A Magyar Barca!
István!
Nem tudom, hogy érsz rá, de most nem bánnám ha te mennél, mert kicsit beteg vagyok. Nem vészes, de nem szeretnék abban a hideg sátorban játszani. Ezzel visszavennéd a múlt heti időpontodat.
Ha végképp nem jó, akkor azért elmegyek persze.
Nem tudom, hogy érsz rá, de most nem bánnám ha te mennél, mert kicsit beteg vagyok. Nem vészes, de nem szeretnék abban a hideg sátorban játszani. Ezzel visszavennéd a múlt heti időpontodat.
Ha végképp nem jó, akkor azért elmegyek persze.
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Hello HFCBarca!
Téli Bajnokság
12. forduló 2006-02-08: Ground FC vs. Hungarian FCB
Keret:
1. Lacibanez
2. Söri
3. Z.Iván/Deffent
4. Marci
5. Melkor
6. ZTE!
7. Sz.Zoli
8. A.Gergő
9. Silvanus
Kezdés: 20:50
Találkozó: 20:20
üdv
gnorbert
Téli Bajnokság
12. forduló 2006-02-08: Ground FC vs. Hungarian FCB
Keret:
1. Lacibanez
2. Söri
3. Z.Iván/Deffent
4. Marci
5. Melkor
6. ZTE!
7. Sz.Zoli
8. A.Gergő
9. Silvanus
Kezdés: 20:50
Találkozó: 20:20

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Persze,ez a minimum,remélem azért tovább is megyünk!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Sztem ez a minimum elvárás a csapattól!!!Ronaldinho 17 írta:Jó hogy a Milan van 3.-nak,minden bizonnyal ők a legerősebbek a csoportban lévő ellenfeleink közül!A továbbjutás kötelező!
De ha minden meccsen 10 perc után gond nélkül vezetik rá a labdát a védőkre akkor nehéz dolgunk lesz!!!
-
- Entrenador del Barça
Jó hogy a Milan van 3.-nak,minden bizonnyal ők a legerősebbek a csoportban lévő ellenfeleink közül!A továbbjutás kötelező!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Üdv HFCB!
Nehéz most bármit is mondanom, nagyon csalódott vagyok hogy nem lehetünk ott a Tornán.
Ám ezért leginkább magunkat (s elsősorban saját magamat) okolhatjuk...
Borzalmasan sok hibával, esztelenül, és olykor szerencsétlenül játszottunk.
Képesek voltunk a 110%-os helyzeteinket is elpuskázni, és mivel mindez nem is egyszer történt meg, nem lehetett más az eredmény...
Személyszerint nagyon sokat tanultam ebből a kudarcból, a következő Selejtezőn biztosan feljutunk!
Az eredmények:
Chelsea vs. Barca 1:2
Manchester vs. Barca 3:2
Arsenal vs. Barca 4:3
Cáratyuska!
Köszönjük...
andrijcar!
Könnyen lehet hogy igazad van...
Sok sikert kívánok az Arsenal csapatának...
üdv
gnorbert
Nehéz most bármit is mondanom, nagyon csalódott vagyok hogy nem lehetünk ott a Tornán.
Ám ezért leginkább magunkat (s elsősorban saját magamat) okolhatjuk...
Borzalmasan sok hibával, esztelenül, és olykor szerencsétlenül játszottunk.
Képesek voltunk a 110%-os helyzeteinket is elpuskázni, és mivel mindez nem is egyszer történt meg, nem lehetett más az eredmény...
Személyszerint nagyon sokat tanultam ebből a kudarcból, a következő Selejtezőn biztosan feljutunk!
Az eredmények:
Chelsea vs. Barca 1:2
Manchester vs. Barca 3:2
Arsenal vs. Barca 4:3
Cáratyuska!
Köszönjük...
andrijcar!
Könnyen lehet hogy igazad van...
Sok sikert kívánok az Arsenal csapatának...
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Szia C!Charlie írta:Azt szeretném kérdezni hogy 10 ember elég lesz a tornára Nektek(bírni fogjátok)?Mert 15-t lehet nevezni,vagy hogy most nem jutott be a B csapat így feltöltitek az A-t?
C.
Örülök, hogy látom ebben a topicban is a hsz-det

Kérdésedre a válaszom: húzos kis torna lesz az szentigaz így 10 emberrel, de talán abban jobb a rövid kispad, hoogy gyorsabban tudunk cserélni és nem kell 10 perceket ülni mig az ember teljesen kiesik a ritmusból és nehezen veszi fel a tempót.
A lényeg, hogy mindenki tudja, hogy mikor kell lejönnie a pályáról meddig van a csapat hasznára!
Értem ezalatt, hogy ha nem megy neki cseréljen majd bizonyít a következő beállásnál, de hagyja szóhoz jutni a másikat is aki lehet, hogy szerencsésebb nála.
zoli1: Neked pedig meg kell értened, hogy a számárlétrát mindenkinek végig kell járnia és ha választani kell valakit a csapatba akkor elötted még kb. 20 olyan ember áll akiről tudjuk, hogy miként lehet a csapat hasznára. (bocs ha nyers voltam)
Közben az "A'" csapathoz is szeretnék szólni 1-2 szót:
Mivel Norbi barátunk a "B" kerettel "nem" lehet ott játékosként a tornán ezért megkértem,hogy legyen olyan kedves és igazgassa a csapatot úgy ahogy eddig is minden tornán megtette csak most neki nem kell játszania így jobban átlátja majd a csapat hibáit és ki tudja javítani.!!!
Szóval előre HFCB a győzelemért.
A csoportunkból két presztízs meccset kell letudnunk az egyik a mi revansunk lesz (Inter ellen- szevasz Dodo ha olvasod

Persze nem vérre menő meccsek lesznek, de mindenki tegye oda magát keményen!
A Milanról nem is ejtek szót, ők örökké kemény ellenfélnek számítanak mióta a büntetőpárbajban ütöttük ki őket a döntőben közel egy éve!!!
Nem akarom már sokáig húzni a mondandómat, de jó lenne megnyerni a tornát, hogy a csapat másodszor is felkerüljön a kupára és már csak egyszer kell elhóditani és akkor miénk lesz a vánordkupa!!!

-
- Director del Fútbol
Természetesen NEM, nem töltjük fel az "A" csapatot, mert nem tehetjük! Aki szerepelt a "B"-ben, az már nem játszhat az "A"-ban!Charlie írta:Azt szeretném kérdezni hogy 10 ember elég lesz a tornára Nektek(bírni fogjátok)?Mert 15-t lehet nevezni,vagy hogy most nem jutott be a B csapat így feltöltitek az A-t?
C.
És IGEN, elegen leszünk!!!

"Més Cuen un Club"
- barca52
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Azt hiszem, nem lehet más a cél, az első két meccset mindenképp hozni kell, a Milan ellen pedig már felszabadultan kell játszani a biztos továbbjutás tudatában, és persze őket is meg kell verni. Ha ezt megteszitek, meglesz a tornagyőzelem.
Forca Barca "A"
üdv mindenkinek
Azt hiszem, nem lehet más a cél, az első két meccset mindenképp hozni kell, a Milan ellen pedig már felszabadultan kell játszani a biztos továbbjutás tudatában, és persze őket is meg kell verni. Ha ezt megteszitek, meglesz a tornagyőzelem.
Forca Barca "A"
üdv mindenkinek
-
- Director del Fútbol
Sziasztok!
Íme a Szurkolói Torna menetrendje. Sajnos mi kezdünk, úgyhogy oda kell mennünk már reggel, de aztán lesz időnk aludni 13.00-ig!
10:00 Inter - Barcelona
10:30 Juventus - Real M.
11:00 Milan A - Arsenal
11:30 Roma - Milan B
12:00 Inter - Milan A
12:30 Juventus - Roma
13:00 Barcelona - Arsenal
13:30 Real M. - Milan B
14:00 Inter - Arsenal
14:30 Juventus - Milan B
15:00 Barcelona - Milan A
15:30 Real M. - Roma
16:00 A1 - B2
16:30 A2 - B1
17:00 Büntetők a 3. helyért
17:15 Csajmeccs
17:45 Döntő
Szóval a jövő hét szombaton remélhetőleg 18.30 - 19.00-ig lesz programunk!!!
FORCÁ BARCA!!!
Íme a Szurkolói Torna menetrendje. Sajnos mi kezdünk, úgyhogy oda kell mennünk már reggel, de aztán lesz időnk aludni 13.00-ig!

10:00 Inter - Barcelona
10:30 Juventus - Real M.
11:00 Milan A - Arsenal
11:30 Roma - Milan B
12:00 Inter - Milan A
12:30 Juventus - Roma
13:00 Barcelona - Arsenal
13:30 Real M. - Milan B
14:00 Inter - Arsenal
14:30 Juventus - Milan B
15:00 Barcelona - Milan A
15:30 Real M. - Roma
16:00 A1 - B2
16:30 A2 - B1
17:00 Büntetők a 3. helyért
17:15 Csajmeccs
17:45 Döntő
Szóval a jövő hét szombaton remélhetőleg 18.30 - 19.00-ig lesz programunk!!!

"Més Cuen un Club"
Köszi hogy irtatok! Megértem, hogy nem lehetek a csapatba. Reméllem eltudok menni szurkolni.
hellosztok
FORCA BARCA

FORCA BARCA
-
- Director del Fútbol
De, jöhetsz! Ahogy Marci barátom is mondta: nézőnek! Zászlókkal, transzparensekkel, trombitával...zoli1 írta:A tornára nem mehetnék én is .Nagyon szeretnék menni.
Forca Barca

Komolyra fordítva a szót: Zoli! Ez a csapat hosszú idő alatt, komoly szervezési munka, nem kevés pénz, és idő befektetésével jött létre! Jelenleg egy igen bő, és már nagyon összeszokott gárdánk van, akik részt vesznek/vettek a szurkolói tornákon. Érted már? Természetesen nem vagy lemaradva semmiről se TE, se más, de csak így, a torna előtt 1 héttel sajnos nem lehet bekerülni a keretbe! Ezt meg kell értened!
Gyere majd le szombatonként, hogy megismerjük egymást, meglátod majd hogy zajlik ez az egész, várunk szeretettel!

"Més Cuen un Club"
A tornára nem mehetnék én is .Nagyon szeretnék menni.
Forca Barca
Forca Barca
- Marci
- Capitá del Barça
Torna csak kb fél évente van, de minden szombaton foci;
Helyszín:
Karácsony Sándor Általános Iskola
1211 Bp., Rákóczi út 106-108
Hévvel a Borárosról 15 perc.
Most szombaton nem játszunk ott, mert most lesz a torna. De lehet jönni szurkolni transzparensekkel stb, még az se baj ha Jimmy Jump-szerűen fejezitek ki szimpátiátokat a csapat iránt
A torna Budafokon lesz, Promontor utca 8.
Kár hogy nem jutott tovább a B csapat, pedig képes lett volna rá. Mindenesetre az őket búcsúztató Arsenal a mi csoportunkba került, úgyhogy visszavágunk majd!
Helyszín:
Karácsony Sándor Általános Iskola
1211 Bp., Rákóczi út 106-108
Hévvel a Borárosról 15 perc.
Most szombaton nem játszunk ott, mert most lesz a torna. De lehet jönni szurkolni transzparensekkel stb, még az se baj ha Jimmy Jump-szerűen fejezitek ki szimpátiátokat a csapat iránt

Kár hogy nem jutott tovább a B csapat, pedig képes lett volna rá. Mindenesetre az őket búcsúztató Arsenal a mi csoportunkba került, úgyhogy visszavágunk majd!

-
- Director del Fútbol
Szia! Üdvözlünk itt! Első, és legfontosabb lépés célod elérése érdekében, hogy a szombatonként gyere velünk focizni! Minden szombaton 17.00-tól 19.00-ig Csepelen, a Karácsony Sándor Általános iskola tornatermébe! Várunk szeretettel!zoli1 írta:A következő meccsre vagy tornára már én is szeretnék elmenni.Vagy a rendes Barcaval vagy a B csapatával,de nagyon szeretnék ott lenni.Légyszíves jelezzetek visza.
FORCA BARCA

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Gratulálok a "B" csapatnak, mert tényleg nagyon hajtottak, küzdöttek, és jó, izgalmas meccseket vívtak. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a feljutás, de legközelebb már biztos lesz a siker, ha tanulunk a hibáinkból, amiből sajnos volt sok! A jövő heti tornán remélem sikerül majd visszavágnunk!!! 

"Més Cuen un Club"
A következő meccsre vagy tornára már én is szeretnék elmenni.Vagy a rendes Barcaval vagy a B csapatával,de nagyon szeretnék ott lenni.Légyszíves jelezzetek visza.
FORCA BARCA
FORCA BARCA
Sziasztok!
Szerintem ott rontottátok el a dolgot, hogy a második csoportmeccseteken nem koncentráltatok eléggé és emiatt csoportmásodikok lettetek. Az arsenal igen jó volt ma. Persze valószínű ellenünk is kemény meccsetek lett volna.
Sok sikert a jövőben!
Szerintem ott rontottátok el a dolgot, hogy a második csoportmeccseteken nem koncentráltatok eléggé és emiatt csoportmásodikok lettetek. Az arsenal igen jó volt ma. Persze valószínű ellenünk is kemény meccsetek lett volna.
Sok sikert a jövőben!
- barca52
- Jugador d'estrella
miért?mennyi lett a Juve elleni meccs?voltatok még Csepelen is?Cáratyuska írta:Gratulálok a Barca "B"-nek a tisztes helytállásért, meg a szoros meccsekért a selejtezőn.
A barátságos meccs meg addig jó volt,amíg bírtuk. Az utána lévő dolgokat, meg el lehet felejteni:)
FORZA JUVENTUS!!!
-
- Barça C
Gratulálok a Barca "B"-nek a tisztes helytállásért, meg a szoros meccsekért a selejtezőn.
A barátságos meccs meg addig jó volt,amíg bírtuk. Az utána lévő dolgokat, meg el lehet felejteni:)
FORZA JUVENTUS!!!
FORZA JUVENTUS!!!
- barca52
- Jugador d'estrella
srácok!
a mai selejtezőről annnyit, hogy nem játszottunk rosszul, szerintem megérdemeltük volna a továbbjutást, de nem volt szerencsénk...majd legözelebb már bejutunk a nagy tornára, és bsszút állunk az Arsenalon és a Manchesteren...meg amúgy is, ma játszott először együtt ez a csapat, nem voltunk rosszak...
nektek mi a véleményetek?
a mai selejtezőről annnyit, hogy nem játszottunk rosszul, szerintem megérdemeltük volna a továbbjutást, de nem volt szerencsénk...majd legözelebb már bejutunk a nagy tornára, és bsszút állunk az Arsenalon és a Manchesteren...meg amúgy is, ma játszott először együtt ez a csapat, nem voltunk rosszak...
nektek mi a véleményetek?
Hellosztok.Új vagyok.Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan kerülhetnék be a csapatba vagy ebe vagy a "B"-be.Ha valahogyan meglehetne ezt oldani akkor légyszíves szóljatok.Előre is kösz:Zoli1
korom: 15
korom: 15
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Szevasztok!
Szurkolok nektek innen 25000 km-rol, a pisameleg idoben:) Arra gondoltam itt kellene egyszer edzotaborozni:)
Szurkolok nektek innen 25000 km-rol, a pisameleg idoben:) Arra gondoltam itt kellene egyszer edzotaborozni:)