Charlie írta:Azt szeretném kérdezni hogy 10 ember elég lesz a tornára Nektek(bírni fogjátok)?Mert 15-t lehet nevezni,vagy hogy most nem jutott be a B csapat így feltöltitek az A-t?
C.
Szia C!
Örülök, hogy látom ebben a topicban is a hsz-det

látszik, hogy figyelemmel követed a csapatot
Kérdésedre a válaszom: húzos kis torna lesz az szentigaz így 10 emberrel, de talán abban jobb a rövid kispad, hoogy gyorsabban tudunk cserélni és nem kell 10 perceket ülni mig az ember teljesen kiesik a ritmusból és nehezen veszi fel a tempót.
A lényeg, hogy mindenki tudja, hogy mikor kell lejönnie a pályáról meddig van a csapat hasznára!
Értem ezalatt, hogy ha nem megy neki cseréljen majd bizonyít a következő beállásnál, de hagyja szóhoz jutni a másikat is aki lehet, hogy szerencsésebb nála.
zoli1: Neked pedig meg kell értened, hogy a számárlétrát mindenkinek végig kell járnia és ha választani kell valakit a csapatba akkor elötted még kb. 20 olyan ember áll akiről tudjuk, hogy miként lehet a csapat hasznára. (bocs ha nyers voltam)
Közben az "A'" csapathoz is szeretnék szólni 1-2 szót:
Mivel Norbi barátunk a "B" kerettel "nem" lehet ott játékosként a tornán ezért megkértem,hogy legyen olyan kedves és igazgassa a csapatot úgy ahogy eddig is minden tornán megtette csak most neki nem kell játszania így jobban átlátja majd a csapat hibáit és ki tudja javítani.!!!
Szóval előre
HFCB a győzelemért.
A csoportunkból két presztízs meccset kell letudnunk az egyik a mi revansunk lesz (Inter ellen- szevasz Dodo ha olvasod

) a másik pedig az Arsenal ellen akik a "B" keretet akadályozták meg a feljutásban.
Persze nem vérre menő meccsek lesznek, de mindenki tegye oda magát keményen!
A Milanról nem is ejtek szót, ők örökké kemény ellenfélnek számítanak mióta a büntetőpárbajban ütöttük ki őket a döntőben közel egy éve!!!
Nem akarom már sokáig húzni a mondandómat, de jó lenne megnyerni a tornát, hogy a csapat másodszor is felkerüljön a kupára és már csak egyszer kell elhóditani és akkor miénk lesz a vánordkupa!!!