Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.: Énlluisllach89 írta:Reagáljon mindenki aki nem csinálja meg?fanbarca írta:
Miért nem próbálkozik senki??? Legalább reagáljatok ....
OK.
1.: Én
Reagáljon mindenki aki nem csinálja meg?fanbarca írta:
Miért nem próbálkozik senki??? Legalább reagáljatok ....
Hát én nem szívesen csinalok 3 emberes sigeket. Tul zsúfolt számomra. + S.Roberto és Muniesa nem tul felkapottak még alig van jó render belőlük, én pedig nem szoktam vágni. majd valaki rááll. vagy nem.fanbarca írta:Miért nem próbálkozik senki??? Legalább reagáljatok ....fanbarca írta:Senki sem vállalkozik?fanbarca írta:Sziasztok, szeretném ha készítenétek nekem egy Sergi Robertós és egy Bojanos aláírásképet.... Két külön képet ! Minél több munkának örülnékLegyen választék!
![]()
Akkor lenne egy másik kérésem : Egy sig, melyen 3 játékos lenne rajta :
Sergi Roberto
Bojan
Muniesa
Miért nem próbálkozik senki??? Legalább reagáljatok ....fanbarca írta:Senki sem vállalkozik?fanbarca írta:Sziasztok, szeretném ha készítenétek nekem egy Sergi Robertós és egy Bojanos aláírásképet.... Két külön képet ! Minél több munkának örülnékLegyen választék!
![]()
Akkor lenne egy másik kérésem : Egy sig, melyen 3 játékos lenne rajta :
Sergi Roberto
Bojan
Muniesa
Egy kis körítéssel még feldobhatnád - amúgy tetszetőshigany írta:http://i37.tinypic.com/30ic8qt.png
Katalán88 írta:Adriano:
nagyon ütős ,bár nem vagyok egy adriano fan, mégKatalán88 írta:Adriano:
De attól még lopás, am meg csak jószándékkal mondtam..ronaldinho89 írta:már ne is haragudj fa.án egy textura topicban találtam, és megtetszett, le is szedtem. nem hinném hogy ez lopásnak minősülne. amugy meg aki valamit feltesz a netre, azt a másik nyugodtan leszedheti ugyebár. nem értem mi a probléma ezzel? tetszett a háttér be is raktam mert ilyet akartam. ennyi.csaNii' írta:@ronaldinho89: nem akarok rosszat mondani meg minden, de ezt lopásnak veszik a nagyobb gfx site-okon, mert a háttér egy másik ember munkája és nem egy textúra.
Nekem tetszik, bár nem vagyok Querasma fan ..... Nagyon jó lenne ha készítenétek nekem egy siget, amilyent kértem...csaNii' írta:
Legutóbb nem kaptam komot erre a sigre amit Katalán88-al csináltam
Gondolom újra postolom
már ne is haragudj fa.án egy textura topicban találtam, és megtetszett, le is szedtem. nem hinném hogy ez lopásnak minősülne. amugy meg aki valamit feltesz a netre, azt a másik nyugodtan leszedheti ugyebár. nem értem mi a probléma ezzel? tetszett a háttér be is raktam mert ilyet akartam. ennyi.csaNii' írta:@ronaldinho89: nem akarok rosszat mondani meg minden, de ezt lopásnak veszik a nagyobb gfx site-okon, mert a háttér egy másik ember munkája és nem egy textúra.
ronaldinho89 írta:Barca_10 kérésére:
Oks köszönöm mindenkinek!Na meg is csinálom!Messithebest írta:BarcaBaku írta:Hello!
Még új vagyok szal megkérhetnék vkit h csináljon egy Messi-Dinho aláírásképet?
Nagyon megköszönném!
Ha vki vállalja akk nem adok képet rábízom...
Előre is thx !
Itt az én régi aláirásképem,használd ezt,sztem ez is ott van:
Köszönd davidvilla77nek,ő csinálta
Senki sem vállalkozik?fanbarca írta:Sziasztok, szeretném ha készítenétek nekem egy Sergi Robertós és egy Bojanos aláírásképet.... Két külön képet ! Minél több munkának örülnékLegyen választék!