Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.13. 17:40:24

Ádám02 írta:Az egymás elleni számít de ez még csak most esett le??? :?
Arról beszélünk,ha 3as holtverseny fordulna elő :wink: Még csak most esett le :?: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.06.13. 17:31:57

Az egymás elleni számít de ez még csak most esett le??? :?
bazsa007
Jugador del Barça

2007.06.13. 14:33:48

ozsimiki írta:Na ezt most magyarázdd el kérlek :wink: Ugyanis,ha nyernek,akkor annyi pontjuk van mint nekünk,és Madridéknak...HA ilyenkor az egymás ellen szerzett több pont számít,akkor 1.Madrid :arrow: 7pont (ellenünk 4,Sevilla ellen 3) 2. Sevilla 6 pont (győzelem ellenünk,és Madrid ellen) 3. BARCA :? 4 pont (győzelem Sevilla ellen,és döntettlen Madrid ellen)
HA GK SZÁMÍT,akkor meg MI VAGYUNK EBBEN AZ ESETBEN A BAJNOKOK...

Szóval ezt hogy értetted :?:

Amúgy Robinho sem játszhat Madrid részről...

az az 1lehetőség még maradt,h nem a legutóbbi fordulóra értetted,ahol 0-0át játszott egymással a Mallorca,és Sevilla...dehát arra értetted...nem? :lol:
2006.10.15. 19:00 FC Barcelona - Sevilla 3-1
2006.10.22. 21:00 Real Madrid - FC Barcelona 2-0
2006.12.09. 22:00 Sevilla - Real Madrid 2-1
2007.03.03. 22:00 Sevilla - FC Barcelona 2-1
2007.03.10. 22:00 FC Barcelona - Real Madrid 3-3
2007.05.06. 21:00 Real Madrid - Sevilla 3-2

1. Madrid 7 pont
2. Sevilla 6 pont
3. Barca 4 pont
..sajnos, és én is úgy tudom, hogy az egymás elleni eredmény számít. :(
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.13. 11:41:37

OFF:
A katalánok szinte semmilyen nyelvet nem beszélnek, ami gáz, mert elég jól megélnek a turizmusból... A többi spanyol terülteről nincs személyes tapasztalatom, de szerintem ott se annyira jellemző, mert Londonban a szálláson volt egy rakás malagai (Sevilla környéke) csajszi, és egyik sem beszélt angolul (ismerkedni persze akartak volna 8) ). Meg volt egy bas.zk srác, ő legalább nyelvet tanulni ment Londonba, valamennyit már gagyogott is.

Az olaszok dettó, nemrég meggyőződhettem róla. Nagyon kevés hely volt, ahol az angoltudásommal értem valamit.
haze71
Entrenador del Barça

2007.06.13. 11:00:19

cruyff írta:Hát ezt így elcseszni....... A 89. percben még a mennyországban voltam, fogtuk a bajnoki kupát, 90. percben pedig egyszerre minden odalett. A védelmünk egy vicc. Mennyi volt az esélye annak, hogya margit 1-3-ról feláll és végül nyer az espanol ellen? Mennyi volt az esélye annak, hogy Valdes megint az utolsó percben bebakizik a betis ellen? Mennyi volt az esély arra, hogy margit 2-2-nél az utolsó percben nyer a recre ellen? Mennyi volt az esélye annak, hogy tamudo a legeslegvégén gólt rúg a Nou Campban? Mennyi volt az esélye annak, hogy UGYANABBAN a percben a margit kiegyenlit zaragozában? MENNYI????? 1 : 1000000-hoz kb.. de capellonak bejött... HIHETETLEN
Mekkora "mázlink" van, hogy nem ez volt az utolsó forduló! Én így sem bírtam elaludni hajnali kettőig. Ha ez lett volna a végső forduló, még mindíg ébren lennék...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.13. 07:44:00

ozsimiki írta: Na ezt most magyarázdd el kérlek :wink: Ugyanis,ha nyernek,akkor annyi pontjuk van mint nekünk,és Madridéknak...HA ilyenkor az egymás ellen szerzett több pont számít,akkor 1.Madrid :arrow: 7pont (ellenünk 4,Sevilla ellen 3) 2. Sevilla 6 pont (győzelem ellenünk,és Madrid ellen) 3. BARCA :? 4 pont (győzelem Sevilla ellen,és döntettlen Madrid ellen)

az az 1lehetőség még maradt,h nem a legutóbbi fordulóra értetted,ahol 0-0át játszott egymással a Mallorca,és Sevilla...dehát arra értetted...nem? :lol:
Igazad van Nick.
szabály írta:As in England and most European countries, there are three points for a win and one for a draw. If clubs are level on points, the particular goal average between the two sides counts before the general goal average. So, for example, if X beats Y 2-1 at home, and loses 2-0 away during the course of the season, Y is placed higher in the league, even if their general goal average is worse. If 3 or 4 teams are equal, only the matches between those teams are taken into account, and a mini-league table is computed to decide who has finished higher.
Valóban, úgyis csak a második helyezés járt volna nekik. Mi meg szégyenszemre a bl selejtezőkön is indulhattunk volna...
cruyff
Entrenador del Barça

2007.06.12. 23:12:10

Hát ezt így elcseszni....... A 89. percben még a mennyországban voltam, fogtuk a bajnoki kupát, 90. percben pedig egyszerre minden odalett. A védelmünk egy vicc. Mennyi volt az esélye annak, hogya margit 1-3-ról feláll és végül nyer az espanol ellen? Mennyi volt az esélye annak, hogy Valdes megint az utolsó percben bebakizik a betis ellen? Mennyi volt az esély arra, hogy margit 2-2-nél az utolsó percben nyer a recre ellen? Mennyi volt az esélye annak, hogy tamudo a legeslegvégén gólt rúg a Nou Campban? Mennyi volt az esélye annak, hogy UGYANABBAN a percben a margit kiegyenlit zaragozában? MENNYI????? 1 : 1000000-hoz kb.. de capellonak bejött... HIHETETLEN
VISCA EL BARCA!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.12. 23:02:01

VictorValdes19 írta:amugy tényleg a sevilla lenne a bajnok ha hármas holtverseny alakulna ki ezt mondták nem tom hogy miért de jobb lenne mint ha a madrid nyerné meg :D
Nem zavar mit mondtak,ha nagy valószínűséggel hülyeség.... :wink: Miért lenne a Sevilla bajnok? VAGY A GK-t nézik,vagy az egymáselleni pontokat...ott meg Madrid nyerne...GK-ban meg mi...vagy akkor mi a lófalloszt néznek?

Persze nekik jobban "örülnék" én is....hamár MI nem lehetünk,lehetnénk :? :cry:
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.12. 22:59:53

amugy tényleg a sevilla lenne a bajnok ha hármas holtverseny alakulna ki ezt mondták nem tom hogy miért de jobb lenne mint ha a madrid nyerné meg :D
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.12. 22:58:14

grecki írta: Meg azért az sem egy elhanyagolható tényező, hogy a Sevilla sem tudta megverni őket, pedig akkor élre állhattak volna, és simán meg is nyerhették volna a bajnokságot. Az andalúzok szurkolói lehet még inkább elkeseredettek, mint mi, mivel mindkét előttük álló csapat botlott... Ez még akkor is nagy fegyvertény, ha tudjuk, hogy sem Kerzsakov, sem Kanouté nem játszott...
Na ezt most magyarázdd el kérlek :wink: Ugyanis,ha nyernek,akkor annyi pontjuk van mint nekünk,és Madridéknak...HA ilyenkor az egymás ellen szerzett több pont számít,akkor 1.Madrid :arrow: 7pont (ellenünk 4,Sevilla ellen 3) 2. Sevilla 6 pont (győzelem ellenünk,és Madrid ellen) 3. BARCA :? 4 pont (győzelem Sevilla ellen,és döntettlen Madrid ellen)

Kép
rytuu
Jugador del Barça

2007.06.12. 19:09:53

grecki írta:
rytuu írta: A kettő majdnem ugyanaz. Azonos akcentus, a spanyolok is megértik a portugálokat és a portugálok is a spanyolokat. Elég ha spanyolul tud, mert akkor szinte már tud portugálul is. Ezen nincs értelme vitatkozni.
Egyik volt ismerősöm haverja brazíliában született, így a magyar mellett anyanyelve a portugál is. Amikor találkoztak (ő és egy olaszul beszélő haverja) egy portugál sráccal, akkor az olaszul beszélő csávó jobban megértette magát a portugállal, mint a brazil, holott ugyanazt a nyelvet beszélik más akcentusban.
Hát jó. Én mondjuk csak a szomszédos országokra értettem, onnan van tudomásom. A többiről nem tudok.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 18:54:18

rytuu írta: A kettő majdnem ugyanaz. Azonos akcentus, a spanyolok is megértik a portugálokat és a portugálok is a spanyolokat. Elég ha spanyolul tud, mert akkor szinte már tud portugálul is. Ezen nincs értelme vitatkozni.
Egyik volt ismerősöm haverja brazíliában született, így a magyar mellett anyanyelve a portugál is. Amikor találkoztak (ő és egy olaszul beszélő haverja) egy portugál sráccal, akkor az olaszul beszélő csávó jobban megértette magát a portugállal, mint a brazil, holott ugyanazt a nyelvet beszélik más akcentusban.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 18:51:14

varga tamás írta: Meg aztán Spanyolországban nem nagyon beszélnek nyelvet, fateromék legalábbis azt mondták, amikor tavaly voltak... Próbálkoztak németül is, az meg aztán annyira sem ment...
aAz, hogy Spo-ban nem beszélik a német nyelvet, az asszem magától értetődő dolog, ott nem számít világnyelvnek. Angolul meg sztem elég sokan megértetik magukat. R10 pedig annyit tud angolul, amennyi szükséges. És én nem tudom, de sztem a spanyol és a portugál nyelv nem állhat egymástól olyan messze.[/quote]

Úgy értettem, hogy az angol után próbálkoztak németül. Persze elsőkézből szerzett infóm nincs, mert még nem voltam soha, de ami késik nem múlik...
rytuu
Jugador del Barça

2007.06.12. 18:46:38

varga tamás írta:
grecki írta:Hát szerintem nagyon is el vagy tévedve... Ronaldinho meg általában nem is spanyolul, hanem portugálul nyilatkozik (aranylabda, év legjobbja, stb díjátadáson)...Akkor szerinted hogy megy neki az angol??

Meg aztán Spanyolországban nem nagyon beszélnek nyelvet, fateromék legalábbis azt mondták, amikor tavaly voltak... Próbálkoztak németül is, az meg aztán annyira sem ment...
aAz, hogy Spo-ban nem beszélik a német nyelvet, az asszem magától értetődő dolog, ott nem számít világnyelvnek. Angolul meg sztem elég sokan megértetik magukat. R10 pedig annyit tud angolul, amennyi szükséges. És én nem tudom, de sztem a spanyol és a portugál nyelv nem állhat egymástól olyan messze.[/quote]

A kettő majdnem ugyanaz. Azonos akcentus, a spanyolok is megértik a portugálokat és a portugálok is a spanyolokat. Elég ha spanyolul tud, mert akkor szinte már tud portugálul is. Ezen nincs értelme vitatkozni.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.12. 18:38:41

grecki írta:Hát szerintem nagyon is el vagy tévedve... Ronaldinho meg általában nem is spanyolul, hanem portugálul nyilatkozik (aranylabda, év legjobbja, stb díjátadáson)...Akkor szerinted hogy megy neki az angol??

Meg aztán Spanyolországban nem nagyon beszélnek nyelvet, fateromék legalábbis azt mondták, amikor tavaly voltak... Próbálkoztak németül is, az meg aztán annyira sem ment...
aAz, hogy Spo-ban nem beszélik a német nyelvet, az asszem magától értetődő dolog, ott nem számít világnyelvnek. Angolul meg sztem elég sokan megértetik magukat. R10 pedig annyit tud angolul, amennyi szükséges. És én nem tudom, de sztem a spanyol és a portugál nyelv nem állhat egymástól olyan messze.
raven
Jugador del Barça

2007.06.12. 16:16:10

Hát én nem nagyon bízom a Mallorcában.
Annyi embre fog ott ellenük szurkolni, hogy szerintem már amikor kilépnek sokkolva lesznek és egy két gólos vereségbe fognak beleszaladni.
Nekünk nem erre kellett volna várni és amint mondtam ezt a bajnokságot nem szabadna ennyi botlás után nyernünk, bár ha úgy lesz én leszek a legboldogabb ember széles e gólyobison... :D
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
PCsabi
aka Game90

2007.06.12. 15:43:53

Még a nyelvekhez :) :

Benitez pl külön kérte a külföldi játékosait (pl. spanyol), hogy minnél előbb tanuljanak meg angolul. De azt nem hinném, hogy itt nagyon sokan beszélnének angolul :roll: De valahogy csak megtalálják a közös hangot.
Jankovic és Ibagaza nélkül? :oops:
Nem a legjobb hír :? Diarra meg nem játszik a Realnál. A mérkőzés játékvezetője pedig Muniz Fernández lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 14:22:15

bazsa007 írta:Szerintem még bármi megeshet a végén.
Az is lehet, hogy a Real is kikap, meg mi is.
Talán a legkönyebben az valósulhat meg, hogy a Madrid otthon leikszel a Mallorcaval, mi meg idegenben megverjük a Nasticot. Bárcsak így történne!
Jó mondjuk ezt a bajnokságot, már réges-rég meg kellett volna nyernünk, na de ha mostmár így alakult...

Ha megnézitek a Mallorcanak sikerült megvernie idegenben 2-1-re azt a Sevillat, aki még így is, hogy harmadik helyezett, 5 góllal kevesebbet kapott, mint a Real Madrid és 1 góllal többet is rúgott nála!
Csak hát ugye a bajnokságot pontszámra mérik. (Ez így is van rendjén)

Kiváncsi vagyok mi lesz! :shock:
Meg azért az sem egy elhanyagolható tényező, hogy a Sevilla sem tudta megverni őket, pedig akkor élre állhattak volna, és simán meg is nyerhették volna a bajnokságot. Az andalúzok szurkolói lehet még inkább elkeseredettek, mint mi, mivel mindkét előttük álló csapat botlott... Ez még akkor is nagy fegyvertény, ha tudjuk, hogy sem Kerzsakov, sem Kanouté nem játszott...

Ki tudja, lehet, hogy a "Nagy" Real Madrid bajszát is megrángatják...(Jankovic és Ibagaza nélkül? :oops: )
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.12. 14:20:28

Olaszok is alig beszélnek nyelvet, aki tud angolul, az is rosszul beszél, ráadásul idióta kiejtéssel.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 14:19:19

Hát szerintem nagyon is el vagy tévedve... Ronaldinho meg általában nem is spanyolul, hanem portugálul nyilatkozik (aranylabda, év legjobbja, stb díjátadáson)...Akkor szerinted hogy megy neki az angol??

bazsa007
Jugador del Barça

2007.06.12. 14:18:25

Szerintem még bármi megeshet a végén.
Az is lehet, hogy a Real is kikap, meg mi is.
Talán a legkönyebben az valósulhat meg, hogy a Madrid otthon leikszel a Mallorcaval, mi meg idegenben megverjük a Nasticot. Bárcsak így történne!
Jó mondjuk ezt a bajnokságot, már réges-rég meg kellett volna nyernünk, na de ha mostmár így alakult...

Ha megnézitek a Mallorcanak sikerült megvernie idegenben 2-1-re azt a Sevillat, aki még így is, hogy harmadik helyezett, 5 góllal kevesebbet kapott, mint a Real Madrid és 1 góllal többet is rúgott nála!
Csak hát ugye a bajnokságot pontszámra mérik. (Ez így is van rendjén)

Kiváncsi vagyok mi lesz! :shock:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.12. 14:17:02

grecki írta:
lionelmessi19 írta:Sztem az edzők hamar bele tudnak tanulni a spanyol nyelvkörnyezetbe..
amugy Angol :)
És szerinted Gudjózsin és max Thuramon kívül ki beszél angolul??? Mert szerintem senki, max pötyögnek valamicskét...
Szerintem alap, hogy a csapat nagyrésze viszonylag jól beszél...

De lehet h el vagyok tévelyedve... :oops: Csak gondoltam profi sportolók csak beszélik vmennyire a világnyelvet...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 14:15:04

lionelmessi19 írta:Sztem az edzők hamar bele tudnak tanulni a spanyol nyelvkörnyezetbe..
És szerinted Gudjózsin és max Thuramon kívül ki beszél angolul??? Mert szerintem senki, max pötyögnek valamicskét...
Andris
Adminisztrátor

2007.06.12. 14:12:25

Sztem az edzők hamar bele tudnak tanulni a spanyol nyelvkörnyezetbe..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 14:11:01

Szerintem a nyelvekkel nem lenne különösebb baj :roll: Legfeljebb elő füzet, toll, és egy kis nyelvtanulás :wink:
Lezárt