Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem is Thurammal semmi baj.2. gól sztem abszolut Olegueré.Zozzy 5 írta:Hát nem tudom, az Espanol elleni meccsen kívül nekem sosem tűnt fel, hogy gyengébb lett volna. Épp ellenkezőleg, egyre jobban összeszoktak Puyollal. A legutóbbi meccsen meg egy momentum van, amikor hibáztatható, az első gól. Ott tényleg lassan fordult, de nehogymár őt okoljuk amiatt a meccs miattLos Banditos írta:Szerintem is visszaesett az utóbbi időben Thuram. Nagyon bizonytalan lett és a 2 Espnayol gólban is rendesen benne volt, mert semmit nem csinált azoknál.
Szóval nálam ma is kezdő...
Így van. A Papa a legmegbízhatóbb a védelemben Puyol mellett. Az espanyol ellen nem rajta múlt egyik gól sem, a második meg főleg. Azt oleguernek köszönhetjük.kovinho írta:Thuram legyen kezdő, szerintem elég magabiztosan tolja mostanság.
Hát nem tudom, az Espanol elleni meccsen kívül nekem sosem tűnt fel, hogy gyengébb lett volna. Épp ellenkezőleg, egyre jobban összeszoktak Puyollal. A legutóbbi meccsen meg egy momentum van, amikor hibáztatható, az első gól. Ott tényleg lassan fordult, de nehogymár őt okoljuk amiatt a meccs miattLos Banditos írta:Szerintem is visszaesett az utóbbi időben Thuram. Nagyon bizonytalan lett és a 2 Espnayol gólban is rendesen benne volt, mert semmit nem csinált azoknál.
Így van! Mindent Bele Holnap! (bár már...)Barcaforever írta:Én már csak annyit tudok mondani h remélem holnap is ennyi vörös mez fog örjöngeni és örülni, mint ma.![]()
Hát, a cserék sztem ők lesznek: Oleguer és Giuly sztem tutik, a 3. pedig Iniesta (ha nem kezd) vagy egy szélsővédő lehetlionelmessi19 írta:Én azért reménykedek benne, h egy negyed órát kap!Jó lenne...
Én azért reménykedek benne, h egy negyed órát kap!Game90 írta:Sztem akármennyire is szeretnénk, Saviola nem fog beállni. Bárcsak pozitívan csalódnék Rijkaardbanlionelmessi19 írta:És jöhetne fel Gio, Saviola, és Giuly. Ezqu eddig se játszott... ő nem is igényli sztem annyira ezt a búcsú dolgot.Ezqunak már megvolt a búcsúmeccse a Kupában
Sztem akármennyire is szeretnénk, Saviola nem fog beállni. Bárcsak pozitívan csalódnék Rijkaardbanlionelmessi19 írta:És jöhetne fel Gio, Saviola, és Giuly. Ezqu eddig se játszott... ő nem is igényli sztem annyira ezt a búcsú dolgot.
Azigen...aynas írta:thuramot kérdezze már meg valaki, hogy mit csinált a két espanol gólnál. kit fogott tamudo helyett? vagy inkább mit? húzzon a rákba az öreg.
iniestával mi van testvéreim? haggyátok már ezeket az összeállításokat.
szégyenteljes idényt zárunk.
és persze nem kell az erősítés jó nekünk az iniesta, deco, xavi kp hármas. hát ez az idény nem azt mutatja.
ha játékosoknak lenne egy kis önbecsülésük a városba nem mernének kilépni. SZÉGYEN
na ne azért ennyire ne nézük már le a barcat!!!Los Banditos írta:Én azért ennyire nem nézném le a Tarragona-t. Nem tartom lehetetlennek azt, hogy megint nem a Madrid ellenfelén fog múlni a bajnoki cím.Ronal.10 írta:hát ha mégse jönne össze a dolog akkor remélem szép játékkal dinho ollosgollal pár kötény és mondom szép játékkal zárjuk az idényt...
elöre sajnálom a nasticot![]()
![]()
![]()
![]()
Én azért ennyire nem nézném le a Tarragona-t. Nem tartom lehetetlennek azt, hogy megint nem a Madrid ellenfelén fog múlni a bajnoki cím.Ronal.10 írta:hát ha mégse jönne össze a dolog akkor remélem szép játékkal dinho ollosgollal pár kötény és mondom szép játékkal zárjuk az idényt...
elöre sajnálom a nasticot![]()
![]()
![]()