Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
En megmondom oszintén Rosselt szívessebben látnám az elnoki székben!Zsolti írta:de most tényleg.eddig egyetlenegy pozitívum volt,mióta elment rossel az pedig a xavi szerződése.azonkívül csak rossz dolgok tömkelege.Boixos írta:nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de a mostanában történtek alapján egyelőre úgy néz ki, h maradt itt elnöknek. remélem rámcáfol.
de most tényleg.eddig egyetlenegy pozitívum volt,mióta elment rossel az pedig a xavi szerződése.azonkívül csak rossz dolgok tömkelege.Boixos írta:nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de a mostanában történtek alapján egyelőre úgy néz ki, h maradt itt elnöknek. remélem rámcáfol.
Ez már az én fejemben is megfordult.Boixos írta:ha így megy tovább, lehet, h ezt a mondókát fogom kitenni az avatarba. elég [auto_cenzúra] ezt végignézni, h a kedvenc klubomnál halmozzák a baromságokat és még ünneplik is azokat.antiimperialista írta:
Hijo de puta
joan laporta!!!!
Hát nem tom minek,sztem csak a reál elől akarjuk lenyúlni,a középpályánk a legerősebb,védő kell!Boixos írta:mesélje már el nekem vki, h mi a ráknak nekünk a joaquin? jó zsugás meg minden, de nincs elég emberünk a középpályán???
azonkívűl egy realos kispárnán alszik, kell a francnak az ilyen.
ha így megy tovább, lehet, h ezt a mondókát fogom kitenni az avatarba. elég [auto_cenzúra] ezt végignézni, h a kedvenc klubomnál halmozzák a baromságokat és még ünneplik is azokat.antiimperialista írta:
Hijo de puta
joan laporta!!!!
Azt tudom!De én úgy tudom h bármikor elvihetik annyiért mint ammennyiért vették ha ő menni akar és ugye azt mondta hogy elmenne ha lehetne!De lehet hogy nekede van igazad!Boixos írta:remélem, h nem! csak azért írtam, mert állítólag van egy olyan kitétel a gallas szerződésében, h ha letelik a bugija, akkor annyiért vihetik, mint amennyiért az oroszok megvették. ez, ha jól tudom 5 misi volt.Maxi írta:Hát sztem ennyire hülyék nm lehetünk,vagy mégis?
remélem, h nem! csak azért írtam, mert állítólag van egy olyan kitétel a gallas szerződésében, h ha letelik a bugija, akkor annyiért vihetik, mint amennyiért az oroszok megvették. ez, ha jól tudom 5 misi volt.Maxi írta:Hát sztem ennyire hülyék nm lehetünk,vagy mégis?
Hát sztem ennyire hülyék nm lehetünk,vagy mégis?Boixos írta:ha igaz az, h 5misiért el lehetne hozni, akkor a 10 egy újabb fantasztikus üzleti bravúrnak tűnik, a riquelme eladása után.Deco01 írta:Gallas-ért 10 millió fontot ajánlott a Barca!
http://www.tribalfootball.com/june/engl ... 30605.html
ha igaz az, h 5misiért el lehetne hozni, akkor a 10 egy újabb fantasztikus üzleti bravúrnak tűnik, a riquelme eladása után.Deco01 írta:Gallas-ért 10 millió fontot ajánlott a Barca!
http://www.tribalfootball.com/june/engl ... 30605.html
Hát még ebbol a sorbol Oleguer a legjobb, messze!!!Maxi írta:Mit szólnátok ha így állnánk föl jövőre:Meijá,Pavon,Oleguer(hogy legyen egy saját nevelés!)Raul Brávó?LG írta:Rajul Bravo balszélso, Meijá meg johetne jobboldalra![]()