Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem.kovinho írta:Volt-e már?
sergi89: egy dolgot véss a fejedbe - ezen a honlapon én vagyok itthon, te meg vendég vagy, ráadásul a legősibb ellenfélnek szurkolsz. Úgyhogy egy kicsit csendesebben ha lehet.sergi1989 írta:egyben egytértünk varga urat senki nem kérdezte!
amugy sztm akár lehetne is olyan csajom![]()
és én küldök magamról képet ,csak holnap nehogy fernando torres legyen kin nálad liverpool mezben..mert most erre volt a legnagyobb esély!
Sztem a többség a te fejedre kiváncsiRaziel írta:Neki is mondtam,de neked is elmondom,küldjél magadról képet berakom azt
sergi1989 írta:ennek miköze volt ide?![]()
de amugy meg ez egy magán vélemény volt!
nem akartalak megsérteni!
ez meg elég gyenge válasz volt,de valahogy tőled nemis vártam többet!![]()
ha olyan lennék mint te akkor megkérdezném, válaszként hogy holnap kilesz az avatarodba?ahogy azt grecki csinálta nem rég érdekes ő barcás de neki is feltünt!hogy ugy cseréled a kedvenceket mint más a...
Mindketten egyformák vagytok. A focihoz kb. annyit értetek, mint Mariska néni az atomfizikához. Majd egy pár év múlva gyertek vissza, amikor már labdarúgást is láttatok. Itt osztjátok az észt, közben meg nem veszitek észre, mennyi hülyesőget hordtok össze.Raziel írta:Tanulj meg írni előszörsergi1989 írta:nem értem mért veszekedtek rázielel!a vak is látja hogy kis gyerek még aki ide oda csapong hogy ép ki a kedvence, és kit szeretünk a legjobban!
ráadásul elég sok dologgal nincs tisztába igy alpon,de valamiért kötekszik igyis!nah de ez csak egy külső vélemény!![]()
Zozzy, azért ilyeneket nem kéneZozzy 5 írta:nagyszerű játékos, szivesen látnám Toure mögött, néha előtt
Tanulj meg írni előszörsergi1989 írta:nem értem mért veszekedtek rázielel!a vak is látja hogy kis gyerek még aki ide oda csapong hogy ép ki a kedvence, és kit szeretünk a legjobban!
ráadásul elég sok dologgal nincs tisztába igy alpon,de valamiért kötekszik igyis!nah de ez csak egy külső vélemény!
Alap dolgokra nem figyelsz oda....Raziel írta:Chivu,bal és középső védő,Edmilson középső védő és védekező kpk.Tudnak egy poszton játszani,de nemtudom hogyha annyira nagyon jó játékos mint amilyennek te állitod,akkor valószinűleg,a következő szezonban is kezdő lesz...igazvagy annyira azért nemjó
![]()
Látom,szeretnél kicsit kötekedni...Raziel írta:Neki mindig más.Zozzy 5 írta:Látom egész jó kis vitát indítottam el MavubávalÉn továbbra is tartom magam, nagyszerű játékos, szivesen látnám Toure mögött, néha előtt
Mikinek más a véleménye, ez van...