Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért vigyázzunk az ilyen kijelentésekkel...................noname írta:Ha ez igaz,és minden jól megy, akkor az MU és a Barca mindent visz. Mi is nagyon jól igazoltunk, ők is. Nem lepne meg egyáltalán egy MU-Barca BL-döntő.És persze a Barca nyer.
Nem hát, én is nagyon örülök, Football Managerben ő a legjobb védekező középpályásom.noname írta:KaboulTottenham
Azt nem írta a goal h mennyibe került.Sztem nem rossz igazolás.
Hú, ennek nagyon örülök. Nagyon kemény védő és még csak 21 éves. Gardner akkor mehet Isten hírével ahova akar...noname írta:KaboulTottenham
Azt nem írta a goal h mennyibe került.Sztem nem rossz igazolás.
Nem semmi! Főleg, hogy azt mondják tulaj elakarja adni a klubot, mert nagy a tartozása!noname írta:Csak most számoltam utána.Ha a Tevezes hír igaz, akkor az MU eddig összesen 70 millió fontot![]()
költött el, ami úgy kb 120 millió euró.
Fergi majd megoldja! BL-ben nem biztos, hogy találkozik a 2 csapat! Ha mégis Barca nyerni fog!sasi1 írta:Nagyon ne örüljünk ennek, mert igen erős lett az united, bár mintha már egy picit sokan lennének előre
Nagyon ne örüljünk ennek, mert igen erős lett az united, bár mintha már egy picit sokan lennének előreScorpio írta:Nagyszerű! Ismét egy jó igazolás a MU-nál!Sharkinho írta:Tevez a M.U.-ba megy![]()
![]()
Én is remélem, hogy nem megy oda! Jó lesz neki Manchesterben!kovinho írta:A lényeg hogy ne Madridba menjen.![]()
Scorpio írta:Nagyszerű! Ismét egy jó igazolás a MU-nál!Sharkinho írta:Tevez a M.U.-ba megy![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=146101kovinho írta:Nem úgy volt hogy megvárja a Copa végét és utána dönt?
Nagyszerű! Ismét egy jó igazolás a MU-nál!Sharkinho írta:Tevez a M.U.-ba megy![]()
![]()
Pft, és még nekem szennyes a fantáziám...Zozzy, azért ilyeneket nem kéne![]()
![]()
![]()
Kivédet 1 D.Villa 11est!kilibarca írta:Hildebrandot én nagyon bírom , de szerintem még nem ő lesz a kezdő kapusKiváncsi lennék mit csinált a bemutatáson
Most csak Ice Tea-zok...Sharkinho írta:OFF: Game biztos beittálAmúgy nem nyralnod kéne már
Ja...Off: Raziel,még mindig várjuk a portréd![]()
Milyen kis maffiozó feje lett Beniteznekkovinho írta:
Volt-e már?