Rivaldinho írta:grecki írta:
Az vesse rá az első követ, aki 100%-osan ki meri jelenteni, hogy nem igazolt volna el a helyében. Hogy miért?
Egyrészt Xavival és Iniestával előre be volt töltve a pozíciója kb 8-10 évre.
Másodszor. Nem írhatott alá profi szerződést, ergo nem hiszem, hogy túl jó "fizuja" lett volna...
1. Itt nem rólunk van szó. Egyikünk sem olyan szinten játszik, hogy ezt meg tudja ítélni, tehát nem ez az összehasolítási alap, hanem mindnekinek a 'belső etikai kódexe'.
2. Hát igaz, csak ő a pénzt, és a hírnevet is választotta ezzel... Nem hiszem h arra gondolt, hogy hmm.. mien nagyon jó edző ez a Wenger.
3. Giovanninál is bejelntkezett a Chelsea! tavaly, amikor ha jól emlésem még nem volt szerződése. Vagy Bojan-nal is felmerültek a kérők, azt hiszem a Man U., vagy valamelyik másik angol nagycsapat. De! nem mentek el. Tudták hogy nem lesznek biztosan kezdők, sőt még az is biztos megfordult a fejükben hogy nagyon kevésszer fognak találkozni a bőrbogyóval élesben. Mégis itt maradtak. Mehettek volna kölcösnbe is, nem akartak, mert bennük a culé vér folyik.
Persze ez csak az én szubjektív véleményem, mindenkiére kiváncsi vagyok, szal írjátok meg ti is.

Sztem ez nem annak a kérdése, h ki mennyire hű a nevelőegyesületéhez. Ahogy Te is írtad, mi nem tudjuk, h milyen helyzet egy ilyen, a mi orrunk alá senki nem dugott még egy zsák lóvét, meg sok éves szerződést az orrunk alá! És sztem aki ezzel nem él...
Arról nem beszélve, h az Arsenal és Wenger a legjobb garancia egy fiatal tehetség befutására, és Cesc szerintem ezt igenis figyelembe vette.
Azon kívül a Barçában valószínűleg Xavi, Ini és Deco elnyomták volna, ki tudja itt most milyen szinten játszana. Úgyh az ő szempontjából ez egy óriási lépés volt minden szempontból, szakmailag és nem utolsó sorban pénzügyileg is! És egy tizenévesnél azért lehet, h a pénz az első!
A klubhűség szép dolog, csak a mai futballban már egy nem létező fogalom sajnos, minimális példától eltekintve, és akik emblematikus figurák, Puyol, Xavi pl., ők már könnyen maradnak hűek a klubhoz, mert van biztos anyagi hátterük, és már szinte mindent elértek, tehát a váltás nem indokolt, nem úgy egy tizenéves gyereknél, aki minél gyorsabban minél többet akar. Úgyh sztem nincs ezzel baj, én nem haragszom Fabregasra.