Martin Cáceres
Tavaly Puyol is sokat hibázott...a a tavalyi szezonból simán nemm lehet kiidnulni, senki se tudta hozni a valós tudását.
Sztem is sokat hibázott, főleg Thurammal és Marquezzel, Puyol sérülése vagy jobbbekként szereplése esetén, Puyollal nem volt olyan vészes, de majd meglátjuk, milesz, ha felépül Milito.Blaugrana10 írta:Halat adok az Istennek hogy leigazoltuk CacerestSzerintem Puyollal ketten lesznek a kozepvedok
Remelem Caceras jobb lesz mint Milito, mert nekem Milito jateka nem tetszett
Nem vagyok ellene, de valahogy nem ment neki. Sok hibai voltak sajnos, remelem Caceres jobb lesz nala!!!

- Blaugrana10
- Barça B
Halat adok az Istennek hogy leigazoltuk Cacerest
Szerintem Puyollal ketten lesznek a kozepvedok
Remelem Caceras jobb lesz mint Milito, mert nekem Milito jateka nem tetszett
Nem vagyok ellene, de valahogy nem ment neki. Sok hibai voltak sajnos, remelem Caceres jobb lesz nala!!!

- ~barcelona~
- Barça B
jó és Piqué benne lessz a kezdő csapatba mert arra kiváncsi vagyokNóbi írta:figyelj szerintem nézz utána Piqué hány centi és csak utána hisztizz~barcelona~ írta:Nem mindig a magaság dönt nicsenek magas védői a Barcrlonának de mindegyik elég jó én legjobban Pulyolban és Abidaban bízok.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Úgy értettem, hogy Piqué és Cáceres közül, de ez inkább így lenne helyes: Ki fog többet játszani, Piqué, vagy Cáceres?Valbali írta:Talán Cáceres, bár ottvan még Marquez is.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Talán Cáceres, bár ottvan még Marquez is.Messa írta:Ember, helyette jött Alvés... Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a kezdő, Cáceres, vagy Piqué... Szerintetek?~barcelona~ írta:Kár hogy elment Zambrottaő se volt magas de elég jó és rutinos játékos volt és nekem szimpatikus.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ember, helyette jött Alvés... Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a kezdő, Cáceres, vagy Piqué... Szerintetek?~barcelona~ írta:Kár hogy elment Zambrottaő se volt magas de elég jó és rutinos játékos volt és nekem szimpatikus.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Nóbi
- Capitá del Barça
figyelj szerintem nézz utána Piqué hány centi és csak utána hisztizz~barcelona~ írta:Nem mindig a magaság dönt nicsenek magas védői a Barcrlonának de mindegyik elég jó én legjobban Pulyolban és Abidaban bízok.

- ~barcelona~
- Barça B
Nem mindig a magaság dönt nicsenek magas védői a Barcrlonának de mindegyik elég jó én legjobban Pulyolban és Abidaban bízok.
Kár hogy elment Zambrotta
ő se volt magas de elég jó és rutinos játékos volt és nekem szimpatikus.
Kár hogy elment Zambrotta
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Milito elég sokáis lesz még sérült, úgyhogy Caceres/Piqué/Marquez hármasból lesz vki kezdő az ősszel.Atesz írta:DE miért lenne feltétlen mindig kezdő? Nem vagyok biztos benne, hogy ilyen fiatalon már jobb lenne, mint Milito

- ~barcelona~
- Barça B
igaz de akkor nézzük meg Pulyolt ő nagyon sokat tett a Barcáért de tényleg Millito egy éve van itt de ő is segítette a katalánokat, sokszor szerelt utolsó védöként de szerintem Pulyol sokkal jobb, és ki fog kerülni a csapatból MilitóMessi-#19 írta:Azért azt se kell elfelejteni hogy sokszor Milito húzott ki minket a szarbólValbali írta:A videóról ítélve tényleg tiszta Materazzi.Nagyon jó lesz a védelem tengelyébe Puyollal, Milito hozzá képest hát...Pad max.
![]()
![]()
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hát majd elválik. Amíg Milito sérült addig tuti hogy ott fog játszani, de ha láttad vna a tavaj év elejét amikor szinte hibátlanul működött a védelem akkor ezt nem mondanád. Csak az a baj, hogy idővel mindenki kiengedett és jöttek a kínos vereségek. Reméljük idén nem így lesz...~barcelona~ írta: Szerintem nem jobb mint Puyol
de Millitó helyér tényleg beférne

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Messi-#19
- Capitá del Barça
Azért azt se kell elfelejteni hogy sokszor Milito húzott ki minket a szarbólValbali írta:A videóról ítélve tényleg tiszta Materazzi.Nagyon jó lesz a védelem tengelyébe Puyollal, Milito hozzá képest hát...Pad max.

Més que un club
Hát, ha Milito egészséges, akkor nemtudom, be-e fér a kezdőbe, de majd meglátjuk. Legalább lesz egy kis egészséges versenyhelyzet a csapaton belül.
- ~barcelona~
- Barça B
Szerintem nem jobb mint PuyolValbali írta:A videóról ítélve tényleg tiszta Materazzi.Nagyon jó lesz a védelem tengelyébe Puyollal, Milito hozzá képest hát...Pad max.

de Millitó helyér tényleg beférne

Az bizony nagyon jó, ha szélső védőt is tud játszani, mert nem lehet tudni mit hoz a szükség. Bár a mai labdarúgásban lassan alap lesz, h vki min. 2 poszton bevethető legyen.
- van Bommel
- Capitá del Barça
Sztár Sport, XI.évfolyam 1-2.szám:
Fútbol Lifeból írták:
A jobbekk a Recre tagja Martin Cáceres. Érdemes megjegyezni a nevét: a következő nyáron az Arsenal szerződtetné, de érdeklődik a Real és a Juve is. Az el Pelado becenevet hozta magával a Defensortól. Azt írja róla a Fútbol Life: Sokoldalú védő, közép- és szélsőhátvédet is tud játszani.
Fútbol Lifeból írták:
A jobbekk a Recre tagja Martin Cáceres. Érdemes megjegyezni a nevét: a következő nyáron az Arsenal szerződtetné, de érdeklődik a Real és a Juve is. Az el Pelado becenevet hozta magával a Defensortól. Azt írja róla a Fútbol Life: Sokoldalú védő, közép- és szélsőhátvédet is tud játszani.
Jól áll neki a Barca mez.

Én úgy tudom, hogy "kétlábas" játékos... 

nem tudja valaki, h Cáceres jobb vagy bal lábas?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ráadásul jobb szélen játszott.LG írta:Hát olyan ne legyen. Puyol mikor kezdte borzasztó voltCFirpo3 írta:Olyan, mint a fiatal Puyol.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)