, helyette jött Alvés... Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a kezdő, Cáceres, vagy Piqué... Szerintetek?~barcelona~ írta:Kár hogy elment Zambrottaő se volt magas de elég jó és rutinos játékos volt és nekem szimpatikus.
figyelj szerintem nézz utána Piqué hány centi és csak utána hisztizz~barcelona~ írta:Nem mindig a magaság dönt nicsenek magas védői a Barcrlonának de mindegyik elég jó én legjobban Pulyolban és Abidaban bízok.
Milito elég sokáis lesz még sérült, úgyhogy Caceres/Piqué/Marquez hármasból lesz vki kezdő az ősszel.Atesz írta:DE miért lenne feltétlen mindig kezdő? Nem vagyok biztos benne, hogy ilyen fiatalon már jobb lenne, mint Milito
igaz de akkor nézzük meg Pulyolt ő nagyon sokat tett a Barcáért de tényleg Millito egy éve van itt de ő is segítette a katalánokat, sokszor szerelt utolsó védöként de szerintem Pulyol sokkal jobb, és ki fog kerülni a csapatból MilitóMessi-#19 írta:Azért azt se kell elfelejteni hogy sokszor Milito húzott ki minket a szarbólValbali írta:A videóról ítélve tényleg tiszta Materazzi.Nagyon jó lesz a védelem tengelyébe Puyollal, Milito hozzá képest hát...Pad max.
![]()
![]()
Hát majd elválik. Amíg Milito sérült addig tuti hogy ott fog játszani, de ha láttad vna a tavaj év elejét amikor szinte hibátlanul működött a védelem akkor ezt nem mondanád. Csak az a baj, hogy idővel mindenki kiengedett és jöttek a kínos vereségek. Reméljük idén nem így lesz...~barcelona~ írta: Szerintem nem jobb mint Puyol
de Millitó helyér tényleg beférne
Azért azt se kell elfelejteni hogy sokszor Milito húzott ki minket a szarbólValbali írta:A videóról ítélve tényleg tiszta Materazzi.Nagyon jó lesz a védelem tengelyébe Puyollal, Milito hozzá képest hát...Pad max.
Szerintem nem jobb mint PuyolValbali írta:A videóról ítélve tényleg tiszta Materazzi.Nagyon jó lesz a védelem tengelyébe Puyollal, Milito hozzá képest hát...Pad max.
Ráadásul jobb szélen játszott.LG írta:Hát olyan ne legyen. Puyol mikor kezdte borzasztó voltCFirpo3 írta:Olyan, mint a fiatal Puyol.